Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Ανοικτή επιστολή-φωνή λαού, προς τους:

• Πρόεδρο της Δημοκρατίας (Πρόεδρος, όπου το κράτος, είναι ο δήμος, ο λαός)
• Πρωθυπουργό (πρώτος υπό το έργον, που ανέθεσε ο λαός)
• Υπουργούς (υπό το έργον, που ανέθεσε ο λαός)
• Υφυπουργούς (υπό τον υπουργό και υπό το έργον, που ανέθεσε ο λαός)
• Βο(υ)λευτές (Αντιπρόσωποι, των συμφερόντων του λαού)
• Ευρωβο(υ)λευτές (Αντιπρόσωποι, των συμφερόντων του λαού στο εξωτερικό) και
• Όλους τους «ξεφούσκωτους προστάτες» των συμφερόντων του λαού και της χώρας μας!!!


Αθήνα, Έτος 2003

…«Αξιότιμοι ΕΒΡΑΙΟΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ»!!!

Μη βγάλετε «τσιμουδιά», διότι τώρα... «μιλάει» ο λαός, που σας ανεβάζει και σας κατεβάζει από την εξουσία και το... «βο(υ)λευτηλίκι», όποτε εκείνος θέλει.

Aφήστε τις καρέκλες, τις πολυτελείς «βίλες», τα πολυτελή γραφεία κι αυτοκίνητα και μπείτε στα σπίτια των Ελλήνων, στα λεωφορεία και στα τρένα, για να δείτε πώς καταντήσατε την Ελλάδα μας.

Γνωρίζετε «κύριοι», ότι παρόλο που ο πλανήτης μας «τρέχει» προς τη συμφορά, εσείς:
• Ναρκοθετείτε το κράτος με εκατομμύρια αλλοφύλων.
• Διαλύετε και υποδουλώνετε το Έθνος στ’ όνομα της Νέας Εποχής.
• Δεν κρούτε τον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με τους εχθρούς του έθνους μας.
• Δεν υποστηρίζετε και δεν εκφράζετε προβληματισμούς κι ανησυχίες για τα συμφέροντα του Έθνους μας, αφού νομοθετείτε εναντίον του!!!
• Την Θρησκεία του Έθνους μας την πολεμάτε!!!
• Την γλώσσα μας την απεμπολήσατε!!!
• Τον φυσικό πλούτο του κράτους μας δεν τον αξιοποιείτε!!!
• Έχετε υποθηκεύσει τη γή μας στις τράπεζες του εξωτερικού, αφού δανειστήκατε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά που δε θα εξοφληθούν ΠΟΤΕ!!!
• Έχετε φέρει τη χώρα μας σε παρατεταμένη περίοδο έκτακτης ανάγκης.

Έχετε χρέος «κύριοι», να σπάσετε την συνομωσία της σιωπής και να μας επαναβεβαιώσετε την Ελληνικότητά σας και την προσήλωσή σας, στις Ελληνορθόδοξες, Δημοκρατικές και Ανθρωποποιητικές παραδόσεις, η βίωση των οποίων, μας εξασφα-λίζουν την προσωπική και κοινωνική ειρήνη, την πρόοδο και την καθολική σωτηρία.

Αν δεν είστε άθεοι, σιωνιστές, μασόνοι, υπονομευτές, ανέλληνες, ανθέλληνες και μισέλληνες, είναι καιρός να καταγγείλετε τις παντοδαπές πιέσεις σε βάρος της χώρας μας, από τα ξένα κέντρα αποφάσεων, από αυτούς τους σταυρωτές της ανθρωπότητας, που αλλοιώνουν την Εθνική μας Ταυτότητα κι εξασθενούν τον Εθνικό, Κοινωνικό και Οικονομικό μας ιστό, μέχρι να μας εξαφανίσουν εντελώς!!!

Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους, ότι χωρίς το φώς της Ιερής Φυλής των Ελλήνων, των φιλοσόφων μας και την Αλήθεια της Αγίας Γραφής που διέδωσαν οι Πατέρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας, όλη η ανθρωπότητα θα ήταν πνευματικά τυφλή.

