Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μέρος 2ον



Επιτέλους τέλος σ’ αυτούς τους καπιταλοσιωνιστές, που στο μέλλον θα επιβάλουν νέους νόμους, σύντομους, σαφείς, ακλόνητους και άνευ σχολίων, ώστε να τους γνωρίζουν και να τους καταλαβαίνουν όλοι, με χαρακτηριστικό γνώρισμα την... τέλεια υπακοή.
(Έτσι θα εξαφανιστούν όλες οι καταχρήσεις, διότι τότε οι τιμωρίες, θα είναι πολύ αυστηρές. Παρανομίες, καταχρήσεις, δωροδοκίες, συνενοχές των νέων υπαλλήλων, θα εξαφανιστούν αμέσως, με τις σκληρές τιμωρίες, ακόμη και για την ελάχιστη παράβαση)!!!

Ξύπνα λαέ!!!



Ετοιμάζουν νέα προγράμματα λόγω αναθεώρησης του Συντάγματος και για το δικαστικό σώμα.

Οι δικηγόροι, επειδή δεν αποποιούνται γενικά καμία υπεράσπιση και προσπαθούν να επιτύχουν αθώωση «πάση θυσία»:
• Θα τεθούν σε στενά όρια όσον αφορά την εξάσκηση του επαγγέλματός τους.
• Θα μεταβληθούν σε εκτελεστικά όργανα και στο μέλλον θα στερούνται του δικαιώματος να επικοινωνούν με τους υπόδικους. Έτσι θα παίρνουν τις δικαστικές υποθέσεις, θα τις αναλύουν κατά τα υπομνήματα και τα στοιχεία των δικαστικών ανακρίσεων, θα υπερασπίζονται τους πελάτες τους, μετά την προ του δικαστηρίου ανάκρισή των και αφού διευκρινιστούν τα γεγονότα, θ’ αμείβονται ανεξαρτήτως αποτελέσματος της υπερασπίσεως.

Οι δικαστές επίσης, δε θα παραβιάζουν πια, λόγω ευσπλαχνίας, το νόμο της δικαιοσύνης, ο οποίος έγινε για να συγκρατεί τους ανθρώπους από τα σφάλματα.


Το δικαστικό προσωπικό, δε θα υπερβαίνει τα 55 χρόνια, διότι θα είναι πια λιγότερο υπάκουο επί των «νέων διατάξεων» κι έτσι, θα ανανεώνουν πιο εύκολα το προσωπικό, το οποίο θα υποτάσσεται καλύτερα σ’ αυτούς.

Κι εδώ πρέπει όλοι να αντιληφθείτε, μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, για ποιο λόγο προωθούν στο διπλωματικό σώμα και γενικά στις κυβερνήσεις «σαραντάρηδες»!!!

Διότι ένας πολιτικός 60, 70 ετών ή και ακόμη μεγαλύτερος, είναι περισσότερο έξυπνος κι έμπειρος («γάτα») και φυσικά λιγότερο υπάκουος σε υποδείξεις που καταδικάζουν το λαό!

Τους «σαραντάρηδες» τους κουμαντάρουν πιο εύκολα, διότι όλοι είναι σίγουρα κενόδοξοι και κάνουν ακόμη όνειρα θερινής νυκτός για το μέλλον, ενώ ένας εξηντάρης ή εβδομηντάρης πολιτικός ή δικαστικός έχει συνέχεια στο μυαλό του να προσφέρει καλές υπηρεσίες στο λαό - εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων - διότι σκέφτεται, ότι το μόνο που του μένει, είναι το μέλλον των παιδιών και των εγγονών του και το τι ψυχή θα παραδώσει στο Θεό.

Έτσι έχουν τα πράγματα, δυστυχώς! Οι προαγωγές των δικαστών θα χρησιμεύουν μόνο για τη …διάλυση της συναδελφικής αλληλεγγύης!!! Η νέα γενιά τους θα εκπαιδευτεί σε νέα δεδομένα για να είναι καθολική η απολυταρχία τους. Ό,τι διατάζουν, θα εκτελείται αμέσως. Θα καταργήσουν το δικαίωμα της αναίρεσης, αλλά δε θα ισχύει όμως αυτό το δικαίωμα αναίρεσης για τους κυβερνώντες για να μη νομίζει ο λαός, ότι είναι αδύνατον να εκδοθεί άδικη απόφαση.

Ξύπνα λαέ!!! και φώναξε όσο πιο δυνατά μπορείς «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ» διότι:
• Θα προσπαθήσουν να εμποτίσουν τη σκέψη των ανθρώπων τόσο πολύ, που ν’ αναγνωρίσουν την κυβέρνησή τους με σεβασμό, στα όρια της λατρίας!!!
• Θα υποχρεώσουν όλη την ανθρωπότητα να κάνει υπακοή στο βασιλιά του σκότους, που θα θέλει να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το λαό της γης.



Θέλω να σας διηγηθώ ένα αληθινό γεγονός, που έχω ζήσει προσωπικά και ίσως να το έχετε δει κι εσείς, πολλές φορές τώρα τελευταία.

Εντελώς ξαφνικά, στο κανάλι της τηλεόρασης, εμφανίζονται πολλά χιόνια πράσινα, κόκκινα, μπλε, κίτρινα, όλων των χρωμάτων, σαν να έχει χαλάσει η τηλεόραση. Σε δευτερόλεπτα όμως, ακούγεται μια φωνή στα Αγγλικά, ενώ παράλληλα στην οθόνη φαίνεται η μετάφραση με Ελληνικούς υπότιτλους, που λέει:

«Μη φοβάστε, δεν χάλασε η τηλεόρασή σας! Εμείς κάνουμε δοκιμές και σας λέμε, ότι από δω και μπρος, θα μπορούμε να σας μιλάμε, όποτε εμείς θέλουμε και θα βλέπετε ό,τι εμείς θέλουμε!!!»

Το δείχνουν δήθεν σε τηλεοπτική σειρά, αλλά μας δουλεύουν κανονικά, διότι έτσι, θα επικοινωνεί μαζί μας ο αντίχριστος στο μέλλον. Όποτε αυτός θέλει!!!

(Ειδικά τώρα που έχουμε και την ψηφιακή τηλεόραση, η οποία μας δείχνει όλα τα κανάλια, από ΜΙΑ και μόνο ΜΙΑ συχνότητα!!!).

Οποτεδήποτε ανοίγεις την τηλεόραση, θα βλέπεις, ό,τι θέλει ο διάβολος!!!

Και όχι μόνον αυτό, διότι σε λίγο, λόγω των άριστων γραφικών, η εικόνα του σατανά στην τηλεόραση, θα είναι τόσο καλή, σαν να μας μιλάει... ζωντανά, μέσα στο σπίτι μας!!!



Ξύπνα λαέ!!!
Οι πρυτάνεις και οι καθηγητές των, θα ενημερώνονται και θα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου, από τη νέα υπερκυβέρνηση.

Ξύπνα λαέ!!!

Έρχονται οι... σατανοπαιδαγωγοί με νέα προγράμματα που:
• Θα καταργήσουν και τις δικές τους μηχανορραφίες, για να μη χρησιμοποιηθούν ενάντια στην υπερκυβέρνησή τους.
• Θα καταργήσουν τα πανεπιστήμια, τα οποία χρησιμοποίησαν στο παρελθόν με επιτυχία για τη στρατολόγηση συνωμοτών (τους Νεογενίτσαρους), που είναι μεγάλη συγκεντρωτική δύναμη και θα ιδρύσουν νέα, ελεγχόμενα και υπό νέα μορφή.
(Ξύπνα λαέεε!!! Ξεκίνησαν ήδη την κατάργηση των πανεπιστημίων, αφού τα εξισώνουν με τα... ΤΕΙ).
• Θ’ αποκλείσουν το πολιτικό δίκαιο από τη διδασκαλία και οτιδήποτε αφορά πολιτικά ζητήματα.
• Θα καταργήσουν τον κλασικισμό, καθώς και κάθε μελέτη της αρχαίας ιστορίας.
• Θα προσπαθήσουν να διαγράψουν, απ’ τη μνήμη των ανθρώπων τις αλχημείες, που έχουν κάνει από καταβολής κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της σταύρωσης του Χριστού.
• Καταργούν και θα καταργούν συνέχεια, κάθε ελεύθερη μόρφωση, φιλοσοφώντας άγνωστες νέες θεωρίες, με απώτερο στόχο τον πνιγμό της σκέψεως, δια της μεθόδου: «Διδασκαλία με σταθερές ή κινούμενες εικόνες» μέσα από την τηλεόραση και τα νέα ψυχοφθόρα ηλεκτρονικά παιχνίδια, για να μεταβάλουν τους λαούς του κόσμου, σε πειθήνια ζώα, μη σκεπτόμενα και αναμένοντα, την παράσταση των πραγμάτων με εικόνες, για να καταλάβουν.

Τρόπος ζωής, δηλαδή, βγαλμένος σαν από σενάρια νοσηρών και φαντασμένων συγγραφέων!!!

Τότε το ένα τρίτον των υπηκόων τους, θα επιβλέπει τους άλλους «από καθήκον».
Τότε οι κατάσκοποι και οι καταδότες τους, δε θα θεωρούνται πλέον άτιμοι!!!

Η αστυνομία, μη εξουσιοδοτούμενη να ενεργεί αυτή η ίδια, μόνο θα μαρτυράει και θα καταγγέλλει, ενώ οι μην αναφέροντες ό,τι είδον ή άκουσαν, όσον αφορά τα πολιτικά ζητήματα, θα θεωρούνται εξίσου ένοχοι συμμετοχής.

Θα γίνονται έρευνες κατ’ οίκον κι επιτηρήσεις, ενώ θα συλλαμβάνουν τους εγκληματίες με την ελάχιστη υπόνοια!

Για να αφαιρέσουν το γόητρο της ανδρείας από το πολιτικό έγκλημα και να προ-καλέσουν σύγχυση στην κοινή γνώμη, θα τοποθετούν τους κατά τη γνώμη τους πολιτικούς εγκληματίες, δίπλα από δολοφόνους και κλέφτες όπως τότε, που σταύρωσαν τον Κύριό μας και τον τοποθέτησαν ανάμεσα στους δύο ληστές!!!
Τότε, στην αρχή της εξουσίας της, η παγκόσμια πραξικοπηματική κυβέρνηση, για λόγους προφύλαξης, θ’ αποφύγει να επιβαρύνει υπερβολικά με φόρους τους λαούς.
Θα μπορούν όμως, να κατάσχουν ό,τι θέλουν και όσα θέλουν από τους πλούσιους, για την καλή λειτουργία του κράτους, ενώ θα θεωρούν τη φορολογία των πτωχών, καταστρεπτικό σπόρο επανάστασης για το κράτος, που θα χάνει έτσι μεγάλα κέρδη, επιδιώκοντας μικρά οφέλη.

Γι’ αυτούς, η προοδευτική φορολογία θα τους αποφέρει πολύ περισσότερο εισόδημα στο μέλλον, από ό,τι η αναλογική φορολογία. Τότε, οι λίγοι κεφαλαιούχοι, θα θυσιάζουν πάντα ένα μικρό μέρος των εισοδημάτων τους, για τις ανάγκες του κράτους του αντίχριστου. Έτσι, θα εξαφανιστεί το μίσος του φτωχού, εναντίον του πλουσίου!!!

Ξύπνα λαέ και βροντοφώναξε:

• Στην αφαίμαξη του χρήματος του λαού, που αποκτήθηκε με κόπους και ιδρώτα πολλών ετών!
• Στην κατάργηση του «Χρυσού Κανόνα», δηλαδή στην έκδοση χρήματος σύμφωνα με τα αποθέματα χρυσού της Κεντρικής Τράπεζας.
• Στην επιδίωξη αφανισμού των μικρών επιχειρήσεων.
• Στις τεράστιες επιχειρήσεις του εξωτερικού με τα εβραϊκά κεφάλαια, που ήρθαν στην Ελλάδα να αρπάξουν έσοδα και να τα οδηγήσουν μόνο στα χέρια εκείνων που έχουν χρήματα, αυξάνοντας έτσι την κοινωνική ανισότητα σε τερατώδη επίπεδα και που στο μέλλο θα μας «αρμέγουν» κανονικά σαν καταναλωτές και θα μας έχουν σαν δούλους, αν εργαζόμαστε γι’ αυτούς.
(Ήρθε η ώρα να κάνουμε ΞΑΝΑ τις αγορές μας μόνον από τις μικρές επιχειρήσεις, διότι ο έμπορος, ο μπακάλης, ο μανάβης, ο φούρναρης, ο περιπτεράς και το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς είμαστε εμείς και, τα χρήματα θα μένουν στη χώρα μας, σε μας).

Επιτέλους Τέλος:
• Στους άπληστους, κενόδοξους και ανεγκέφαλους πολιτικούς, που κοροϊδεύουν το λαό και πουλάνε την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας.
• Στην εξοργιστική και απαράδεκτη περιφρόνηση του Νόμου του Θεού.
• Στον αποτυχημένο πολιτικό γάμο, που δεν είναι ευλογημένος από το Θεό.
• Σ’ αυτούς, που κυνηγάνε την περιουσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ενώ δειλιάζουν να θίξουν, έστω και λίγο, την τεράστια περιουσία των παπικών στην Ελλάδα.



Επιτέλους τέλος στη μεθοδευμένη και ανθρωποκτόνο παγκοσμιοποίηση της ελίτ, το όχημα της ηγεμονίας των Εβραίων, που αναγκάζει τις χώρες:
• «Ν’ ανοίξουν» τις εθνικές τους οικονομίες στις μεγάλες επιχειρήσεις.
• Να μειώσουν τις κοινωνικές υπηρεσίες.
• Να ιδιωτικοποιήσουν τις κρατικές.
• Ν’ απορυθμίσουν την οικονομία, ώστε να είναι «αποδοτική».
• Να υποβάλλουν τον καθένα και το καθετί στους κανόνες των «δυνάμεων της αγοράς».
• Να εκφυλίσουν ή και να εξαφανίσουν το νόμισμά τους.



Επιτέλους τέλος στη λεηλασία του πραγματικού πλούτου - όλων των εθνών - που μετα-τράπηκαν σε κλεφτοκρατίες και στο μεγάλο αποσταθεροποιητή των χωρών του Τρίτου Κόσμου, που λέγεται Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που απαιτεί τη διάλυση των κοινωνικο-οικονομικών ιδρυμάτων της κάθε χώρας, προκειμένου να της δανείσει χρήματα.



Επιτέλους τέλος σ’ αυτούς, που μηχανορραφούν την Οικονομική κρίση.

