Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μέρος 7ον

Μα, θα ρωτήσει κάποιος, αφού ο Θεός είναι καλός γιατί επιτρέπει να γίνονται όλ’ αυτά;

Η Παλαιά Διαθήκη αναφέρει, ότι κάποτε επαναστάτησε ο αντίχριστος στον ουρανό, διότι ήθελε να λατρεύεται κι αυτός σαν Θεός.

Ο Θεός μπορούσε τότε, να τον καταστρέψει αμέσως, αλλά όμως, θα έμενε η αμφιβολία στους άλλους Αγγέλους, ότι ήταν κι αυτοί... Θεοί και ότι θα μπορούσαν να κυβερνηθούν μόνοι τους.

Ο Θεός λοιπόν, έχει «αφήσει» τον αντίχριστο να προσπαθήσει να παραπλανήσει και να κυβερνήσει τους ανθρώπους, για να αντιληφθούν τελικά όλοι, Άγγελοι και άνθρωποι, ότι:

Χωρίς το Θεό, δε μπορούμε να κυβερνηθούμε!

Ας τα αναφέρουμε όμως, αναλυτικότερα όλ’ αυτά.

Πάνω στο Θόλο του Ουρανού, βρίσκεται ο Θρόνος του Θεού Παντοκράτορος Πλάστου και Δημιουργού των δύο κόσμων, του Ουρανίου και του επιγείου.

Προ αγνώστων αιώνων - κατά την Παλαιά Διαθήκη - ο Παντοκράτωρ Θεός δημιούργησε στους Ουρανούς εννέα Τάγματα Αγγέλων, όντα φωτεινά, ωραιότατα, αθάνατα, πνεύματα αέρινα ή και άϋλα, χαρίζοντας σ’ αυτά το αυτεξούσιο, δηλαδή την ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν, όντα πολυπληθή όχι όμως και άπειρα.

Σύμφωνα με τη διδασκαλία της Χριστιανικής πίστης, ένας Άγγελος, από τα πρώτα Αγγελικά Τάγματα, θέλησε να γίνει Θεός. Αμέσως όμως έπεσε από τον ουρανό μαύρος και σκοτεινός, στερημένος πάσης χάριτος και γκρεμίστηκε στον Άδη, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία ο Θεός να μετανοήσει.

Ο άγγελος όμως αυτός, που τ’ όνομά του ήταν εωσφόρος - δηλαδή φωτεινός σαν την αυγή - δε μετανόησε, όπως κι άλλοι άγγελοι, που τον μιμήθηκαν και τον ακολούθησαν.

Μετά από πολλούς αιώνες ο Στοργικός και Φιλεύσπλαχνος Θεός έπλασε ένα άλλο όν, τον άνθρωπο, τον έβαλε μέσα σε ένα ωραιότατο μεγάλο κήπο, τον Παράδεισο, με την εντολή να μη φαει τον καρπό ενός μόνο δένδρου.

Αυτό το έκανε ο Θεός, για να δώσει αιτία αγωνιστικής αξίας στον πρωτόπλαστο, ώστε να χρησιμοποιήσει την ελευθερία της ψυχής του καλά. Ο Σατανάς όμως μπήκε στον Παράδεισο - έπειτα από παραχώρηση του Θεού - ως όργανο δοκιμασίας, έσπρωξε στην αμαρτία τον Αδάμ και την Εύα και από αθάνατους, τους έκανε θνητούς. Το σωτήριο όμως γι αυτούς ήταν ότι μετανόησαν.
Γι αυτό και ο Φιλεύσπλαχνος Πλάστης υποσχέθηκε, πως θα τους στείλει κάποια ημέρα τον Υιόν Του, που θα πλήρωνε το χρέος της παρακοής τους, επαναφέροντας αυτούς και τους απογόνους τους στην πρώτη τους κατοικία, τον ουράνιο παράδεισο.