Είναι ακόμη καιρός να συνειδητοποιήσετε, ότι κανείς από σάς δε θα μείνει απρόσβλητος από τα επερχόμενα γεγονότα. Γνωρίζουμε, ότι φοβάστε μήπως ξεσηκωθούμε και τρέμετε την «κοινή μας γνώμη», διότι αποτελούμε πραγματικά κυριαρχική δύναμη - όταν είμαστε ενωμένοι - διότι πάνω από όλους τους νόμους - και κάτω από τον Νόμο του Θεού - είναι ο νόμος του λαού. Εμείς λοιπόν - ο Ελληνικός Λαός - που δεν θέλουμε να ζήσουμε ημέρες «Κατοχής» και «Αργεντινής», βροντοφωνάζουμε:

Προσέξτε καλά, διότι είμαστε έτοιμοι να ξεσηκωθούμε, αν μας «γράψετε» στα παλιά σας τα παπούτσια και… όπως πολύ καλά γνωρίζετε:

Φωνή λαού = Οργή Θεού

Σας ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ να στρέψετε προστατευτικά, το βλέμμα σας στον φτωχό Ελληνικό Λαό, να επανελληνίσετε τον τόπο μας, να λάβετε σαφείς ιδεολογικές θέσεις και να τοποθετηθείτε υπεύθυνα σε όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με την εθνική, πολιτιστική, ορθόδοξο και φυλετική μας υπόσταση, να σταματήσετε τις πολυτελείς δεξιώσεις σας - τη στιγμή που ο λαός πεινάει - να βγείτε από τον παφλασμό της θνητής φλυαρίας, να αγνοήσετε το σπιθοβόλημα κάθε αυτόνομου εξυπναδισμού και να αρθρώσετε με ντομπροσύνη, καθαρά και γνήσια, λόγια αλήθειας.

Σας υπενθυμίζουμε, ότι η Ελληνική Γλώσσα και η Μακεδονία φωνάζουν ακόμη, ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική κι εσείς δεν κάνετε ΤΙΠΟΤΕ γι’ αυτό!!!

ΕΙΜΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ= 65+201= 266
ΕΛΛΑΣ= 266
ΕΙΜΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ= ΕΛΛΑΣ= 266

Σας θυμίζουμε τέλος, ότι οι ανόητοι κυβερνήτες, που περιφρονούν τη θέληση του λαού, είναι ίδιοι με τους κυνηγούς, που θέλησαν να κάνουν ανόητη επίδειξη δύναμης, «καβαλώντας την «Τίγρη», αλλά κατέληξαν στα σαγόνια της».

Ο πραγματικά κυρίαρχος Ελληνικός Λαός-Τίγρης





Αγαπητοί συνέλληνες χριστιανοί

Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή να μη λαμβάνετε καθόλου υπ’ όψη σας:

• Κάποιες βλακοφιλολογίζοντες ορθοδοξοκάπηλες και πατριδοκάπηλες «καναλο-μαριονέτες» που την ημέρα κινούνται κι εκφωνούν λαμπρούς λόγους για την πατρίδα και την ορθοδοξία σύμφωνα με το σενάριο που έχει γραφτεί γι’ αυτές από τους Σιωνιστές Μασόνους για να το απαγγείλουν από το «βήμα» που διαθέτουν, το βράδυ εξυμνούν το διάβολο με τις σατανικές διαφημίσεις που προβάλλουν, το απόγευμα πουλάνε «πολιτικά μπιχλιμπίδια» και τα Σαβατοκύριακα πουλάνε συνταξιοδοτικές λύσεις και προσδοκίες στους φτωχούς, ανήμπορους, ή ανάπηρους συνταξιούχους μέσω των ακριβότερων χρεώσεων του Ο.Τ.Ε. (Ξύπνα Λαέ! Πάλι σε κοροϊδεύουν!).

• Κάποιους δοκησίσοφους, ανόητους μπουρδολόγους, άθεους δηλητηριασμένους από την απιστία, ανθέλληνες, αντορθοδόξους, αιρετικούς και ουτοπιστές, ή

• Κάποιους άλλους αργόσχολους, που - προσπαθώντας να δημιουργήσουν μία κοινωνία-σούπα - γυρίζουν από «κανάλι» σε «κανάλι» με καρφιτσωμένα χαμόγελα και μέσα από το σκοταδιστικό λεξιλόγιό τους, βρίσκουν λέξεις και φράσεις, για να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις, για να δικαιολογήσουν τα... αδικαιολόγητα, για να χτυπήσουν τις πικρές - γι’ αυτούς - αλήθειες και να κοροϊδέψουν τους Γνήσιους Ορθόδοξους Χριστιανούς και την Ορθοδοξία μας.

Γι’ αυτά τα «ψώνια» της καιροσκοπίας, γι’ αυτούς τους ανόητους και αόρατους σκοταδιστές Σιωνιστομασόνους, που:

• Καταργούν τον πολιτισμό.