Επιτέλους τέλος:
• Στους Banksters, τη νέα τάξη των νεόπλουτων ακαθόριστης κουλτούρας, που καταλήστεψαν τους λαούς με τις πιστωτικές κάρτες και τα δάνεια (Banksters= Bankers και Gangsters).
• Στην επιδίωξη αφανισμού του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού από τις δυνάμεις του σκότους!
• Στα σχέδια των απογόνων των σταυρωτών του Χριστού, των προδρόμων του αντίχριστου.
• Σε όλους αυτούς, που μισούν το φως και αποφεύγουν τη σωτήρια λάμψη του για να μη φαίνονται τα έργα τους.
• Στους Ορθοδοξοκάπηλους, στους αιρετικούς, στους ψευδαδέλφους και στους διαστρεβλωτές των αληθειών της Πίστης μας.
• Στους ενδεδυμένους δορά εκσυγχρονιστικού αμνού, ενώ παραμένουν ακόμη κουτοπόνηροι λύκοι!



Επιτέλους τέλος στη μεθοδευμένη ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ της άμυνας της χώρας μας, την ώρα που η Τουρκία έχει έτοιμα τα όπλα της στραμμένα πάνω μας!!!

Επιτέλους τέλος στους πατριδοκάπηλους, τους θιασώτες της ανύπαρκτης Ελληνο-τουρκικής φιλίας και στους αφελείς και άλογους σοφούς κυβερνήτες, που δεν αντιλαμβάνονται ότι οι Τούρκοι ζουν μόνο με ένα ΟΡΑΜΑ: «Πώς θα κάνουν όλο το Αιγαίο δικό τους, για να το απολαύσουν γεωγραφικά, εμπορικά και φυσικά τουριστικά».
Ξυπνάτε ΟΡΕ διότι μας ετοιμάζουν προβοκάτσια στην Κύπρο. Οι τούρκικες μυστικές υπηρεσίες (διάβαζε: με τις υποδείξεις της ΜOSSAD), έχουν στο πρόγραμμα να «φάνε» τον Ντεκτάς και να ρίξουν την ευθύνη της δολοφονίας στην Ελλάδα!
Ξυπνάτε ΟΡΕ!
Επιτέλους τέλος στο σχέδιο εξαφανισμού της Ελλάδος.
(Διότι αν μπει η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που ως γνωστόν καταργεί τα σύνορα, σκεφθήκατε τι θα συμβεί, αν ανοίξουμε τα σύνορά μας; εγεώνες Τούρκων θα φτάσουν στα «πατροπαράδοτα» εδάφη τους, όπως ονομάζουν την Ελλάδα μας. Τα Γιάννενα θ’ αποκτήσουν πασά και η Ελλάδα θα γεμίσει μιναρέδες. Βλέποντας όμως οι Ευρωπαίοι να κατευθύνονται οι Τούρκοι και προς την Ευρώπη, θα κλείσουν τα σύνορά τους, βγάζοντάς μας έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και στο τέλος θα μας μείνουν οι... «φίλοι» μας οι Τούρκοι).

Οι πολιτικοί μας - εκτός ορισμένων - είναι ή ανεγκέφαλοι ή γελοίοι ή «ανύπαρκτοι» ή υπαρκτοί χωρίς στόχους, για να δικαιολογούν μόνο το βο(υ)λευτηλίκι τους και τις επι-χορηγήσεις ή σατανοκρατούμενοι και μας κρύβουν την αλήθεια.

Η συμφωνία Σένγκεν είναι η καταστροφή της Ελλάδος μας.

Γι’ αυτό, Ξύπνα λαέ! Σώσε τη χώρα μας και βροντοφώναξε:




Επιτέλους τέλος:
• Στην προσπάθεια εξαφάνισης της Ελληνικής Γλώσσας και της Ελληνικής Σημαίας!
• Στον εμπαιγμό του Ελληνορθόδοξου Ελληνικού λαού, για το θέμα των πραγματικών ταυτοτήτων!
• Στην προπαγάνδα ενάντια στη Χριστιανική Πίστη και στην παγίδα που στήνεται για την Ορθοδοξία από τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας, τις δυνάμεις του «μυστηρίου της ανομίας», που προσπαθώντας να κλονίσουν τη Χριστιανική πίστη, πείθουν ανόητους θεολόγους να υποβάλλουν κείμενα της Καινής Διαθήκης σε... ιστορική έρευνα και... φιλολογική κριτική!!!
• Σ’ αυτούς που χρησιμοποιούν τη μέθοδο: «Διαίρει και βασίλευε», για να χωρίσουν βαθύτερα την Εκκλησία και το λαό μας.
• Σ’ αυτούς που καταδικάζουν το όπλο κι όχι το δολοφόνο, όπως στην περίπτωση του Σταυρού και των δολοφόνων του Χριστού, Εβραίων.
• Σ΄αυτούς, που θεωρούν ότι ο εθνικισμός, είναι μια επικίνδυνη κοινωνική ασθένεια!!!
• Στο επιδιωκόμενο μοντέλο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που περιλαμβάνει ένα «μασονικό βασίλειο», όπου θα ηγείται ένας νέος ηγέτης-βασιλιάς, από την «ιερά σπορά του Δαυίδ» και θα είναι ο «νέος πραγματικός πάπας» και ο «πατριάρχης μιας παγκόσμιας εκκλησίας».



Επιτέλους τέλος, σ’ αυτό το «σπέρμα των κακοποιών»:

• Που δε θ’ αποκτήσει ποτέ όνομα και απογόνους.
• Που θέλει να ρίξει ταφόπετρα περιφρόνησης στην εν Χριστώ Αποκάλυψη και Σωτηρία.


Επιτέλους τέλος στους πανούργους σκοταδιστές υπηρέτες του σατανά:
• Που θέλουν να σατανεκπαιδεύσουν, ακόμη και... τη συνείδηση, για να αιχμαλωτίσουν τη σκέψη!!!
• Που θέσπισαν «εκπαιδευτικά» προγράμματα της Νέας Εποχής, όπως το θεατρικό εργαστήρι, αισθητική αγωγή, χοροκίνηση, μουσικοκίνηση, διαλογισμό - έλεγχο του νου, ασκήσεις γιόγκα και τόσα άλλα, ώστε να υπάρχει ο συνεχής εθισμός στην εμπειρία της φαντασίας της διαίσθησης.
• Που με τις τεχνικές μεταλλαγής συμπεριφοράς, θέλουν να εξαρτήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας και να τα διαμορφώσουν έτσι, ώστε να είναι έτοιμα να μεταμορφωθούν πνευματικά σε παγκόσμιους πολίτες, που θα έχουν νέα οικουμενική συνειδητότητα!!!
• Που θέλουν να φτιάξουν νέα ειδικά σχολεία, που θα παραμένουν ανοιχτά, από το πρωί έως το βράδυ, για ν’ απασχολούν τα παιδιά μας ακόμη και από... τριών μηνών έως δεκαοκτώ ετών, για να μπορέσουν να δημιουργήσουν τα διεθνή παιδιά του μέλλοντος (θέλουν δηλαδή, τα παιδιά να μένουν καθημερινά πολλές ώρες μακριά από τους γονείς τους, που δουλεύουν και θα δουλεύουν και με υπερωρίες, για να τα θέσουν κάτω από την πλήρη διαπαιδαγώγηση κι επιρροή του κράτους).

Γι’ αυτό έφτιαξαν τα φροντιστήρια στα γυμνάσια και τα Λύκεια.

Ξύπνα γονιέ επιτέλους και δες τις πρώτες σατανικές διαφημίσεις, αν δε με πιστεύεις. Δες τι διαφημίζουν στις μέρες μας.

Η Διαφήμιση:
«Ποιός θα σε βοηθήσει περισσότερο στο Λύκειο, από το ίδιο το Λύκειο; Πρό-γραμμα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης ΔΩΡΕΑΝ! Ενισχυτική διδασκαλία από τα Λύκεια και τα Τ. Ε. Ε»

• Που θέλουν να βάλουν κρατικό έλεγχο ακόμη και στα ιδιωτικά σχολεία και τα ιδιαίτερα μαθήματα!!! Γι’ αυτό απαγόρευσαν στους καθηγητές των Λυκείων τα ιδιωτικά μαθήματα. Τέρμα δηλαδή στα ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια, όπως τα γνωρίζαμε!!!
(Έρχονται τα διαβολοσχολεία, τα διαβολοφροντιστήρια και οι διαβολοδιδάσκαλοι, που θα διδάσκουν την ασέβεια, το μίσος, την απείθεια των νέων προς τους γονείς, την αχαριστία και γενικά την κακία (το διαβάζετε και δεν το πιστεύετε, είμαι σίγουρος. Τι βλακείες γράφει αυτός εδώ, θα λέτε τώρα... Δυστυχώς λαέ, είναι αλήθεια και μακάρι να ήταν μόνον αυτά... Ήδη διαφημίζουν κάποιο προϊόν με σλόγκαν: μην το πείτε στους μεγάλους).

• Που θέλουν να... επανεκπαιδεύσουν όλους τους εκπαιδευτικούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους σε νέες εκπαιδευτικές μεθόδους και να μετατρέψουν μερικούς απ’ αυτούς, σε σατανοδιδασκάλους, που θα χρησιμοποιούν τεχνικές τροποποίησης συμπεριφοράς και θα διδάσκουν τέτοιες μεταλλαγμένες καταστάσεις συνειδητότητας στα παιδιά μας, που θα βλέπουν Ελληνική Σημαία ή χριστιανό κληρικό ή οποιοδήποτε χριστιανό και θα θέλουν να τους κάνουν κομμάτια!!!
• Που θα προσλαμβάνουν όλων των ειδών τους ανώμαλους για να διδάσκουν, να συμβουλεύουν και να ενθαρρύνουν τα παιδιά μας στο λεσβιακό, στον ομοφυλόφιλο ή στον αμφιφυλόφιλο τρόπο ζωής, όπως γίνεται ήδη σε μερικά γυμνάσια στην Αμερική, όπου διδάσκονται οι μαθητές εκτός άλλων και πώς να κάνουν έρωτα σε πτώματα ή σε ζώα, ενώ τους μοιράζονται προφυλακτικά, ελεύθερα και δωρεάν (ποιος ξέχασε την καθηγήτρια, που ήταν... έμπορος ναρκωτικών; ποιος ξέχασε Γυμνασιάρχη και καθηγητή, που ασελγούσαν πάνω σε... 12χρονες; ποιος ξέχασε την καθηγήτρια, που αποπλανούσε τη... μαθήτριά της);
• Που θα εκπαιδεύσουν ακόμη και τους γονείς να γίνουν... δάσκαλοι, ν’ αλλάξουν την παραδοσιακή νοοτροπία και τις πολιτικές πεποιθήσεις τους, για να συμβαδίζουν με όλα τα σχολικά προγράμματα και να ταυτιστούν απόλυτα, με τη νέα... αταξία πραγμάτων (έτσι, οι γονείς θα πέσουν στο επίπεδο των απλών ανα-παραγωγών και υποτελών κηδεμόνων).
• Που θα μετατρέψουν τη βιβλιοκεντρική διδακτική στρατηγική, σε προφορική, κάνοντας μόνον προφορικές ασκήσεις ευφυΐας (σιγά-σιγά, δε θα υπάρχει ούτε ή γραφή, ούτε η ορθογραφία, ούτε η γραμματική, ούτε αναγνωστικά βιβλία).
• Που θα απαγορεύσουν την Αγία Γραφή και την προσευχή στα σχολεία (πού βλέπετε τελικά το περίεργο για τη βία, που είναι ανεξέλεγκτη στα σχολεία;)!

Επιτέλους Γονείς, ξυπνήστε, διότι τα παιδιά χρειάζονται γονική επίβλεψη και:
• Ζητήστε να φτιαχτούν χριστιανικά σχολεία.
• Καθιερώστε στενές και αγαπητές σχέσεις με τα παιδιά σας.
• Ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να σας εκμυστηρεύονται τα πάντα και να μη σας φοβούνται.
• Διδάξτε τα την Αγία Γραφή.
• Προσευχηθείτε γι’ αυτά.
• Πηγαίνετέ τα συχνά στην Εκκλησία του Κυρίου.
• Μην ανησυχείτε, διότι ο Θεός μας υποσχέθηκε, ότι θα είναι μαζί μας μέχρι της συντέλειας του αιώνος.
• Πάρτε τηλέφωνο κάποια ηλίθια και ανεγκέφαλα «παιδάκια», που αποφοίτησαν χθες από το Λύκειο, που πήραν ένα μικρόφωνο και παριστάνουν τους ειδικούς αναλυτές δημοσιογράφους και πέστε τους να το «βουλώσουν» επιτέλους, αφού έχουν τραγική άγνοια για το τι γίνεται και τι θα γίνεται στα σχολεία μας.



Επιτέλους τέλος στους «δορυφόρους» του σατανά, που υπόσχονται στους νέους μαγική προστασία και πλούτο και τους παρασύρουν στο σατανισμό, στη διαστρέβλωση δηλαδή του χριστιανισμού.

Η κακοποίηση παιδιών κι εφήβων σαρώνει την Αμερική κι εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται μόνο στην Αμερική, από τα οποία πολλά είναι πολύ μικρά, για να το σκάσουν από το σπίτι τους.

Πολλοί σατανιστές παντρεύονται μεταξύ τους και τα παιδιά που φέρνουν στη ζωή, τα θυσιάζουν στο βωμό του σατανά, χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτε. Άλλοι σατανιστές κλέβουν παιδιά, με σατανικό τρόπο.

Διαβάστε πώς γίνεται, για να προσέχετε. Στέλνουν τα παιδιά τους, να παίξουν με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς τους. Μετά από λίγο, τα παιδιά των σατανιστών καλούν τους φίλους τους στο σπίτι τους, δήθεν για να παίξουν. Και φυσικά, θυσιάζονται στις τελετές των σατανιστών.

Όλοι οι γονείς πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τα παιδιά, που κάνουν κοπάνα από το σχολείο ή τα παιδιά, που μπαίνουν σε ξένα και άγνωστα σπίτια ή τα παιδιά, που τους δείχνουμε την αδιαφορία μας ή τα παιδιά χωρισμένων γονιών, που είναι μόνα τους και δεν ξέρουν τι κάνουν.

Η αντίδραση των γονιών, πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ, διότι τα παιδιά προσηλυτίζονται από τους σατανιστές, ακόμη και δημόσια!!!

Η εξάπλωση του σατανισμού, αποκαλύπτει τις σατανιστικές τελετουργίες με τις επικίνδυνες εισόδους στο μυστικισμό.

Η πεντάλφα, οι κυκλικές φωτιές, τα γκράφιτι, οι ανάποδοι σταυροί, το 666, τα ανάλογα μαύρα ρούχα, η μουσική χέβι μέταλ, οι αυτοκτονίες, οι ανθρωποθυσίες, ο διαμελισμός των ζώων, ο σοδομισμός, ο κανιβαλισμός, οι βιασμοί, η παιδική πορνογραφία, η σύληση τάφων, τα ναρκωτικά, η μαύρη και η λευκή μαγεία είναι οι λέξεις, που χαρακτηρίζουν τη λατρία του Εωσφόρου.

Αγαπητοί χριστιανοί,

Αρχή του σατανισμού είναι, να κάνουμε ό,τι μας αρέσει, ενώ αρχή του Θεού είναι να τους αγαπάμε όλους, χωρίς κανένα όριο.