Ενώ ο Σατανάς - με την αμετανόητη ψυχή - φθονεί τον άνθρωπο και προσπαθεί να το χωρίσει αιωνίως από το Θεό, ώστε να μην ξαναγυρίσει ποτέ στον ουράνιο παράδεισο από τον οποίο έπεσε, ο Πολυεύσπλαχνος Θεός στέλνει αγίους άνδρες (Προφήτες) φωτισμένους από το Άγιο Πνεύμα να δείξουν τα μέλλοντα για να το σώσει.

Προφητεύουν για τον ερχομό του Ιησού Χριστού, που θα γεννηθεί από την Αειπάρθενο Μαρία, που θα μισηθεί από τους κακούς Εβραίους, που θα σταυρωθεί από τους Γραμματείς και Φαρισαίους και που στο τέλος θα αναστηθεί, δείχνοντας τη Θεότητά Του.

Γεννήθηκε λοιπόν ο Κύριος από την Παρθένο Μαρία, δίδαξε τον νόμο της αγάπης και της δικαιοσύνης, έκανε θαύματα, σταυρώθηκε από τους άθεους Εβραίους Γραμματείς και Φαρισαίους - τους... νομοδιδασκάλους - και αναστήθηκε. Αυτοί λοιπόν, που σταύρωσαν τότε τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, είναι οι πρόγονοι των σημερινών Εβραιοσιωνιστοσατανο-μασόνων, που κληρονόμησαν από εκείνους:
• Την υποκρισία και το ψέμα,
• Την αρπακτικότητα,
• Την υψηλοφροσύνη,
• Την άμετρη σκληρότητα και
• Το απύθμενο θράσος.

Μετά τη Σταύρωσή Του, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, κατέβηκε στον Άδη, ελευθέρωσε τους πρωτόπλαστους Αδάμ και Εύα και όσους πίστεψαν στη Θεότητά Του και νικητής πλέον του θανάτου, επανέφερε το ανθρώπινο γένος στην πρώτη του κατοικία, τον ουράνιο Παράδεισο. Αυτή ήταν η πρώτη παρουσία του Ιησού Χριστού στη γη, για την οποία «μίλησαν» οι προφήτες, εκατοντάδες και χιλιάδες χρόνια πριν. Η Δευτέρα παρουσία του Κυρίου θα γίνει, αλλά θα έλθει σαν Θεός Κριτής κι όχι σαν άνθρωπος. Θα καθίσει σε θρόνο δόξας και θα κρίνει σύμφωνα με τον νόμο του Ευαγγελίου Του, όλο το ανθρώπινο γένος από κτίσεως κόσμου και τους μεν δίκαιους θα τους πάρει στην βασιλεία των ουρανών για να είναι ευτυχισμένοι αιώνια, τους δε άδικους και τους αμαρτωλούς θα τους ρίξει στην κόλαση.

Οι προφήτες όμως, μίλησαν και για ένα άλλο πρόσωπο απαίσιο και βλοσυρό, που πρόκειται να εμφανιστεί λίγο πριν τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας. Αυτό το πρόσωπο, θα είναι ο κατώτερος άνθρωπος που πέρασε από τη γη και που μέσα του θα μπει, ο ίδιος ο Εωσφόρος σατανάς, με όλες τις δυνάμεις της μαύρης του ψυχής. Αυτό το διπλό ον - άνθρωπος και διάβολος μαζί - θ’ αποτελέσουν το δράκο, που αναφέρει η Αποκάλυψη του Ιωάννη, τον αντίχριστο.

Ο Σατανάς, προβλέποντας το τέλος του, ότι θα κλειστεί στην άβυσσο της αιωνίου κολάσεως, θα κάνει τα πάντα για να προσκυνηθεί από τους ανθρώπους ως Θεός, πιστεύοντας μέσα στη μωρία του, ότι θα γίνει... ανώτερος του Θεού και Δημιουργού του και θα καθίσει στο θρόνο του, βασιλεύοντας στη γη αιώνια!!