• Καθορίζουν νέες πολιτιστικές μορφές, αυξάνοντας έτσι την αποξένωση του πληθυσμού και δημιουργώντας ταυτόχρονα το βαρβαρισμό και

• Δολοφονούν την ελπίδα, διδάσκοντας ότι «δεν υπάρχει πουθενά η αλήθεια» και

τους επιπόλαιους και προδότες πολιτικούς, που κάνουν τη δική τους περιουσία σε βάρος της περιουσίας των λαών, νομίζοντας ότι στο τέλος θα την απολαύσουν, έχουμε ήδη έτοιμα τα… τενεκεδένια «στέμματα και σκήπτρα της ανοησίας».

Γι’ αυτό, ΑΓΝΟΗΣΤΕ τους σαν να μην υπάρχουν.



Εγώ, ο ελάχιστος συγγραφέας, αυτού του βιβλίου - αμαρτωλότερος των αμαρτωλών - πιστεύω ακλόνητα:

• Ότι ο Μοναδικός και Τριαδικός Θεός, αγαπάει τον κάθε άνθρωπο, σαν να μην υπήρχε κανείς άλλος πάνω στη γη για να αγαπήσει κι είναι η Ασπίδα μας, η Ασάλευτος Πέτρα μας, η Δόξα μας, το φως μας, η Ελπίδα μας, η Σωτηρία μας, η Ευτυχία μας, το Φρούριό μας, ο Βοηθός μας, ο Υψώνων μας, η Ακαταγώνιστος Δύναμις και Ενίσχυσίς μας, ο Ελευθερωτής και Λυτρωτής μας, το Μερίδιο της πιο πολύτιμης κληρονομιάς του σύμπαντος και το Γλυκύτατο πνευματικό περιεχόμενο του ποτηριού, από το οποίο πίνω ευφραίνοντας και ικανοποιώντας την ψυχή μου.

• Ότι προνοεί, προσέχει και μας προστατεύει κάθε στιγμή ακόμη και σε εποχές θλίψεων, διώξεων και πόνου και

• Ότι το Θεϊκό Του πρόγραμμα είναι αλάνθαστο και θα εφαρμοστεί, διότι ο λόγος Του μένει στον αιώνα.

Γι’ αυτούς τους λόγους:

1. Ελπίζω μόνο Σ’ Αυτόν.

2. Ζητάω μόνο την βασιλεία Του και τη δικαιοσύνη Του.

3. Δεν μεριμνώ για ΤΙΠΟΤΕ.

4. Δε φοβάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ.

5. Δε θα πάρω το ΧΑΡΑΓΜΑ του αντιχρίστου, για να μη χάσω τον ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ και την γνωριμία μου με τον Μοναδικό Τριαδικό Θεό Κύριο και Δημιουργό μου.



























Όταν δε μπορούν να ζήσουν:

• Το σώμα του ανθρώπου χωρίς οξυγόνο
• Το ψάρι χωρίς νερό και
• Το φυτό χωρίς τον ήλιο,

πως θα μπορούσε η ψυχή του ανθρώπου να ζήσει

• Χωρίς Χριστό
• Χωρίς τον Ήλιο της δικαιοσύνης
• Χωρίς το θείο φώς;




Στο βιβλίο αυτό, παρέθεσα στοιχεία από αξιόπιστες πηγές, που επιβεβαιώνονται, από τα γεγονότα που ζήσαμε και ζούμε.

Δυστυχώς, η τεράστια πλειοψηφία των ανθρώπων, θα κρατηθεί μακριά από την Αλήθεια.

Μερικοί, θα παραμείνουν απαθείς και κτηνωδώς αδιάφοροι, ενώ άλλοι, τρομοκρατημένοι και ψυχικά τραυματισμένοι, θα βρεθούν σε απόγνωση και θα προσπαθήσουν να τα διαψεύσουν.

Όμως, στο άμεσο μέλλον θα επιβεβαιωθούν όχι μόνο τα υπόλοιπα που αναφέρονται σ’ αυτό το βιβλίο, αλλά θα προστεθούν και νέα:
• πιο σημαντικά
• πιο ανησυχητικά
• πιο συγκλονιστικά και
• πιο τρομακτικά γεγονότα για την ανθρωπότητα.

Γι’ αυτό εύχομαι να βάλει ο Θεός... έγκαιρα το Χέρι Του




Με οδηγό τη λαχτάρα...