Γι’ αυτό... αντισταθείτε στο διάβολο, για να σας εγκαταλείψει. Πλησιάστε το Θεό και θά 'ρθει πιο κοντά σας. Φορέστε τη Θεϊκή πανοπλία, που είναι φτιαγμένη με την Αλήθεια και την Αγάπη και μη φοβάστε ΤΙΠΟΤΕ.



Επιτέλους τέλος στις χαρτορίχτρες, στις καφετζούδες, στους αστρολόγους, στους ψευτομάγους και στις ψευτομάγισσες, στους δήθεν «ψυχοερευνητές», «ψυχοκοινωνιο-λόγους», «πνευματιστές», «υπνωτιστές» και σε όλους τους τσαρλατάνους, αγύρτες, απατεώνες, κομπογιαννίτες που - αν μη τι άλλο, προστατευόμενοι από τους νόμους του κράτους - «δουλεύουν» για να πλουτίσουν από τα άγχη και τα πάθη, τις αγωνίες, τους πόνους και τις κρυφές ελπίδες των ανθρώπων και βρίσκονται σε κάθε δρόμο και σε κάθε πολυκατοικία!!!

Μαγεία είναι η δήθεν τέχνη, ο τρόπος, οι ενέργειες, τα μέσα και οι διάφορες περίεργες πράξεις, με τις οποίες πιστεύουν πολλοί ότι είναι δυνατόν με τρόπο άγνωστο μυστηριώδη και υπερφυσικό, ωρισμένοπι άνθρωποι να επιτύχουν ένα καλό ή κακό αποτέλεσμα για τον εαυτό τους ή τους άλλους.

Η μαγεία, αποτελεί μια πανανθρώπινη ανοιχτή και πυορροούσα κοινωνική πληγή, που ιδιαιτέρως στην εποχή μας, όπου υπάρχει έξαρση της αποστασίας έλαβε τεράστιες κι επικίνδυνες διαστάσεις με πολλά και πάντοτε ολέθρια αποτελέσματα.. Είναι ένα επικίνδυνο επιδημικό πνευματικό καρκίνωμα, που «κατατρώγει» τα σπλάχνα του λαού μας, απομυζεί τη ζωτικότητά του και τον κρατάει στην κατάσταση του ψυχικού μαρασμού και της πνευματικής νέκρωσης. Είναι ένα από τα πιο σκοτεινά, απαίσια και αποκρουστικά φαινόμενα της ανθρώπινης κατάπτωσης κι αθλιότητας. Είναι ένας από τους πιο πικρούς και οδυνηρούς καρπούς, της αποστασίας του ανθρώπου από το Θεό.

Αν και η καταφυγή του χριστιανού στους μάγους, αστρολόγους, χαρτορίχτρες κ.λπ. θεωρείται άρνηση της πίστης, προσβολή του Θεού και της Θείας Πρόνοιας, στις μέρες μας η μαγεία έλαβε τεράστιες κι επικίνδυνες διαστάσεις με πολλά και πάντοτε ολέθρια αποτελέσματα.

Όμως, μετά την σταυρική θυσία και την ανάσταση του Κυρίου, η εξουσία και η δύναμη του διαβόλου και των πονηρών πνευμάτων είναι εξαιρετικά περιορισμένη, κινείται μέσα στα όρια της παραχώρησης του Θεού.

Ξυπνάτε όλοι εσείς, οι απροσγείωτοι, οι περίεργοι, οι ανυπόμονοι, οι ολιγόψυχοι, οι δειλοί, οι ολιγόπιστοι, οι σύγχρονοι μωροπιστεύοντες επισκέπτες αυτών των «συν-εργατών του διαβόλου»:
• Που θέλετε να πετάξετε τον «σταυρό σας».
• Που αγανακτείτε.
• Που βαρυγκομάτε.
• Που πληγώνεστε.
• Που απογοητεύεστε.
• Που ψάχνετε εύκολες λύσεις.
• Που υποκαταστήσατε την αληθινή πίστη με τα θλιβερά υποκατάστατα «μαγεία» και «μαντεία».
• Που πιστεύετε ύποπτα πρόσωπα, που κατά κανόνα είναι χαμηλής ψυχικής και ηθικής υποστάθμης, με διχασμένη προσωπικότητα, με αρκετά κλονισμένη υγεία και που συνήθως, δε γνωρίζουν τίποτε για τον εαυτόν τους.
• Που - τα αντικείμενα και τα υλικά, αλλά και οι κινήσεις, οι χειρονομίες, οι εκφράσεις, τα λόγια, οι επικλήσεις - όλα είναι γελοία, ανόητα, χαμηλά κι εξευτελιστικά για την ανθρώπινη λογική και αξιοπρέπεια.
• Που δυσκολεύεστε να πιστέψετε στο φωτεινό κι αιώνιο λόγο του Θεού, ενώ πιστεύετε ακράδαντα τις μωρολογίες της μαγείας και των ωροσκοπίων.
• Που πληρώνετε αδρά και ζητάτε εκβιαστικές λύσεις στα προβλήματά σας.
• Που καταστραφήκατε, γιατί πιστέψατε σ’ εκείνα που έπρεπε να μην πιστεύετε κι αντίθετα, γιατί αρνηθήκατε εκείνα, που έπρεπε να πιστεύετε.

Το μέλλον όλων μας όμως δεν είναι ζήτημα τυφλής τύχης. Είναι ζήτημα προσωπικής δημιουργίας. Δεν είναι γραμμένο στα άστρα ή στο κατακάθι του καφέ. Είναι γραμμένο από τον καθένα μας, στο Βιβλίο της ζωής, κάτω από το φως της πίστης και της αγάπης του Χριστού και με τον καθημερινό αγώνα.

Αποτελεί αίσχος και ντροπή για τον πολιτισμένο άνθρωπο που ανέχεται, τροφοδοτεί, χρηματοδοτεί και κατευθύνεται από τέτοια «υποκείμενα». Είναι όμως αίσχος και για τους νόμους εκείνους, που προστατεύουν και δίνουν πιστοποιητικά νομιμότητας, στους αγύρτες κι εκμεταλλευτές και δεν προστατεύουν τον εύπιστο και αμαθή λαό.

Αντιληφθείτε επιτέλους, ότι ο διάβολος κρατάει «βιντεοκάμερα», τα ξέρει όλα και πάει και τα λέει στο αυτί της χαρτορίχτρας, της καφετζούς, της αστρολόγου, ή του ψευτο-μάγου, που επισκέπτεστε!!!

Αυτό το καταλάβατε, είμαι σίγουρος.

Επειδή έχετε παχυλή κι ένοχο άγνοια - από αδιαφορία κι έλλειψη ενδιαφέροντος - ενώπιον του Θεού για τα μάγια και επειδή τις φυσιολογικές δυσκολίες και θλίψεις και αποτυχίες και δοκιμασίες και βάσανα της ζωής τις αποδίδετε σε μάγια, σας λεω ότι ο διάβολος δε γνωρίζει το μέλλον κανενός ανθρώπου, διότι ο άνθρωπος έχει το αυτεξούσιο από το Θεό και δεν ξέρει (ο διάβολος), αν θα κλίνει προς το καλό ή προς το κακό. Άρα η χαρτορίχτρα, η καφετζού, η αστρο-λόγος και όλοι οι ψευτομάγοι, δε γνωρίζουν ούτε αυτοί το μέλλον! Άρα σας λένε ψέματα!!! Κι ας χρησιμοποιούν όσα χριστιανικά σύμβολα κι εικόνες Αγίων θέλουν.

Φυσικά, ξεφτιλίζουν εσάς, που - τόσο πολύ - ετίμησε και ύψωσε ο Δημιουργός Θεός και σας αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά γεγονότα, προβλήματα και αποφάσεις σας, διότι σας καθοδηγεί πλέον ο διάβολος, τι πρέπει να κάνετε!!! Δε σας φτάνουν τα προ-βλήματα που έχετε; Είναι ανάγκη να τρέχετε και να χάνετε και τα λεφτά σας!!! Και στο τέλος τα «βάζετε» με όλους και με όλα, με την τύχη και πολλές φορές ακόμη, τα «βάζετε» και με το Θεό!!!

Ξέρετε, γιατί μερικές φορές, οι δαίμονες προλέγουν κάποια πράγματα που πραγματο-ποιούνται; Διότι εσείς, δεν πιστεύετε αδιστάκτως προς το Θεό, αλλά πιστεύετε στους δαίμονες και για την απιστία σας, παραχωρεί ο Θεός να γίνονται αυτά που προλέγουν κι ακόμη, διότι εσείς, με το να είστε δούλοι του διαβόλου και να αγαπάτε τα διαβολικά του έργα και πάθη, γι’ αυτό - αφού σας έχει υπό την εξουσία του – ό,τι σας πει πριν, το κάνει μετά, όπως διατάζει ένας οπλισμένος κλέφτης έναν άνθρωπο.

Πρέπει να καταλάβετε, ότι οι υλικοί και πνευματικοί θησαυροί, είναι μόνον στο χέρι του Θεού και τους δίνει σε όποιον και όταν θέλει. Μέσα στους κόπους των χεριών σας είναι ο θησαυρός που ψάχνετε στους μάγους και τους αστρολόγους.
(Σαν τον παράδειγμα του σοφού γεωργού, που πέθαινε κι είπε στο γιό του, πως έχει κρυμμένο θησαυρό στο χωράφι του. Εκείνος δε σκάβοντας όλο το χωράφι και αναζητώντας το θησαυρό από το σκάψιμο και την καλλιέργεια, πλούτισε!!! ).

Αντιληφθείτε επιτέλους, ότι πηγαίνοντας στους μάγους, ακόμα και αν δεν έχετε μάγια, σας τα κάνουν αυτοί, για να «τρέχετε» συνέχεια να τους ζητάτε βοήθεια. Από ποιούς δηλαδή, να ζητάτε βοήθεια; Από τους υπηρέτες του σατανά, που τον επικαλούνται, για να... σας βοηθήσει!!!

Ήθελα να σας ρωτήσω, όλους εσάς, τους επισκέπτες του διαβόλου:
• Πώς αφήνετε το Θεό και πηγαίνετε στον καταραμένο διάβολο;
• Πώς αφήνετε τον Ιησού Χριστό, τον γλυκύτατο ποιητή σας, τον εξαγοραστή σας, τον αληθινό γιατρό σας;
• Γιατί πηγαίνετε στον ανθρωποκτόνο, κακοποιό και τύραννο;
• Πώς καταφρονείτε τόσους Αγίους;
• Πώς αφήνετε την Αγία Εκκλησία του Χριστού και τρέχετε στις διαβολικές συναγωγές και στα σπίτια των μάγων και των αστρολόγων;
• Μήπως δε μπορεί να κάνει ο Χριστός, όσα κάνει ένας μάγος ή ένας αστρολόγος;
• Γιατί εξισώνετε τα διαβολικά φυλαχτά με τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό, τον αγιασμό και τα άλλα σωτηριώδη και ιαματικά Μυστήρια της πίστης μας;
• Γιατί είστε αχάριστοι, άπιστοι και σκληρόκαρδοι;

Πρέπει να γνωρίζετε, ότι ο διάβολος στον ουρανό, ήταν αμέριστος, όντας νους εννοειδής, που αφού χωρίστηκε από το υπέρ νου Ένα κι έπεσε από τον ουρανό, έγινε νους πολυποίκιλος και πολυμέριστος. Έτσι, εφεύρε, επινόησε κι έσπειρε αναρίθμητα είδη κακίας στους ταλαίπωρους ανθρώπους.

Έτσι, μεταξύ άλλων, επινόησε:
• Τη μαγεία, όπου καλούνται οι δαίμονες για να φανερώσουν όλα τα απόκρυφα.
• Τη μαντεία, που κάνει τους ανθρώπους να νομίζουν ότι προλέγουν τα μέλλοντα.
• Τη γοητεία, όπου με γόους και θρήνους, επικαλούνται οι γόητες τους δαίμονες
• Τη γητεία, όπου οι γητευτές - παράλληλα με τις επικλήσεις των δαιμόνων - διαβάζουν και τους ψαλμούς του Δαυίδ και τα ονόματα των Αγίων και του Χριστού και της Θεοτόκου.
• Την Επαοιδία, όπου οι επαοιδοί με επωδές και καλέσματα στους δαίμονες δένουν τα αντρόγυνα.
• Τη φαρμακεία, όπου οι φαρμακοί κατασκευάζουν διάφορα φαρμακερά ποτά για οποιαδήποτε κακή χρήση.
• Την οιωνοσκοπία, όπου οι οιωνοσκόποι προλέγουν τα μέλλοντα, από το πέταγμα ή τις φωνές των πουλιών, ιδιαίτερα των κοράκων.
• Τη νεφοδιωκτική, όπου οι νεφοδιώκτες παρατηρούν τα σχήματα των νεφών - ιδιαίτερα όταν βασιλεύει ο ήλιος - και προλέγουν τα μέλλοντα.
• Την αστρολογία, όπου οι αστρολόγοι - σαν... θεοί - μαντεύουν τι λένε τα άστρα του ουρανού!!!
• Την αριθμομαντεία των ψευτοαριθμολόγων, όπου ο καθένας αγύρτης λέει οποιαδήποτε ανοησία του έρθει στο μυαλό.
• Τα φυλαχτά, που τα κατασκευάζουν ακόμη και... ιερείς. (λες και δε φτάνει ένας μικρός ξύλινος Σταυρός, κρεμασμένος στο λαιμό).
• Τους λόγους και κλήσεις ή τις πυρκαγιές, όπου οι κλήδονες παρατηρούν τα μέλλοντα.
• Την ηπατοσκοπία, όπου οι κακόγριες με την ανατομία των... σπλάχνων των ζώων, κάνουν μαντείες!!!
• Τη Σολομωνική, όπου ακόμη και σατανικοί ιερείς, φοράνε ανάποδα τα ιερά άμφια και καταστρέφουν τους ανθρώπους.
• Τη μαγεία, από το κράτημα των αγίων εικόνων και τη - χωρίς λόγο - περιφορά τους στους δρόμους της πόλης τους και
• Χιλιάδες άλλες σατανικές ψευδοδιδαχές κι επινοήσεις.

Πρέπει να ξέρετε ότι οι σατανιστές μάγοι κάνουν τις ίδιες τελετές μ’ εμάς τους χριστιανούς, αλλά ενεργούν αντίστροφα. Οι τελετές των χριστιανών λέγονται Μυστήρια. Οι τελετές των σατανιστών λέγονται μάγια. Οι μάγοι - τα λεγόμενα medium - είναι αυτοί, που παρεμβάλλονται μεταξύ των ανθρώπων και του σατανά!!! Όπως εμείς οι χριστιανοί, επικαλούμαστε τη βοήθεια του Μεγάλου Θεού μας, του Κυρίου ημών Ιησού χριστού, κι έχουμε την Αγία Τράπεζα όπου βάζουμε κεριά, καντήλια, θυμίαμα κ.ά. έτσι κι αυτοί, έχουν δική τους τράπεζα, όπου βάζουν κεριά, καντήλια, θυμίαμα κι επικαλούνται το σατανά.

Ενώ πάνω στην Αγία Τράπεζα εμείς οι χριστιανοί τοποθετούμε το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου μας, οι σατανιστές κάνουν το αντίθετο στις τελετές τους και τοποθετούν σώμα κι αίμα ανθρώπινο (από ανθρωποθυσίες) ή σώμα κι αίμα ζώων (π.χ. από κότα).

Ενώ εμείς - με τη Θεία Κοινωνία - τρώμε και πίνουμε το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου μας, οι σατανιστές τρώνε και πίνουν σώμα κι αίμα ανθρώπων ή ζώων!!!

Στον ιερέα του Χριστού δίνουν οι πιστοί ονόματα για να μελετηθούν «υπέρ υγείας».

Οι μάγοι, παίρνουν κι αυτοί ονόματα - από ανθρώπους που μισούν τους συνανθρώπους τους - και μελετούν υπέρ της καταστροφής τους.

Εμείς οι χριστιανοί χρησιμοποιούμε τον Ζωοποιό Σταυρό σαν σύμβολο, ενώ οι σατανιστές-μάγοι χρησιμοποιούν ανάποδους σταυρούς ή την πεντάλφα.
Εμείς οι χριστιανοί έχουμε τη βυζαντινή μουσική και ψαλμωδία για να υμνούμε και να δοξάζουμε το Θεό, ενώ οι μάγοι, έχουν τη δική τους μουσική, τη Χέβι Μέταλ, τη Ντεθ Μέταλ, τη Μπλακ Μέταλ και υμνούν ξεκάθαρα το σατανά σαν θεό και φυσικά, κατ’ αυτόν τον τρόπο, προσελκύουν τους νέους, στη θρησκεία του σατανά.

Ξύπνα λαέ και περιφρούρησε την ψυχή σου, το σώμα σου και το σπίτι σου, με την εξομολόγηση, τη Θεία Κοινωνία και το συνεχή Εκκλησιασμό, διότι αν τα βρει αφύλακτα ο σατανάς, εύκολα μπορεί να τα «καταλάβει» και να τα καταστρέψει.

Τα μάγια που κάνουν για να διαλύσουν μια οικογένεια, ή για να χωρίσουν ένα ζευγάρι ή για να μη κάνει ένα ζευγάρι παιδιά ή, για να διαλύσουν μια εργασία και πολλά άλλα, πιάνουν μόνον αυτούς, που είναι μακριά από την Εκκλησία.

Δεν πιάνουν βέβαια αυτούς, που είναι ενεργά μέσα στην Εκκλησία, που παίρνουν τα ιερά φυλαχτά της, όπως π. χ. τον αγιασμό για να πίνουμε και να ραντίζουμε το σπίτι μας, για να έλθει η ευλογία του Θεού μέσα μας ή μέσα στο σπίτι μας, σε αντίθεση με τους μάγους, που ρίχνουν διάφορα αντικείμενα στα σπίτια, για να μπει ο σατανάς.

Ο σατανάς πάει εκεί, που δεν υπάρχει μυστηριακή ζωή. Από τη μαγεία λοιπόν, κινδυνεύουν μόνον, όσοι δε ζουν χριστιανική ζωή.

Μερικά από τα συμπτώματα της μαγείας, είναι:
• Οι τρομεροί πονοκέφαλοι στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή στο μέτωπο ή ανά-μεσα στα μάτια.
• Οι ταχυπαλμίες, οι ταχυκαρδίες, τα μουδιάσματα της καρδιάς και των άκρων.
• Η γκρίνια - για ασήμαντα πράγματα - μέσα στην οικογένεια.
• Το να μη μπορεί να μείνει ο άνθρωπος μέσα στο σπίτι του.
• Το να είναι άκεφος ή να τεμπελιάζει.
• Το να αισθάνεται, ότι κάτι τον πνίγει συχνά στο λαιμό.
• Το να αισθάνεται βάρος στο στήθος του ή ότι κάτι περπατάει... μέσα στο σώμα του με μεγάλη ταχύτητα.
• Το να αρρωσταίνει και να υποφέρει, ενώ οι γιατροί δεν του βρίσκουν τίποτε.
• Το να έχει σωματική αδυναμία, ενώ τρωει κανονικά.
• Το να πονάνε τα πόδια του και να μη μπορεί να περπατήσει.
• Το να χάνει βάρος.
• Το να έχει φοβίες.
• Το να μελαγχολεί κ.λπ.

Μα - θα ρωτήσετε - πώς θα προφυλαχτούμε από το σατανά και τα όργανά του;

Ο διάβολος, όχι μόνο δε μπορεί να μας πειράξει, αλλά μάλλον, πρέπει να μας φοβάται κιόλας, διότι είμαστε «αρματωμένοι» με την πανοπλία του Θεού.

Έχουμε σφενδόνα το σταυρό, με τον οποίο σφενδονούμε όλους τους δαίμονες. Εμείς φοράμε - σαν δίστομο μαχαίρι - το φοβερό όνομα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, το οποίο φοβούνται και τρέμουν οι δαίμονες και μπροστά Του, γίνονται αδύναμα πλάσματα, μικρά μυρμηγκάκια, χωρίς δύναμη και χωρίς εξουσία. Είτε λοιπόν τους θεραπεύουμε, είτε όχι, αυτοί θα κάνουν, αυτό που είναι προσταγμένοι να κάνουν. Για να καταλάβετε, ότι όχι μόνο σε μάς δεν έχουν εξουσία να κάνουν κακό, αλλά ούτε στα γουρούνια και τα άλογα ζώα. Όχι μόνο σε μάς και τα άλογα ζώα, αλλά ούτε αυτοί οι ίδιοι, οι δαίμονες, υπηρετούν τον αρχηγό τους διάβολο, χωρίς την άδεια και τη συγχώρηση του Θεού!!!

Δεν έχει καμία εξουσία και δύναμη, για να μας κάνει τον παραμικρό πειρασμό.

Πρίν τον ερχομό του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ήταν μεγάλος άρχοντας και τύραννος του κόσμου. Από τότε όμως, που ο Κύριος σαρκώθηκε, έχασε την τυραννική του εξουσία που είχε και τώρα, ενεργεί σαν αντάρτης και κλέφτης - μόνο με τη θέλησή μας και τη συγκατάθεσή μας και τη συγχώρεση και άδεια του Θεού - αλλά καταπατείται από τους πιστούς. Συντρίφθηκε το κεφάλι του και μόνο η ουρά του κουνιέται ακόμη, η οποία θα νεκρωθεί τελείως κι αυτή, με τη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου.

Πάψτε λοιπόν να πιστεύετε στην τύχη, στα ποδαρικά ή στις μέρες τις κακές ή τις καλές ή στις... μαύρες γάτες ή σε άλλες συναντήσεις καλές ή κακές.
Αφήστε επιτέλους, όλους τους νηπιώδεις λογισμούς.

Ο Χριστός - την ώρα της Βάπτισης - έστειλε στην ψυχή μας, το Πνεύμα το Άγιο, αλλά εμείς με τα έργα και τις αμαρτίες μας, φροντίσαμε να το εκδιώξουμε από μέσα μας και να το αποτέλεσμα: Έφυγε το Άγιο Πνεύμα και μπήκε μέσα μας το ακάθαρτο και πονηρό πνεύμα, με αποτέλεσμα να δαιμονιστούμε.

Ας «βάλουμε», λοιπόν, το Χριστό στην καρδιά μας και ο διάβολος θα φύγει από μας, από τα παιδιά μας και από την οικογένειά μας.

Ο Θεός Πατέρας από αγάπη, επιτρέπει να δαιμονίζονται οι άνθρωποι, για να καταλάβουν ότι ο δρόμος που ακολουθούν είναι λάθος, διότι θέλει να τους σώσει.

Ο δαιμονιζόμενος - βλέποντας φανερά πλέον το διάβολο - πιστεύει στο Θεό και αναζητάει τη λύση κοντά Του.

Μάγια - όπως τα εννοεί και τα θεωρεί ο πολύς κόσμος - ούτε υπήρχαν, ούτε υπάρχουν. Υπάρχει μόνο διάβολος και πνεύματα πονηρά. Αυτά τα παράξενα σημεία - ενέργειες και μεθοδείες - που ενεργούνται δια της δήθεν μαγείας, τα πραγματο-ποιεί και τα ενεργοποιεί ο σατανάς, με τα συνειδητά όργανά του, τους μάγους κ.λ.π., που έχασαν τη σχέση τους με το Θεό και την Εκκλησία Του.

«Πιάνουν τα μάγια που ενεργεί ο διάβολος και τα όργανά του;» θα ρωτήσει κάποιος. Η απάντηση είναι: και ναι και όχι! Παράξενη απάντηση αλλά σωστή.

Η επίδραση της μαγείας στον άνθρωπο, δεν εξαρτάται ΠΟΤΕ από τον διάβολο που τα υποκινεί και ενεργεί, ούτε φυσικά από τους μάγους και τις μάγισσες που είναι απλά όργανα του ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥ χωρίς καμία ιδιαίτερη εξουσία. Εξαρτάται μόνο από τον ίδιο τον άνθρωπο που με την θέλησή του και τις πράξεις του δίνει τόπο στην ψυχή του στον διάβολο. Δεν πιάνουν τα μάγια Αν εμείς δεν θέλουμε ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΜΕ.

Μη παραπλανιέστε από τους συνεργάτες του διαβόλου επειδή χρησιμοποιούν χριαστιανικές εικόνες, σταυρό ή προσευχές ή λόγια της Αγίας Γραφής, για να λύσουν δήθεν τα μάγια. Ο διάβολος είναι πονηρός και καμουφλάρεται και μετασχηματίζεται ακίομη και σε άγγελο φωτός! Όλοι αυτοί οι δήθεν μάγοι, οι δήθεν μάγισσες και όλοι αυτοί οι αγυρτοτσαρλατάνοι δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε το συμφέρον, το χρήμα και τα υλικά πλούτη. Όποιος αγαπάει τους συνανθρώπους του δεν παίρνει χρήματα αφού λύνει τα μάγια. Κι όποιος έχει «σώας τας φρένας» δεν δίνει ούτε δεκάρα τσακιστή (ούτε ένα λεπτό Εβραϊκό ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΥΡΩ) σε όλους αυτούς τους διαβολικούς απατεώνες. Έτσι εξαφανίζονται και οι μάγοι και οι δήθεν μαγείες.

Ποιός λύνει όμως αυτές τις μεθοδείες κι ενέργειες του διαβόλου; Πώς και ποιός δίνει εντολή και φεύγουν;
Τις μεθοδείες αυτές τις λύνουν ΜΟΝΟΝ οι ιερείς της Εκκλησίας του Χριστού. Το δαιμόνιο φεύγει ΜΟΝΟΝ, όταν δώσει εντολή ο Θεός και το διώχνει ΜΟΝΟΝ ο Θεός.

Δεν το διώχνει ο ιερέας, διότι τότε με τον πρώτο ή το δεύτερο εξορκισμό, θα έφευγε. Εξαρτάται μόνον από το Θεό και ο Θεός «εξαρτάται», από την ζωή του δαιμονιζομένου ανθρώπου, που βασίζεται στην ειλικρινή μετάνοια κι όχι στην - χωρίς ουσία - τυπική ζωή.

Για να λυθούν αυτές οι μεθοδείες (τα μάγια) του διαβόλου, χρειάζεται:
• Να κάνετε γενική και καθαρή εξομολόγηση, από τα παιδικά σας χρόνια.
• Να εξομολογείστε και να κοινωνείτε συχνά (Θεία Κοινωνία - χωρίς Εξομολόγηση - είναι σφαίρα δίχως όπλο).
• Να πηγαίνετε κάθε Κυριακή στην Εκκλησία.
• Να τρώτε κάθε πρωί λίγο αντίδωρο και να πίνετε αγιασμό.
• Να κάνετε προσευχή πρωί και βράδυ.
• Να νηστεύετε τις Τετάρτες, τις Παρασκευές και όλες τις σαρακοστές.
• Να διαβάζετε κάθε μέρα, την ευχή του Αγίου Κυπριανού και τους Χαιρετισμούς της Παναγίας.
• Να κάνετε στο σπίτι σας αγιασμό και να διαβαστούν οι εξορκισμοί του Μεγάλου Βασιλείου.
• Να αγιάζετε μ’ αυτόν τον αγιασμό καθημερινά όλο το σπίτι σας.
• Να θυμιάζετε κάθε μέρα.
• Να έχετε αναμμένο το καντήλι 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
• Να διαβάζετε κάθε μέρα, ένα κεφάλαιο από την Καινή Διαθήκη.
• Να συγχωρέσετε με την καρδιά σας, όλους αυτούς που σας έκαναν τα μάγια, για να σας καταστρέψουν. Ανάψτε και γι’ αυτούς ένα κερί να τους έχει ο Θεός καλά στο μυαλό για να μη ξαναπειράξουν ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ στο μέλλον.
• Μη σκεφτείτε ΠΟΤΕ, να πάτε ή να τηλεφωνήσετε σε μάγους ή σε «μέντιουμ» ή σε άλλους επικίνδυνους απατεώνες.
• Μιλήστε όμως με αξιόπιστους χριστιανούς ορθοδόξους, που σας μιλάνε συνέχεια για Μετάνοια, για Εξομολόγηση, για Θεία Κοινωνία, για Προσευχή, για τον παράδεισο και για την κόλαση!.

Εάν νομίζετε, ότι οι μάγοι έχουν εξουσιαστική δύναμη - γράφει ταπεινά, αλλά και προ-κλητικά ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος - φέρτε τους μπροστά σε μένα, που πιστεύω και στηρίζομαι στο Θεό. Κι αν έχουν καμιά δύναμη, ικανότητα προγνωστική, ας μου πουν τι θα γίνει στο μέλλον και τι θα μου συμβεί αύριο. Δεν θα μου πουν όμως, διότι βρίσκομαι κάτω από την εξουσία του Χριστού και κανείς άλλος, δε μπορεί να με υποτάξει και να μου προξενήσει κακό!!!

Πώς μπορούν όμως αυτοί, να ονομάζονται χριστιανοί;
• Χριστιανοί και μάγοι;
• Χριστιανοί και γητευτές;
• Χριστιανοί και αστρολόγοι;
• Χριστιανές και χαρτορίχτρες;
• Χριστιανοί και επαοιδοί;
• Χριστιανοί και δαιμονολάτρες;

Μην αυταπατάστε χριστιανοί. Ο λύκος δε γίνεται πρόβατο, ούτε ο διάβολος... γιατρός, διότι, εκτός του ότι δεν ξέρει, δεν θέλει και δε μπορεί να σάς βοηθήσει, διότι έσβησε το φως της αγγελικής γνώσης που είχε και «άναψε» η αγνωσία και η κακία.

Ευκολότερο είναι λοιπόν να σε ψυχράνει η φωτιά και να σε κάψει το χιόνι, παρά να μπορεί, να λύσει ο διάβολος τα προβλήματά σου.