Να πετύχω το καθ’ ομοίωση,
Nα εκπληρώσω την ελπίδα για μια τέλεια, άφθαρτη, ουράνια κι αιώνια ζωή,
Nα ζήσω στην αλήθεια και στις αχειροποίητες καλύβες,
Nα «δω» το φως το Αληθινό και
Nα συναντήσω τη Μεγάλη Αγιότητα, το Χριστό μας και τους Αγγέλους Του,

ξεκίνησα το έργο αυτό με αληθινές λέξεις και φράσεις, που άλλους «θα τους πονέσουν πολύ», άλλους θα τους «ξυπνήσουν» και άλλους θα τους «προβληματίσουν», αλλά η «δίψα» μου για το «αληθινό νερό» της ζωής, που θα με ξεδιψάσει παντοτινά, μου έδωσε δύναμη και κουράγιο για να το ολοκληρώσω.

Άλλωστε ο Θεός δε με έστειλε εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά για να ζήσω απλά, αλλά για να αγωνιστώ, μέχρι το ΤΕΛΟΣ και να στεφανωθώ, έστω και αν είμαι ο τελευταίος του αγώνα!!!

Με την προτροπή λοιπόν να δύσουμε στη γη - με πίστη στον Αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό - για να ανατείλουμε στον ουρανό, στον παράδεισο και στην αιωνιότητα» και την ευχή: «καλή αντάμωση στη Βασιλεία του Θεού», «δίνω τη σκυτάλη» σήμερα σε όλους εσάς, που θα διαβάσετε προσεκτικά αυτό το βιβλίο, ν’ ακολουθήσετε τις «Οδούς του Κυρίου» και να συνεχίσετε τη δική σας αποστολή αυτή, που ήρθατε να επιτελέσετε εδώ στη γη.

Γεώργιος Σαγάνης
Ολιγογράμματο, ξένο και παρεπίδημο «φτωχό μωρό του κόσμου»

Υ.Γ. 1 Κάποια στιγμή μπορεί να με πούν ότι είμαι άνθρωπος του περιθωρίου! Τους απαντώ εκ των προτέρων ότι από το να είμαι μέσα σε μία μουτζουρωμένη σελίδα, προτιμώ να είμαι σ’ ένα καθαρό περιθώριο.
Υ.Γ. 2. Αν όλα αυτά που γράφω κάποιος χριστιανός τα γνωρίζει καλύτερα, νάρθει να διορθώσει αυτό το βιβλίο. Αν όλα αυτά που γράφονται είναι σωστά άς τα μεταδόσει και σ’ άλλους ανθρώπους. Αν είναι λάθος άς ανατρέξει στην Αγία Γραφή να δεί ποιά είναι η αλήθεια.




Ελληνικέ λαέ,

Στις μέρες μας οι φιλεβραϊκοί φορείς και οργανώσεις με διεθνιστικό προσανατολισμό, ασκούν πιέσεις προς πάσαν κατεύθυνση για την απαγόρευση του βιβλίου αυτού που ταράσσει συνθέμελα τον Εβραιοσιωνισμό και τους εχθρούς της ορθοδοξίας και της Πατρίδας μας.

Επιχειρούν δηλαδή να φιμώσουν αυτή την ασυμβίβαστη, ορθόδοξη και πατριωτική φωνή.

Εσύ δεν θα κάνεις απολύτως τίποτε για την τελική επικράτηση του Χριστού και των Ελληνικών αξιών μας;

Ο Λόγος του Θεού, ο οποίος περιέχει τις υποσχέσεις και απειλές δεν είναι νεκρό γράμμα, αλλά ζωντανός και δραστικός.


Ελληνικέ λαέ,

Ζούμε σε ημέρες εποχής Νώε. Όπως τότε, έτσι και σήμερα οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν τον λόγο του Θεού.

Κλείνουν τ’ αυτιά τους στο Θεό και τ’ ανοίγουν στο διάβολο.

Κλείνουν τ’ αυτιά τους στους πατριώτες και τ’ ανοίγουν στους Σιωνιστές Μασόνους ή τους ορθοδοξοκάπηλους.

Κλείνουν τα μάτια και τ’ αυτιά στους Γνησίους Ορθοδόξους Χριστιανούς και τ’ ανοίγουν στους Σιωνιστές Μασόνους η Ορθοδοξοκάπηλους.