Τώρα, αν καμιά φορά - κατά παραχώρηση Θεού - σας κάνει καλά, σκεφθείτε, ότι σας γιατρεύει το σώμα, για να θανατώσει την ψυχή σας.

Να πιστεύετε λοιπόν, ότι μόνον ο Θεός είναι ο αληθινός γιατρός των ψυχών και των σωμάτων, οι δε μάγοι και δαίμονες, δε γιατρεύουν στ’ αλήθεια, αλλά κατά φαντασία.

Πρέπει να γνωρίζετε, ότι την ημέρα του Τελευταίου Δικαστηρίου, εσάς που δεν πήγατε σε μάγους, θα σας πάρει τον καθένα από το χέρι, ο Μεγάλος Κριτής Χριστός και δείχνοντάς σας μπροστά στους Αγγέλους και τους Αρχαγγέλους και όλους τους ανθρώπους Αγίους θα πει: «Αυτός ο άνθρωπος, κάποτε είχε προβλήματα και τον παρακινούσαν όλοι να καλέσει μάγους και αστρολόγους για να τον κάνουν καλά. Αυτός όμως για το Όνομά Μου και για τον φόβον το δικό Μου, δεν έκανε τέτοιο πράγμα, αλλά προτίμησε να σηκώσει το δικό του σταυρό, παρά να αρνηθεί τη δική Μου αγάπη».

Αγαπητοί χριστιανοί!
Οι μάγοι θα πάνε στην αιώνια κόλαση και θα πάθουν χειρότερα από τους άπιστους.

Να ’στε σίγουροι, ότι πολλοί απ’ τους μάγους ή τους αστρολόγους, θα χρησιμοποιούν αυτά, που γράφονται σ’ αυτό το βιβλίο, για να σας παραπλανήσουν για τα... άλλα, που θα σας προτρέψουν να κάνετε. Εσείς όμως, βάλτε από έναν ξύλινο σταυρό στο λαιμό σας και μία Αγία Γραφή στο σπίτι σας.

Μετανοήστε, εξομολογηθείτε, κοινωνήστε με τον Θεό και προσευχηθείτε. Αν με την εξομολόγηση «βγάλετε» όλα σας τα αμαρτήματα, δεν θα βρεί χώρο ο ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ για να μείνει σε σας. Αν είναι καθαρό το σώμα και η ψυχή σας, με την Θεία Κοινωνία μπαίνει ο Χριστός μέσα σας. Πώς μπορεί λοιπόν να σας πλησιάσει ο ανθρωποκτόνος διάβολος, αφού τρέμει μπροστά στον Τριαδικό Δημιουργό και Παντοδύναμο Θεό;

Αγαπητοί Χριστιανοί!
Ανάψτε όλα τα σβηστά καντήλια, που περιμένουν στα εξωκκλήσια και στα παρατημένα μοναστήρια.
Πηγαίνετε όλοι στην Εκκλησία.
Κάντε δικό σας τον πόνο του διπλανού.
Αγρυπνήστε στα προσκεφάλια των αρρώστων.
Ταϊστε τους πεινασμένους.
Ποτίστε τους διψασμένους.
Ντύστε τους γυμνούς.
Και τα μάγια θα σκορπιστούν στους τέσσερις ανέμους.
Μάγια υπάρχουν, όταν υπάρχει ελλιπής πίστη.
Οι μάγοι και οι μάγισσες δεν μπορούν να μπούν στα «χωράφια» του Χριστού.
Μπαίνουν μόνο στα παρατημένα και ρημαγμένα «χωράφια» κι εκεί καρποφορούν.
Κανέναν να μη φοβάστε εφόσον στην καρδιά και στο μυαλό σας βρίσκεται ο Χριστός.
Έχουμε υποχρέωση όλοι, να διαφωτίσουμε όλους τους οικείους, τους συγγενείς, τους φίλους, τους γνωστούς και τους αγνώστους γι’ αυτό το σοβαρό θέμα.

«Είδον πάσας τας παγίδας του διαβόλου ηπλωμένας επί της γης και στενάξας είπον: τίς άρα παρέρχεται ταύτας; Και ήκουσα φωνής λεγούσης μοι: η ταπεινοφροσύνη. Έτσι είναι: «Εταπεινώθην κι έσωσέ με». (Ψαλμ. 114, 6).

Πρίν από λίγο καιρό παρακολούθησα μία εκπομπή στην τηλεόραση ενός δήθεν οργισμένου δημοσιογράφου που «δεν ήξερε τίποτε για το φόνο» και που καταφερόταν κατά των 090 και κατά των μάγων και αστρολόγων - κατ’ επιλογή βέβαια - όπου φαινόταν ότι διάφοροι αγύρτες - δήθεν μάγοι - εξαπατούσαν τον κοσμάκη.

Ήθελα να ρωτήσω αυτόν τον διαφοροποιημένο, «νεανικό» κι ανήσυχο δημοσιογράφο, που δεν μας έδωσε σε πολλούς από εμάς - τους πραγματικά οργισμένους – «βήμα» για να μιλήσουμε έστω και τηλεφωνικώς:
• Είναι αλήθεια ή όχι ότι κι αυτός έχει την προσωπική του αστρολόγο-χαρτορίχτρα;
• Γιατι άργησε τόσα χρόνια να βγάλει μία τέτοια εκπομπή;
• Ποιά συμφέροντα εξυπηρετούσε κι εξυπηρετεί τώρα;
• Υπάρχει καμία σύνδεση με τις νέες εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας;
• Τον ένοιαζε πραγματικά ο λαός ή μήπως συνέβαινε κάτι άλλο;

Τα ρωτάω αυτά διότι - ενώ μας έπρηξε γενικά για την ηθική και την ανηθικότητα - πέντε (5) λεπτά πρίν και πέντε (5) λεπτά μετά την εκπομπή του, σ’ αυτό το «νέο και μεγάλο κανάλι» η ΠΟΡΝΟΤΣΟΝΤΑ ήταν στον αέρα (και μέχρι το πρωϊ) και μας προκαλούσε να «σπάσουμε» τα τηλέφωνα του συγκεκριμένου καναλιού, αλλά και το κεφάλι του δημοσιογράφου και όλων των ανεγκέφαλων «προστατών» του Ελληνικού Λαού που βγαίνουν στα κανάλια για να υποστηρίξουν δήθεν την Ορθοδοξία και την Πατρίδα.

Δεν είδα ΚΑΝΕΝΑΝ από αυτούς τους τηλεδημοσιογράφους ή λιβελογράφους που υπερασπίζονται την αλήθεια, την δικαιοσύνη και την ηθική να παραιτούνται από τις θέσεις εργασίας, που τους δίνουν εκατομμύρια, όταν κατηγορείται και βιάζεται η οικογένεια, ο λαός, η ορθοδοξία, και η πατρίδα.

Ξύπνα λαέ!!! Σε δουλεύουν χοντρά!
• Όταν τσακώνεται κανείς δημοσιογράφος με την ερωμένη του-μελλοντολόγο, βγάζει εκπομπή για να την εκδικηθεί.
• Όταν οι Σιωνιστομασόνοι εκβιάζουν ή θέλουν να ξεφτιλίσουν κάποιον, δίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ, στους «τηλεδικαστές» ή «τηλερουφιάνους» ή «τηλεζορό» για να απασχολούν το μυαλό του λαού με κοτσομπολιό για να μη σκέφτεται τα πραγματικά μεγάλα προβλήματα.

Ξύπνα λαέ!!! Και πές ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!

Βάλε στα μάτια σου μπροστά, μόνο την Εικόνα του Χριστού και βλέπε Τον συνέχεια όπως βλέπουν οι άγγελοι του ουρανού συνέχεια το πρόσωπο του Θεού. Και νάσαι σίγουρος ότι δεν θα κάνεις λάθος ΠΟΤΕ!



Επιτέλους τέλος και στους ονειρομάντεις και τους ονειροκρίτες.

Μπορεί να έβλεπαν όνειρα κάποτε οι άνθρωποι, τα οποία ήταν από το Θεό, αλλά εμείς οι χριστιανοί, δεν πρέπει να πιστεύουμε στα όνειρα, διότι ο σατανάς που είναι κι αυτός πνεύμα, εύκολα επικοινωνεί με το πνεύμα μας. Κι αφού μπορεί να μας βάζει την ημέρα κακές, πονηρές και βέβηλες σκέψεις, πολύ περισσότερο μπορεί να κάνει το ίδιο και τη νύχτα στον ύπνο μας. Φυσικά δεν πρέπει να κοροϊδευόμαστε, ακόμη κι αν τα όνειρα - καμιά φορά - βγαίνουν αληθινά. Τα όνειρα του σατανά - που είναι πολλά - δίνουν κενές και ψεύτικες ελπίδες, ρεζιλεύουν τον άνθρωπο, καταδικάζονται από το Θεό και γι’ αυτό τα απαγορεύει και η Εκκλησία. Τα όνειρα που είναι από το Θεό, είναι ελάχιστα, ψυχωφελή, σοβαρά και φαίνονται συνήθως στους Αγίους κι εναρέτους ανθρώπους. Ο πλανήτης μας, έχει έξι δισεκατομμύρια κατοίκους και όλοι βλέπουν - σχεδόν καθημερινά - όνειρα. Είναι δυνατόν - όλα αυτά τα όνειρα - να προέρχονται από το Θεό; Τα φυσικά όνειρα, που προέρχονται από φυσικά αίτια, είναι σαν ένα είδος κινηματογράφου, διότι ό,τι βλέπουμε κι ακούμε όλη ημέρα, τα βλέπουμε και στον ύπνο μας.

Για να είμαστε λοιπόν ασφαλείς, στα όνειρα και τα οράματα, ας είμαστε... Θωμάδες!



Επιτέλους τέλος, σε όλους εμάς - που μετά από... πολλές προσπάθειες - πήραμε διαζύγιο!!!

Όλοι οι χωρισμοί είναι οδυνηροί, ακόμη κι αυτοί που επιθυμούσαμε. Διαζύγιο σημαίνει, χωρισμός του σώματος. Το διαζύγιο παντρεμένων με παιδιά όμως, μοιάζει με μια μικρή μπάλα χιονιού στην κορυφή ενός βουνού, που κατρακυλάει και γίνεται σιγά-σιγά μεγάλη χιονοστιβάδα και παρασέρνει στο διάβα της τα πάντα.

Μπαίνεις σε μια διαδικασία να κάνεις ένα γάμο με πολλά όνειρα, για να φτιάξεις μια ζωή όπως την ονειρευόσουν. Κι έρχεται η πολυπόθητη ημέρα να κάνεις το πρώτο σου παιδί. Οραματίζεσαι τη δημιουργία του, το μεγάλωμά του, το πρώτο του κλάμα, τα πρώτα του βήματα, την πρώτη του γλυκιά λεξούλα: ΜΑΜΑ. Νιώθεις την ευτυχία να υπερχειλίζει και θέλεις να ζήσεις όλη την ζωή σου μέσα σ’ αυτόν το θησαυρό ευτυχίας.

Αλλά ξαφνικά έρχεται ένα πρωί - που σαν κάποιος να ζήλεψε όλη αυτή την ευτυχία - και καταστρέφονται ΟΛΑ. Έρχεται ο χωρισμός! Το διαζύγιο! Κι αρχίζεις ένα νέο κύκλο ζωής με άλλα ενδιαφέροντα, που φέρουν απρόσμενες αλλαγές. Δεν αναλογίζεσαι τη στιγμή εκείνη τις ψυχικές αναπηρίες, που θα δημιουργήσεις, στα πιο αγαπημένα - για σένα - πλάσματα, τα παιδιά σου! Η μητέρα - ο πυρήνας της υγείας της οικογένειας και το οξυγόνο της ζωής των παιδιών - εγκαταλείπει την οικογενειακή εστία. Φεύγει μακριά. Ο πατέρας - ο προστάτης της οικογένειας και το πρότυπο των παιδιών - αλλάζει οικογενειακή εστία! Απομακρύνεται! Τα στερητικά σύνδρομα της εγκατάλειψης των γονέων αρχίζουν να φαίνονται στον ορίζοντα και τα πρώτα ψυχικά νοσήματα των παιδιών εκδηλώνονται απειλητικά για την υγεία τους. Τότε και μόνον τότε αρχίζεις να πληρώνεις το μεγάλο λάθος.

Και το τίμημα είναι πολύ μεγάλο.
Αν αποφασίσετε ποτέ να χωρίσετε από το/τη σύντροφό σας κι έχετε παιδιά, θα είναι καλύτερο να μείνετε σιωπηλοί για λίγο καιρό και να κάνετε μια ανάλυση, για το τι θα γίνει μετά:
• Τι θα γίνει αν καταλάβεις ότι κατέστρεψες τις αθώες ψυχούλες των παιδιών σου, για μια σύντομη και ανόητη ευχαρίστηση;
• Τι θα γίνει μετά από ένα χρόνο;
• Τι θα γίνει μετά από 5 χρόνια;
• Τι θα γίνει όταν αρχίσουν να μεγαλώνουν τα παιδιά σας;
• Τι θα γίνει όταν γεράσετε;
• Τι θα κάνετε αν μείνετε μόνος ή μόνη,;

Αν αποφασίσετε να ξαναπαντρευτείτε:
• Πώς θα αντιμετωπίζει ο νέος σύντροφός σας τις χαρές, τις λύπες, τις αγωνίες και τις προσπάθειές σας για την επιβίωση, την παιδεία, την καθοδήγηση, την ευτυχία και την επιτυχία των δικών σας παιδιών;
• Θα σας ενοχλεί που ο/η πρώην σύντροφός σας είναι στην ίδια στέγη με κάποιον άλλον;
• Θα σας λείπουν τα παιδιά σας;
• Θα σας λείπει το γέλιο, το κλάμα τους ή οι ανησυχίες τους;
• Θα σας λείπει η βραδινή αγκαλιά, στο μεγάλο κρεβάτι του μπαμπά και της μαμάς;
• Θα σας λείψει η μυρωδιά και το άρωμά τους;
• Θα σας λείψει το πρωινό αγουροξυπνημένο μουτράκι τους, όταν ετοιμάζονται να πάνε στο σχολείο;
• Θα τα «βγάζετε πέρα» οικονομικά με δύο οικογένειες;
• Θα κάνετε παιδιά, με τη νέα ή τον νέο σύντροφό σας;
• Πώς θα το αντιμετωπίσουν αυτό τα παιδιά σας;
• Θα είστε περισσότερο ευτυχισμένοι στη νέα κατάσταση, που θα βρεθείτε;
• Θα εξακολουθούν να σας εκτιμούν οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι συγγενείς σας;
• Κι αν αποτύχετε και στη νέα σας σχέση, πως θα αισθανθείτε;
• Κι αν η νέα σας σχέση, είναι πολύ χειρότερη από την/τον «πρώην» και από τη χειρότερή σας επιλογή, τι θα πείτε στον εαυτό σας; «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού»; Τότε όμως, θα είναι αργά. Πολύ αργά.
• Θα τιμωρούσατε ποτέ τον εαυτό σας, για μια νέα λανθασμένη επιλογή και πώς;

Δεν είναι ερωτήσεις περιέργειας, αλλά ερωτήσεις ελέγχου, ένα φιλικό ταρακούνημα του μυαλού για να διαπιστώσουμε:
• Αν είναι - ακόμη - στη θέση του.
• Αν έχει πέσει ο εγωισμός, που μας κυρίευσε
• Αν υπάρχει λίγος χώρος, για να πάρει θέση η ταπείνωση, η σοβαρότητα και η καθαρή σκέψη.

Αυτά όλα, ίσως σας βοηθήσουν να ξανασκεφτείτε την οποιαδήποτε επιπόλαιη απόφαση, που ίσως κάποτε σας κάνει να μετανοήσετε πικρά. Και όχι μόνο για την αναστολή της απόφασης για διαζύγιο, αλλά για την αναστολή οποιασδήποτε απόφασης και οποιωνδήποτε γεγονότων που θα μπορούσαν να σας φέρουν στο μέλλον σε τέτοια δύσκολα διλήμματα.

Και να μη ξεχνάτε ποτέ κάτι πολύ σημαντικό εσείς οι παντρεμένοι με θρησκευτικό γάμο: Ο Θεός πάντοτε οδηγεί τον όμοιο προς τον όμοιό του και με την ευλογία Του, σας ενώνει σε ένα σώμα. Αν λοιπόν το κάθε παντρεμένο ζευγάρι, με θρησκευτικό γάμο, είναι ΈΝΑ, τότε πώς θα μεταφερθούν στην ουράνια βασιλεία του Θεού οι χωρισμένοι;

Απαντήστε εσείς στο ερώτημα αυτό.
Είναι ερώτημα και θέλει λύση. Εδώ στη γη, πρέπει να βρείτε την απάντηση. Κι αν δεν τη γνωρίζετε εσείς, να ρωτήσετε άλλους, μέχρι να τη μάθετε. Αν υπάρχει απάντηση! Διότι την ίδια αυτή ερώτηση θα σας κάνει ο Μεγάλος Κριτής Ιησούς Χριστός, όταν βρεθείτε μπροστά στο Φοβερό Βήμα Του. Κι αν δε μπορείτε να βρείτε απάντηση στο ερώτημα αυτό τώρα, τότε τι πρόταση έχετε να κάνετε στον Φοβερό Κριτή;

Καθήστε λοιπόν «στ’ αυγά σας» που λέει κι ο σοφός λαός και μην αρχίζετε καν να εκτελείτε τις οδηγίες του μισόκαλου!!! Για να μη δεχτείτε τέτοιο ερώτημα, μπροστά στο φοβερό βήμα του Δίκαιου Κριτή σας. Για τους ήδη χωρισμένους, έχω να πω, ότι εισπράττουν και θα συνεχίσουν να εισπράττουν τα «ανάλογα» για την απόφασή τους, να χωρίσουν.

Ρωτήστε τους για να μάθετε.



Επιτέλους τέλος στα μέλη της ελιτίστικης τριμερούς επιτροπής (Tri-Lateral commission), τη μυστική κυβέρνηση:
• Που ιδρύθηκε το 1973 από τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ.
• Που αποτελείται από μια δράκα από τους πιο ισχυρούς και πλούσιους χρη-ματιστές, βιομηχάνους, «βαρόνους» των MEDIA και πολιτικούς από τη Βόρεια Αμερική, τη Δυτική Ευρώπη και την Ιαπωνία.
• Που συνέρχονται σ’ ένα μυστικό κονκλάβιο, διαιρούν τη γη σε δέκα βιοπεριο-χές και αποφασίζουν για τις τύχες του κόσμου!!!

Επιτέλους τέλος στην ομάδα των τριών παρανοϊκών οικογενειών, που εργάζονται πυρετωδώς για να ελέγχουν όλον τον κόσμο.



Επιτέλους τέλος στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ της Ευρώπης, το τέταρτο Ράιχ των υπερ-πλουσίων:
• Που σχεδίασε την ενοποίηση και τη συγχώνευση όλων των Ευρωπαϊκών κρατών, για ν’ αποτελέσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, την Ευρωπαϊκή Ένωση.
• Που ελέγχει σχεδόν όλο το πετρέλαιο του ανατολικού κόσμου κι έχει τη δύναμη να καθορίζει την τιμή του χρυσού, για να μπορεί να το φέρει όλο στα χέρια της!!!



Επιτέλους τέλος στα σχέδια ΜΚ ULTRA, MK SEARCH, MK DELTA, ARTCHOKE & BLUEBIRD και στους πειραματισμούς ελέγχου του νου και της ανθρώπινης συμπεριφοράς από τους Εβραιοσιωνιστομασόνους, που συνεχίζονται ακόμη και σήμερα!!!
Επιτέλους τέλος στα πειράματα που έχουν στόχο:
• Τη μείωση της ικανότητας για μάθηση και σύνθεση του γραπτού υλικού.
• Τη μείωση ικανότητας για παρατήρηση και τη σύνθεση της διαδοχής φυσικών φαινομένων.
• Την ανάκληση των - υπνωτικώς αποκτώμενων - πληροφοριών από πολύ συγκε-κριμένα σήματα.
• Την προώθηση της μη λογικής σκέψης και την παρόρμηση σε σημείο που ο αποδέκτης να γελοιοποιείται δημόσια (θυμηθείτε τον Πρόεδρο της Ρωσίας Γέλτσιν, που μπροστά σε εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές… «έβαλε χέρι» στη γραμματέα του κι έκανε τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Μπιλ Κλίντον να ξεκαρδίζεται στα γέλια)!!!
• Τη δημιουργία αμνησίας σε γεγονότα που έγιναν ή γίνονται ταυτόχρονα με τη χρήση επικίνδυνων ναρκωτικών ουσιών και την παραγωγή σοκ και σύγχυσης για εκτεταμένες χρονικές περιόδους (χιλιάδες άτομα δε γνωρίζουν πως χρησιμο-ποιούνται σε διάφορες αποστολές, αφού η γνώση τους είναι κλεισμένη πίσω από αμνησιακά τείχη).

Επιτέλους τέλος σ’ αυτούς που θέλουν να επιτύχουν τον απόλυτο έλεγχο του μυαλού μας!!!



Επιτέλους τέλος στο «Συμβούλιο των Εννέα», το οποίο είναι κάτω από την ομάδα των τριών ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ οικογενειών.

Επιτέλους τέλος στους Δρυίδες, στη σατανική αδελφότητα, τους δεκατρείς ανώνυμους, σκληροπυρηνικούς, διεθνείς τραπεζίτες, υπερεκατομμυριούχους:
• Που θέλουν να επιτύχουν την απόλυτη κυριαρχία του κόσμου.
• Που είναι η πραγματική εξουσία πίσω από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, την Τριμερή Επιτροπή, το Συμβούλιο Εξωτερικών υποθέσεων, την Υπερμασονική Εταιρεία «κρανίο και οστά» και την Παγκόσμια Υπερτράπεζα.
• Που δημιούργησαν τους δύο παγκόσμιους πολέμους (φανταστείτε ότι ο Χένρι Κίσσιγκερ εργαζόταν εναντίον των Η.Π.Α.!!! Ο Α΄ Παγκόσμιος πόλεμος είχε στόχο την Τσαρική Ρωσία και ο Β΄ Παγκόσμιος πόλεμος είχε στόχο το χτίσιμο του Κομμουνισμού με δύναμη ίση με τα υπόλοιπα δυτικά κράτη).
• Που κατευθύνουν τεράστιες τραπεζικές δυναστείες και πανίσχυρα διαπλε-κόμενα «καρτέλ».
• Που με σκοπό την πλάνη:
1. Μεταμφιέζονται επιμελώς, με ελκυστικό ένδυμα αληθοφάνειας.
2. Διδάσκουν ξανά το παλιό ψέμα στους αφελείς, ότι ο άνθρωπος είναι θεός, που μέσω της μετενσάρκωσης δεν πεθαίνει ποτέ
3. Το παρουσιάζουν ακόμη πιο αληθινό κι από την αλήθεια!!!
• Που κατασκευάζουν εξουσίες και διαλύουν κράτη, για να κατακτήσουν και να υποτάξουν όλους τους λαούς της γης με οικονομικά και πνευματικά μέσα.
• Που όμως, μπροστά στο διαβολικό πείσμα τους δεν κατάλαβαν ότι κατασκευάζουν ανόητα, ένα νέο Πύργο της Βαβέλ και ότι θα φάνε το «χώμα», από τα ερείπιά του.


Επιτέλους τέλος στους ανόητους, απαισιόδοξους αθεϊστές, με τις - τραγικά και απελπιστικά - μηδενιστικές φιλοσοφικές διδασκαλίες τους και τους δημιουργούς της παγκόσμιας θρησκείας:
• Που προσπαθούν να χωρέσουν όλη τη θάλασσα της γης, μέσα σ’ ένα μικρό μπουκαλάκι!!!
• Που προσπαθούν να κόψουν τις γέφυρες σωτηρίας των ανθρώπων.
• Που υποστηρίζουν, πως ο άνθρωπος δε μπορεί να φτάσει στο σκοπό του και γι’ αυτό υπάρχει η αηδία στη ζωή και η αίσθηση του παραλόγου, εκφράζοντας έτσι το αίσθημα της ανασφάλειας, της αγωνίας και του μηδενισμού.
• Που προκαλούν το μεγάλο κοινωνικό κατακλυσμό, ο οποίος μέσα στη φρίκη του θα αποκαλύψει καθαρά σε όλα τα έθνη, το αποτέλεσμα του αθεϊσμού, τη ρίζα της βαρβαρότητας και της πιο αιματηρής αναταραχής.

Επιτέλους τέλος και σε σάς τους άσημους ή τους αλεξιπτωτιστές διάσημους και ανόητους άθεους κι εγωιστές, που λετε ότι δεν υπάρχει Θεός, ενώ ταυτόχρονα καμαρώνετε σαν γύφτικο σκερπάνι για το καλό σας «λαρύγγι» και για το καινούργιο και πανάκριβό σας αυτοκίνητο.

• Κοιτάξτε τον ήλιο το μεσημέρι. Μπορείτε να τον δείτε; Όχι βέβαια! Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι δεν υπάρχει και αφού δε μπορείτε να δείτε το δημιούργημα, πως τολμάτε και ζητάτε να δείτε το Δημιουργό του; Ξέρετε ποιος τον έφτιαξε; ...κανένας!!! ... Μόνος του έγινε!!!
• Κοιτάξτε τον Παρθενώνα. Κι αυτός... μόνος του έγινε!!! Αφού δεν είδατε τους τεχνίτες που τον έφτιαχναν... μάλλον έγινε μόνος του κι’ αυτός!!!
• Ακούστε πόσο ωραία τραγουδάτε κι ευφραίνετε την ακοή μας. Αχ!!! Τι ωραία φωνή που έχετε!!! Κι αυτή μόνη της δημιουργήθηκε, από... τύχη!
• Κοιτάξτε και το ωραίο σας αυτοκίνητο, που - κενόδοξα - μας «μοστράρετε».
Κι αυτό... μόνο του έγινε, αφού δεν είδατε ποτέ τους μηχανικούς και τους άλλους τεχνίτες, που το έφτιαξαν!!!

Από αγάπη, σας χτυπάω το «τελευταίο κουδούνι», διότι αν αδιαφορούσα για σάς, θα σας είχα αγνοήσει παντελώς κι από αγάπη σας θυμίζω:

Ο Κρίστοφερ Ρηβ (Σούπερμαν), είναι σε αναπηρικό καροτσάκι!
Ο Μωχάμετ Άλι, τρέμει ολόκληρος από τη νόσο του Πάρκινσον!

Αυτούς τους δύο θαύμαζε όλος ο κόσμος, για τις... επιτυχίες τους!
Τώρα τους θαυμάζει για το... κουράγιο τους!!!



Επιτέλους τέλος στους φανατικούς άθεους - εκμεταλλευτές του Δαρβίνου και τους ημι-επιστήμονες, τους παραχαράκτες της γνήσιας επιστήμης, τους ακατατόπιστους κοινωνιο-λόγους, τους αδίστακτους και αμοραλιστές πολιτικούς, που εγκληματούν καθημερινά «εν ψυχρώ» «εις βάρος» του ανθρώπου, «εν ονόματι» του Δαρβίνου. Σύμφωνα με τη θεωρία του Δαρβίνου, η ζωή εμφανίστηκε κάποια στιγμή... τυχαία, από μία...«σούπα» ανόργανων υλικών - κι έδωσε στην αρχή, οργανισμούς απλούς, που αποτελούνταν από ένα κύτταρο. Απ’ αυτούς τους μονοκύτταρους οργανισμούς, με την «φυσική τυχαία επιλογή» και τον αγώνα για την ύπαρξη και μετά από μια μεταβατική εξελικτική διαδικασία, που είχε σταθερό σκοπό την βελτίωση του είδους και η οποία κράτησε εκατομμύρια χρόνια, προήλθαν από το ένα μέρος τα φυτά και από το άλλο τα ζώα. Από τα τελευταία δε - εξελισσόμενοι ολοένα - φτάνουμε στον... άνθρωπο!!! Άρα οι βασικές του αρχές, ήταν η... φυσική τυχαία επιλογή και ο... χρόνος!!!

Όμως, ο ίδιος ο Δαρβίνος, δεν είπε ποτέ καθαρά, ότι καταγόμαστε από τον πίθηκο, όπως υποστηρίζουν οι άθεοι υλιστές και οι απληροφόρητοι, διότι δεν είχε ποτέ αποδείξεις ή τεκμήρια.

Άλλωστε στα τέλη της ζωής του, αυτός ο αναστατωμένος, αμφιταλαντευόμενος, θολωμένος, ακατάστατος, εγωιστής και πεισματάρης «θεϊστής», μετανόησε για τις ιδέες του κι επέστρεψε στην πίστη προς την Αγία Γραφή, συνειδητοποιώντας το γεγονός ότι θα βρεθεί στην αιωνιότητα και θα παρουσιασθεί ενώπιον του Δημιουργού Θεού.

Οι πολλοί σύγχρονοι άθεοι υποστηρικτές του, μας λένε ότι δε μπορεί ο άνθρωπος να πιστέψει στο Θεό, διότι μία τέτοια πίστη, δεν είναι επιστημονική, αφού δε μπορούμε να την κατανοήσουμε με το λογικό μας (λες και μπορεί το δικό μας μικρό και πεπερασμένο λογικό, να συλλάβει τον Άπειρο, Πάνσοφο, Παντέλειο και Παντοδύναμο Θεό).

Σήμερα, δεχόμαστε - χωρίς συζήτηση - επιστημονικές υποθέσεις, που ευχαριστούν την ακοή μας, εντυπωσιάζουν τη σκέψη και πολλές φορές ικανοποιούν τέλεια την υλιστική μας κοσμοθεωρία.