Ελληνορθόδοξε Λαέ,

Έρχεται η ημέρα του Κυρίου, κατά την οποία θα κρίνει τον κόσμο. Και θα έλθει ξαφνικά σαν τον κλέφτη μέσα στην νύχτα. Εκείνη την ημέρα οι ουρανοί με βοή και πάταγο θα εξαφανιστούν και τα ουράνια σώματα αφού καούν θα διαλυθούν και η γή και τα έργα που έγιναν σ’ αυτή θα κατακαούν. Αφού όλα τελειώνουν πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε χάρη και γνώση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Σύμφωνα με τους φυσικούς επιστήμονες το σύμπαν διαστέλλεται με τρομαχτική ταχύτητα η οποία ελλατώνεται σταδιακά λόγω της βαρυντικής έλξης των στοιχείων. Μετά την επικράτηση της βαρυντικής έλξης το σύμπαν θα αρχίσει να συστέλλεται και θα φτάσει στο μηδέν, απ’ όπου άρχισε η δημιουργία του και θα κατακαούν όλα, λόγω της μεγάλης θερμοκρασίας των δισεκατομμυρίων βαθμών Κελσίου!!!








Θυμηθείτε τα λόγια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού που έλεγε: «η γή και ο ουρανός θα παρέλθουν, αλλά οι λόγοι μου ΠΟΤΕ!».

Μήπως φθάσαμε στις ημέρες της Αποκάλυψης του Ιωάννου;















Ελληνικέ λαέ,

• Ξύπνα πνευματικά!
• Ξεσηκώσου!
• Κλείσε τη σατανική τηλεόραση, που σου αφαιρεί το διάλογο!
• Διάβασε, μελέτησε και κήρυξε το Ευαγγέλιο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας σε όλη την οικουμένη.
• Κάνε συγκεντρώσεις στο σπίτι σου, στα σπίτια των συγγενών σου, των φίλων σου!
• Συνομίλησε με τους γείτονές σου!
• Μάθε την αλήθεια για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο και ξεσηκώσου!!!

Κάτι γίνεται, έξω από την πόρτα του σπιτιού, όλων μας.

Ξύπνα πνευματικά και αναρωτήσου, μήπως είμαστε ήδη αιχμάλωτοι στη χώρα μας και δεν το γνωρίζουμε;

ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ και βροντοφώναξε
στον αχρείαστο αντίχριστο!

Και δόξασε
ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ








Έρχονται χρόνια δύσκολα για όλους.

Έρχεται παγκόσμια ακρίβεια, πείνα, φτώχεια, εξαθλίωση, δυστυχία, ταραχή, ανασφάλεια, τηλεκρατία, τρομοκρατία, φόβος, σύγχυση, απόγνωση και απελπισία.

Έρχεται όμως και το τέλος της λαϊκής ασφάλειας κι ευημερίας, της ελεύθερης βούλησης, των νομισμάτων «ΕΥΡΩ», της βουλευτικής ιδιότητας, της υγιούς δημοσιογραφίας, του καπνίσματος, της μέθης, της απεργίας, της πολυτέλειας, των ναρκωτικών και των πολέμων!

Σε λίγο καιρό - οι σατανοδουλοδιδάσκαλοι - θα διευθύνουν τη σκέψη ολόκληρης της ανθρωπότητας, αφού εκπαιδεύουν - χρόνια τώρα - τη συνείδηση του λαού και θα τον κάνουν «να προτιμάει την ησυχία της… σκλαβιάς από τα δικαιώματα της ελευθερίας».

Γκρεμίζονται τα «θεμέλια» των χωρών της γης

Είναι ένα συναρπαστικό βιβλίο, που θα συγκλονίσει τον κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο

Ήρθε η ώρα, να μάθετε την αλήθεια για όλα τα σημαντικά γεγονότα, που συμβαίνουν και θα συμβούν στη χώρα μας και σε όλη τη γη, να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να «πάρετε» τη ζωή στα χέρια σας.

Αποκτήστε αυτό το ΒΙΒΛΙΟ-ΤΑΛΑΝΤΟ, που περιέχει έναν «ποταμό αληθειών» - όσο είναι νωρίς - διότι θα προσπαθήσουν να το «εξαφανίσουν» οπωσδήποτε.

Κάντε ένα ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΔΩΡΟ στα παιδιά, τους συγγενείς και τους φίλους σας.

Μετά την παγκόσμια δικτατορία του ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥ αντιχρίστου, που θα φέρει την ανθρώπινη τυραννία και υποτέλεια, έρχεται η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού, Κυρίου και Θεού ημών, που θα πεί «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ» και θα φέρει την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΤΡΩΣΗ του ανθρώπου.

Μετά την παγκόσμια δικτατορία του ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥ αντιχρίστου, που θα φέρει την ανθρώπινη τυραννία και υποτέλεια, έρχεται η Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού, Κυρίου και Θεού ημών, που θα πεί «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ» και θα επιτύχει την ΑΙΩΝΙΑ ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗ των δικαίων.