Έτσι, κατά καιρούς από επιστημονικούς παράγοντες ή ημιεπιστήμονες - οι οποίοι στερούνται κύρους - ή απλούς επιφυλλιδογράφους ή ανειδίκευτους δημοσιογράφους, προβάλλονται ορισμένα ευρήματα, για ν’ αποδειχθεί η καταγωγή του ανθρώπου από τον... πίθηκο ή, όπως τελευταία υποστηρίζουν, ότι ο πίθηκος μπορεί να κατάγεται από τον...άνθρωπο!!!

Οι άθεοι εκμεταλλεύτηκαν και συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται τη θεωρία του Δαρβίνου, με τη σχιζοφρενική, εγκληματική και αντιανθρωπιστική λογική και πολιτική του καπιταλισμού, του νιτσεϊσμού, του άθεου μαρξισμού, του φασισμού και του ναζισμού και αποφάσισαν, πως δεν πρέπει να φροντίζουμε για τους φτωχούς, ούτε να προάγεται η κρατική μέριμνα για παιδεία και για ιατρική περίθαλψη (η φροντίδα - έλεγαν - για τους αρρώστους και την κοινωνική πρόνοια, είναι... εκβιασμός της φυσικής επιλογής!!!).

Έτσι οι πόλεμοι, οι γενοκτονίες, η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η κατα-πίεση, η εκμετάλλευση και η εξόντωση του ανθρώπου από τον άνθρωπο, γίνονταν, εξακολουθούν να γίνονται και να θεωρούνται κάτι το φυσικό, το απαραίτητο και το χρήσιμο - δήθεν - για την... πρόοδο της κοινωνίας.

Δυστυχώς - γι’ αυτούς - δε θέλουν να δεχθούν την απλή, την καθαρή, την κρυστάλλινη και θεόπνευστη αλήθεια, που καμιά επιστήμη δεν κλόνισε έως σήμερα και ούτε πρόκειται να κλονίσει.

Πίσω από την οποιαδήποτε εξέλιξη είναι η σκέψη, η θέληση μιας Υπέρτατης, θείας, κατευθυντήριας Διάνοιας, η οποία δρά ακατάπαυστα κι όχι με απρόσωπες, ασύνειδες ενέργειες ή δυνάμεις.
Το φυσικό Σύμπαν είναι μια Σκέψη και προϋποθέτει και απαιτεί Έναν που σκέπτεται, που κατευθύνει την ζωή και τη συμπεριφορά των ζωικών συστημάτων και που δε μπορεί να εξηγηθεί με τις επιστημονικές δοξασίες.

Η αληθινή αλήθεια, συνοψίζεται στις οκτώ λέξεις του θεόπνευστου Ψαλμωδού: «Αυτός είπε κι εγεννήθησαν, Αυτός ενετείλατο κι εκτίσθησαν» (Ψαλμ. λβ. 9)

Η αλήθεια - ότι ο άνθρωπος πλάστηκε από το Θεό - φαίνεται και από τα αριθμογράμ-ματα της Ελληνικής γλώσσας.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ=70+1+50+9+100+800+80+70+200=1380
ΙΕΡΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ =116+1264=1380





Επιτέλους τέλος σ’ αυτούς, που επιβάλλουν το σκοταδισμό και τη μυστικότητα των επιχειρήσεών τους και σκηνοθέτησαν - στην έρημο της Αμερικής - την... επίσκεψη του ανθρώπου στο φεγγάρι κι εξαπάτησαν μαζί με τα Μ.Μ.Ε. και την επιστημονική κοινότητα - που δεν έκαναν ποτέ σημαντικά ερωτήματα - σχεδόν όλη τη γη, παρουσιάζοντας πλαστές φωτογραφίες και πλαστά video, για να αρπάξουν επιχορηγήσεις 12 τρισεκατομμυρίων, που θα τους βοηθούσαν στις σκοταδιστικές τους επιχειρήσεις.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι:
• Ο κατασκευαστής των διαστημικών σκαφών, δεν πήρε ποτέ NOBEL και οι σημειώσεις του - ενώ έπρεπε, να είναι σε όλα τα μουσεία - εξαφανίστηκαν!!!
• Η καμπίνα των αστροναυτών στην πραγματικότητα, ήταν μικρότερη κι αυτό σημαίνει, ότι οι εικόνες τραβήχτηκαν σε εξομοιωτή!!!
• Στις φωτογραφίες - που τράβηξαν στη... Σελήνη - οι σκιές των πραγμάτων, ήταν ή σε λάθος θέση ή σε δύο πλευρές, από τους προβολείς που χρησιμοποιούσαν!!!
• Οι πέτρες ήταν λείες αν και δεν υπήρχε αέρας!!!
• Ο ήλιος είχε «στεφάνι», που σημαίνει, ότι ήταν... προβολέας κι όχι ήλιος!!!
• Κάτω από το σκάφος προσελήνωσης δεν υπήρχε κρατήρας, ούτε καπνός, ούτε τεράστια σύννεφα σκόνης!!!
• Οι αστροναύτες δεν πρωτοπάτησαν σε πέτρα, αλλά σε χώμα!!!
• Αφού δεν υπάρχει υγρασία, στους 250 βαθμούς θερμοκρασία, πώς οι ρόδες του τζιπ και οι μπότες των αστροναυτών άφηναν ίχνη... σαν στο χιόνι;
• Η σκόνη από το τζιπ πίσω τους δεν έκανε τη φυσική καμπύλη, αλλά ανέβαινε κατακόρυφα. Έδειχνε ότι υπήρχε βαρύτητα. Έτσι αποδεικνύεται ότι το βίντεο τραβήχτηκε στη γη!!!
• Η πυροδότηση της ατράκτου στη Σελήνη, έπρεπε να βγάλει σκούρο καπνό, αλλά εμείς δεν τον είδαμε καθόλου σκούρο.
• Οι σκιές των αστροναυτών ήταν τριπλάσιες και της ατράκτου η σκιά, ήταν... μονή!!!

Πρέπει να αναρωτηθείτε:
• Πώς τράβηξαν video και φωτογραφίες σε 250 βαθμούς θερμοκρασία, αφού τα films της KODAK, θα καίγονταν στους 150 βαθμούς και οι αστροναύτες θα είχαν ψηθεί;
• Γιατί δε φωτογράφησαν από το φεγγάρι τ’ αστέρια (είπαν ότι δεν τα έβλεπαν. Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, όταν η γη αντανακλά φως και τα αστέρια μοιάζουν, σαν προβολείς αυτοκινήτων;)
• Πώς είναι δυνατόν έξω από το «διαστημόπλοιο» να φαίνεται το διάστημα άλλες φορές μπλέ και άλλες φορές άσπρο, τη στιγμή που είναι μαύρο;
• Πως γίνεται να φωτίζεται η άτρακτος, τη στιγμή που δεν υπάρχει ατμόσφαιρα;
• Πώς ο ήλιος είχε ακτίνες, αφού δεν υπάρχει ατμόσφαιρα στη Σελήνη;
• Γιατί δεν πέταξαν μια μπάλα ψηλά, για να δούμε ότι δεν υπάρχει βαρύτητα;

Η Γη που διαφοροποιείται από τους άλλους πλανήτες, διαθέτει ατμόσφαιρα, η οποία την προστατεύει από την ακτινοβολία.

Έξω από τη μαγνητόσφαιρα, που απέχει 1.000.000 περίπου χιλιόμετρα, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ζωή και ιδιαίτερα τα χρόνια 1968 έως το 1972, που οι φλόγες του ηλίου, ήταν οι θερμότερες στην ιστορία του και η ακτινοβολία του θανατηφόρος.

Η επίσκεψη του ανθρώπου στη Σελήνη, ήταν ΑΔΥΝΑΤΗ.
Και η μοναδική προστασία, που θα μπορούσε να υπάρχει, ήταν η επικάλυψή του σκάφους και των αστροναυτών με μόλυβδο και δεν την είχαν.
Δεν απορείτε ακόμη:
• Πώς οι γυναίκες των αστροναυτών, τους άφηναν να πάνε στη Σελήνη, εφόσον κινδύνευαν και κινδυνεύουν από καταστροφή των χρωμοσωμάτων, του σπέρματος και σίγουρα και από άλλα προβλήματα κατά την επιστροφή τους;
• Πώς, τόσο καιρό, μένουν στο... διάστημα, χωρίς να κάνουν σεξ;
• Πώς και δεν κάνουν πειράματα για την τεκνοποίηση στο διάστημα; Να δουν πώς θα γεννηθεί ένα παιδί στο... διάστημα; Με τι συμπτώματα;
• Ή γιατί οι υπεύθυνοι της ΝΑSA, δεν ελέγξαν ΠΟΤΕ τα διαστημόπλοια για ραδιενέργεια, όταν επέστρεφαν από τη... Σελήνη;

Ξύπνα λαεεέ, ξύπνα παγκόσμιε πολίτηηη.

Ο άνθρωπος, δεν πήγε ΠΟΤΕ στο φεγγάρι!!! Μας «δουλεύουν» κανονικά.

Ακόμη και το «διαστημόπλοιο» Τσάλετζερ, αυτοί το κατέστρεψαν, διότι, για πρώτη φορά θα πήγαιναν πολίτες στη «Σελήνη» και θα καταλάβαιναν τη Μεγάλη Απάτη. Θυμηθείτε, πώς υπερπροέβαλαν τη δασκάλα, που θα πήγαινε κι αυτή στη... Σελήνη!!! Το κατέστρεψαν, για να φοβηθούν οι Αμερικανοί πολίτες, να μη ζητούν να ταξιδεύουν, για να μη καταλάβουν τη Μεγάλη Απάτη.

Και οποιοδήποτε διαστημόπλοιο καταστραφεί στο μέλλον, θα είναι έργο των Σιωνιστών Εβραίων για να προκαλέσουν μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα στην Αμερική, να τους αναγκάσουν να επιταχύνουν τον πόλεμο με το ΙΡΑΚ δήθεν για το πετρέλαιο, αλλά οι λόγοι θα είναι αφενός η καταστροφή του Ιράκ για να μπορέσουν να ρίξουν το Ιερό Τέμενος του Ομάρ και αφετέρου ο εξαναγκασμός των Αμερικανών να καταργήσουν το δολάριο και να δεχθούν το ΕΥΡΩ ως παγκόσμια οικονομική μονάδα.

Μην βλέπετε, μερικούς ημέτερους πλούσιους που «πάνε» στη... Σελήνη. Αυτοί, είναι μέλη του τυφλού μισάνθρωπου μηρμυκολέοντα και ο ρόλος τους, είναι μόνο να παραπλανούν τους αφελείς κι όχι μόνον.

Τίποτε δε γίνεται χωρίς πρόγραμμα. Πήραν τα τρισεκατομμύρια του Αμερικανικού λαού και τώρα, θέλουν ν’ αποδείξουν, ότι ο Λόγος του Θεού, μέσα στην Αγία Γραφή, ψεύδεται και ότι ο άνθρωπος είναι θεός!!!

Βλέπουμε ακόμη - κατά καιρούς - σε τηλεοπτικές ταινίες, να μας παρουσιάζουν ζωή από άλλους πλανήτες και άλλα παιδαριώδη, όπως την εμφάνιση μη γήινων σκαφών κ.ά.

Για τους σώφρονες ανθρώπους, που μελετούν προσεκτικά την Αγία Γραφή, αυτά όλα είναι ψεύτικα και παραπλανητικά.

Άλλωστε και το ερευνητικό κέντρο, που μελετούσε για τους εξωγήινους, σταμάτησε να χρηματοδοτείται και δεν υφίσταται πλέον, αφού οι επιστήμονες - ερευνητές, δεν ανακάλυψαν ΤΙΠΟΤΕ!

Και το ερώτημα είναι: Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες;
Η απάντηση είναι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.

Ο Θεός έφτιαξε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΓΗ και τους ανθρώπους λίγο κατώτερους από τους αγγέλους, με σκοπό να τους κάνει αγγέλους αργότερα.

Οι άνθρωποι θα γνώριζαν τι θα πει πείνα, κρύο, φόβος, πόνος, θλίψη, αχαριστία, θάνατος και ακυβερνησία.

Έτσι οι άνθρωποι και οι άγγελοι, θα αντιλαμβάνονταν την καθολική αδυναμία τους και θα ζητούσαν όλοι μαζί, την Βασιλεία του Ενός και Μοναδικού Τριαδικού και Μεγάλου Θεού, του Πατρός και του Υιού - του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού - και του Αγίου Πνεύματος.

Έτσι, Ο - τα πάντα - κτίσας, χωρίς να μας στερήσει το αυτεξούσιο, θα μας αποδείξει, ότι χωρίς τη δική Του διακυβέρνηση δε μπορούμε να κυβερνηθούμε.

Το πρόγραμμά Του λοιπόν, δεν χρειαζόταν δεύτερη γη, για ν’ αποδείξει ξανά κάτι στους ανθρώπους ή στους αγγέλους.

Ας ζητούμε λοιπόν διακαώς τη διακυβέρνηση του Θεού, ευχαριστώντας Τον για όλα και να μη προσπαθούμε ν’ ανοίξουμε τρύπες στο... νερό και χάνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας.

Ο Τριαδικός Θεός, είναι Ένας και Μοναδικός και δε μας έχει πει ΠΟΤΕ ψέματα.

Και η γη στην οποία ζούμε είναι μία και μοναδική. Κι όπως μας έχει υποσχεθεί, θα φτιάξει νέα και άφθαρτη γη.



Επιτέλους τέλος και στο «monarch project», το απόρρητο πρόγραμμα ελέγχου του νου των ανθρώπων - μέσω των σιωπηλών όπλων - αυτό το μυστικό ολοκαύτωμα του 20ου και του 21ου αιώνα:
• Που αποσκοπεί στη δημιουργία εναλλακτικών προσωπικοτήτων και τη ρύθμιση συμπεριφοράς των μαζών, δηλαδή την καταστροφή του εγκεφάλου, που γίνεται με:
1. Τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών εμφυτευμάτων στον εγκέφαλο και τα δόντια.
2. Τον ηλεκτρομαγνητικό προγραμματισμό του υποσυνείδητου.
3. Τον προγραμματισμό και στόχευση της επιθυμίας.
4. Τον προγραμματισμό με συντονισμό της σκέψης και μετάδοσης κωδικοποιημένων πληροφοριών.
• Που γίνεται με τον πιο ύπουλο τρόπο και στοχεύει τελικά στην αντιστροφή των ηθικών μας αξιών, στην πλύση εγκεφάλου, στην πνευματική μας αποχαύνωση και διαστρέβλωση, στο βιασμό του νου, χωρίς να τον νοιώθει κανείς, αλλά και χωρίς να το επιθυμεί συνειδητά (μόνον ο πιστός οπαδός του Χριστού, κερδίζει αυτή τη μάχη)
• Που θέλουν δηλαδή, από τη μια να δημιουργήσουν δολοφόνους-«ζόμπι» και από την άλλη να φτιάξουν την «ανώτερη ράτσα».

Με αυτό το πρόγραμμα, οι τρομοκράτες των λαών, επιβάλλουν τη θέλησή τους σε οποιονδήποτε, οποτεδήποτε το θελήσουν.

Έτσι έκαναν άτομα ελεγχόμενα πνευματικά και ανίκανα να σκεφθούν καθαρά, προγραμματισμένους δολοφόνους-ζόμπι όπως:
1. τον Λη Όσβαλντ, που δολοφόνησε τον Κέννεντι
2. τον Τσαρλς Μάνσον, που δολοφόνησε τη Σάρον Τέιτ
3. τον Μαρκ Τσάπμαν που δολοφόνησε τον Τζόν Λέννον και πολλούς άλλους.

Τα όπλα μικροκυμάτων - με το πάτημα ενός κουμπιού - μπαίνουν στον εγκέφαλο, ελέγχουν τη συμπεριφορά και μετατρέπουν και τον πιο φιλήσυχο άνθρωπο, ακόμη και σε... δολοφόνο!!!

Ένα θύμα αυτών των όπλων μπορεί να υποστεί κατάθλιψη, φόβο, υστερία, θυμό, άγχος, έξαψη, καρδιακή προσβολή, καρκίνο, νευρική και σωματική κατάρρευση, αυτοκτονία... ανάλογα δηλαδή με τη συγκεκριμένη συχνότητα, την «επικοινωνιακή σφαίρα», που θα δεχτεί!!!



Επιτέλους τέλος, στις Γερμανοαμερικάνικες εταιρίες με την επωνυμία...«ΦΡΙΚΗ», που κατασκευάζουν και πουλάνε...όργανα βασανισμού, που θα έρθουν σε λίγο καιρό και στη χώρα μας!!!

Άραγε, για ποιους;

Τα «προϊόντα» τους - εκτός από σιδερένια δεσμά για τα πόδια και πριονωτά δεσμά για τους αντίχειρες – είναι και οι τηλεχειριζόμενες συσκευές ηλεκτροσόκ υψηλής τάσης, που τις... προτιμούν, διότι δεν αφήνουν, κανένα σημάδι στα θύματά τους!!!



Επιτέλους τέλος στην «Εβραϊκή Επιτροπή των 300», στις «Μαύρες Δυνάμεις», σ’ αυτό το πανίσχυρο όργανο:
• Που η ύπαρξή της, είναι δύσκολο ν’ αποδειχτεί.
• Που εξειδικεύεται στο «ξέπλυμα» του «μαύρου» χρήματος.
• Που επιβλέπει το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και όπλων, τα μυστικά περάσματα, τις εγκαταστάσεις για το νοητικό έλεγχο των μαζών, τις εταιρίες μεταλλαγμένων τροφίμων Monsanto-Cargill κ.ά., την ηλεκτρονική πλύση εγκεφάλου μέσω Μ.Μ.Ε. κ.λπ.
• Που χρησιμοποιεί κωδικές λέξεις, μέσω των μεγάλων εφημερίδων στις μικρές αγγελίες, στον καιρό, στα editorials, σε χαρακτηριστικές φωτογραφίες και σε διαφημίσεις στην τηλεόραση, σε μεγάλες αφίσες του δρόμου κ.ά., για να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους τους σχετικά, με το τι πρόκειται να κάνουν.
• Που ελέγχει και χειραγωγεί τις μάζες - μέσω ειδικών - στις ψυχικές επιθέσεις και τα ψυχοτρόπα ναρκωτικά.
• Που διαθέτει δύο γραφεία δολοφονιών με αφοσιωμένους πράκτορες-ζόμπι, που είναι κάτω από την επήρεια ψυχοτρόπων ουσιών, σε Αμερική και Ευρώπη, για να φέρει σε πέρας, δολοφονίες υψηλού επιπέδου, τέτοιες, που η πιο ισχυρή φαντασία των καλύτερων σεναριογράφων, δε θα μπορούσε ποτέ να συλλάβει.

(Πολλές επιχειρήσεις δολοφονιών στην Ευρώπη, που γίνονται κάτω από το «μανδύα» διάφορων «τρομοκρατικών οργανώσεων», πραγματοποιούνται από το «γραφείο δολοφονιών» της Ελβετίας, κατ’ εντολή των 300 και χρηματοδοτούνται από το Περουβιανό καρτέλ κοκαΐνης, το οποίο σε λίγο καιρό - που δε θα το χρειάζονται οι «εκπαιδευτές συνειδήσεων» - θα το καταστρέψουν.

Οι πράκτορες - «ζόμπι» εξαρτημένα άτομα από τα ναρκωτικά στρατολογούνται από τα ψυχιατρικά ιδρύματα, τα κέντρα χορήγησης μεθαδόνης και τις φυλακές και φυσικά ακόμη κι Αν συλληφθούν... είναι αθώοι κι ελευθερώνονται!!!

Αν θέλουν λοιπόν, να ρίξουν μία κυβέρνηση ή να την προστατεύσουν δολοφονούν ανθρώπους, για να φοβίσουν παράλληλα και τους άλλους.

Αναρωτιέστε μήπως ακόμη, από πού προέρχεται η 17 Νοέμβρη και οι άλλοι τρομοκράτες;
Αναρωτιέστε ποιός και γιατί «έφαγε» τον Μπακογιάννη και ποιός αποπειράθηκε να δολοφονήσει και τον Πέτσο;
Αναρωτιέστε ακόμη, ποόος είναι «πίσω» από την τρομοκρατία της δημοκρατίας;
Αναρωτιέστε μήπως, γιατί δεν τους είχε ανακαλύψει κανείς μέχρι τώρα;
Αναρωτιέστε μήπως, γιατί δεν επενέβαινε κανείς υπεύθυνος δικαστικός λειτουργός;
Αναρωτιέστε μήπως, γιατί καμιά κυβέρνηση τόσα χρόνια, δεν έκανε ΤΙΠΟΤΕ το ουσιαστικό;

Ο φόβος είχε «φωλιάσει» γερά στο μεγαλύτερο ποσοστό του δικαστικού προσωπικού κι αυτοί - που θα μπορούσαν να παίξουν κάποιο δυναμικό ρόλο, ή απεβίωσαν ή δολοφονήθηκαν ή ήταν σε άλλα πόστα, άλλους χρόνους και άλλους τόπους!!!

Για να τους μάθουμε λοιπόν τους τρομοκράτες, έπρεπε να περιμένουμε, πότε θα... θέλουν να ρίξουν τη σημερινή κυβέρνηση, οι Εβραιοσιωνιστομασόνοι, να παρα-πλανήσουν με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης τον Λαό και να... τοποθετήσουν τη νέα σφογγοκωλάριο κυβέρνηση της αρεσκείας τους.

Δηλαδή, λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004, για ν’ αποδείξουμε σε όλους, ότι δεν υπάρχει πλέον τρομοκρατία στην Ελλάδα!!!

Δεν βλέπετε ότι ο... «τρυφερομπουλούκος», δεν κάνει καθόλου αντιπολίτευση, διότι (νομίζει ότι) ξέρει πότε θα πάρει τη διακυβέρνηση της χώρας!!!

Άλλωστε έχει προβλεφθεί η νίκη τη Νέας Δημοκρατίας και από τα 27 αριθμο-γράμματα της Ελληνικής γλώσσας πριν… 3000 χρόνια, ότι θα κυβερνήσει το 2004!!!
(Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ=2004),

όπως είχε προβλεφθεί και η νίκη του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981:
(ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ=1981) και

όπως είχαν προβλεφθεί η νίκη του ΠΑΣΟΚ και η νίκη του Σημίτη το έτος 2.000:
ΠΑΣΟΚ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ=2000
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ=2000

Όσο και να τρέχετε εσείς οι ψευδοεπικοινωνιολόγοι-αναλυτές «Μαλινστάνθρωποι» με τεντωμένα τα χέρια για τα πολιτικά δωράκια, το 2.004 η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα είναι κυβέρνηση.
Τα πολλά λόγια είναι... ΠΕΝΙΑ.
Επιτέλους ξύπνα λαέ!!!

Πίσω από αυτά τα ηλίθια και «βαρεμένα» άτομα της 17 Νοέμβρη - που συνέλαβε η αστυνομία - υπάρχουν άλλοι περισσότερο ηλίθιοι κυβερνητικοί, τους οποίους θα αποκαλύψουν οι Εβραιομασόνοι, όταν δε θα τους χρειάζονται πλέον.

Ονόματα υπεράνω πάσης υποψίας, αλλά - κατ’ εμένα - με διαπιστευτήρια πανηλίθιων Νεο-γενίτσαρων.

Ξύπνα λαέεε!!! και μάθε τι ρόλο παίζει η οργάνωση φάντασμα 1η Μάη και γιατί δεν τολμάει κανείς να τα βάλει μαζί της ή γιατί δε θα βρουν ποτέ τους ιδρυτές της; Η 1η Μάη είναι η ημέρα που ιδρύθηκε το τάγμα των «Ιλλουμινάτι». Ποιό πολιτικό ανάστημα μπορεί να τα βάλει μαζί τους, αφού γνωρίζουν ποιοι είναι;

Λίγο ακόμη υπομονή και - αν ζω - με την επανέκδοση αυτού του βιβλίου, θα «τρίβετε» τα μάτια σας από τις αποκαλύψεις, αλλά δε θα τις έχετε ανάγκη πλέον, διότι το κακό θα έχει γίνει.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες πουλήθηκαν στο σκλαβοπάζαρο των λαών και των χωρών της Γης.



Επιτέλους τέλος στις φιλοσοφικές, θεοσοφικές και γκουρουϊστικές ομάδες, που υπόσχονται να αναπτύξουν ολόκληρο το δυναμικό του νου ή τη συνείδηση του ανθρώπου για να την οδηγήσουν στον... Υπεράνθρωπο και ν’ αποτελέσουν έτσι τον «πυρήνα» του «Νέου Κόσμου», να συγκροτήσουν δηλαδή την «Νέα Φυλή», που θα αναλάβει να... διοικήσει τον κόσμο, στη διάρκεια της «Χρυσής Εποχής».

(Έκφραση της νέας εποχής αποτελεί και το κίνημα το οποίο επιχειρεί να αναστήσει - τη νεκρή από αιώνες - λατρεία των δώδεκα Θεών του Ολύμπου και να παρασύρει πολλούς αφελείς με το να δίνουν εντυπωσιακό και δήθεν παραδοσιακό χαρακτήρα στις εκδηλώσεις τους).



Επιτέλους τέλος στους χοντροπαραμυθοπλάστες και στη μυθομανία για τη 12μελή ομάδα-φάντασμα «Έψιλον» που:
• Αποτελείται δήθεν από πλούσια μέλη μυστικών ελληνικών αδελφοτήτων, οι οποίοι ζουν σε… άλλο χωροχρόνο και από… γονιδιακά εξελιγμένους Έλληνες!!!
• Έχει στα χέρια της ΟΛΑ τα μυστικά των Μυστηρίων!!!
• Κατά καιρούς, ένας από την ομάδα «Ε» σηκώνεται από τον… αιώνιο ύπνο του και διατρέχει την… υφήλιο, για να δει αν ωρίμασε ο καιρός, αν ήρθε η κατάλληλη ώρα της Μεγάλης Αναγέννησης. (Πάει τρελάθηκε ο κόσμος).
• Έχει υπερβάλλοντα δυναμισμό κι ενθουσιασμό!!!
• Ετοιμάζει το ΑΠΟΛΥΤΟ υπερόπλο-μπέβατρο, που θα ρίξει… όλους τους δορυφόρους!
• Θα συντήξει την ύλη για φτηνότερη ενέργεια!!!
• Θα σώσει την… Ελλάδα και την ανθρωπότητα απ’ όλους τους κακούς!!!

Επιτέλους τέλος στους γελοίους διαστρεβλωτές της ιστορίας των Ελλήνων, ανέλληνες και ανθέλληνες, σ’ αυτά τα ανθρωπάρια, που:
• Προκαλούν σύγχυση στον Ελληνικό Λαό.
• Αποπροσανατολίζουν.
• Εφαρμόζουν τη συνειρμική τεχνική των σιωνιστών, διοχετεύοντας στις μάζες 100 ιδέες, εκ των οποίων ποσοτικά το 75% είναι Ελληνικές και το 25% ανθελληνικές, αλλά ποιοτικά γίνεται το αντίστροφο και το 25% γίνεται ανώτερο ποιοτικά του 75%, με παραγόμενο συνειρμικό αποτέλεσμα υπέρ του 25%.
Έτσι μπαίνει στον εγκέφαλο και μένει στη φαιά ουσία ως σύγχυση, αβεβαιότητα, αδράνεια και αβουλία.
• Αποχαυνώνουν και μεταφέρουν την ελπίδα από τον πραγματικό Σωτήρα Χριστό προς τους αόρατους σκοταδιστές απατεώνες, υποκαθιστώντας το Θεό!



Επιτέλους τέλος στους Οργανισμούς, που ονομάζουν τους εαυτούς τους Νέα Εποχή:
• «Διεθνής Αμνηστία»,
• «Οργανισμός για τον έλεγχο του πληθυσμού»,
• «Οικολογική ομάδα Γκρήνπης» (Greenpeace),
• «Παγκόσμιος οργανισμός τροφίμων»,
• «Παγκόσμιος οργανισμός ύδρευσης»,
• «Παγκόσμιος οργανισμός διαχείρισης συναλλάγματος και φορολογίας»,

Επιτέλους τέλος στο κίνημα της Νέας Εποχής, που αποτελεί την καρδιά των νέων αιρέσεων:
• Που ενώ θέλει να γνωρίζει τα πάντα για τον άνθρωπο, του αφαιρεί την προσωπικό-τητα, καταλύει τις ατομικές του ελευθερίες, αφανίζει τον ιδιωτικό του χώρο και τον αριθμοποιεί.
• Που χρησιμοποιεί σατανικά σύμβολα και ιδιαίτερα πολλών ειδών σταυρούς ανεστραμμένους, παραποιημένους, τσακισμένους ή τη γνωστή «σβάστικα» των Ναζιστών του Χίτλερ, διότι ο διάβολος δε μπορεί να ξεχάσει τι έπαθε με το σταυρό του Γολγοθά και ξεσπάει με μανία εναντίον του, με το να παραποιεί το σχήμα του, νομίζοντας ότι θα αχρηστεύσει έτσι τη δύναμή του.
• Που δέχεται την αγορά των προσωπικών μας δεδομένων, από τις τράπεζες και τις πολυεθνικές επιχειρήσεις και τον ολοκληρωτικό έλεγχο του αντίχριστου - 24 ώρες το 24ωρο - με πρόφαση την πάταξη της τρομοκρατίας.
• Που θέλει να καταργήσει την Καινή Διαθήκη του Χριστού μας - δήθεν λόγω… παλαιότητας! - και να κηρύξει την αντιχριστιανική διαθήκη.
• Που θέλει να κηρύξει λήθη στην Παράδοση, να ξεχαστεί η Εκκλησία, να «σιγήσει» ο λόγος του Θεού, να πνιγεί στην κοσμική ομίχλη και στο πυκνό σύννεφο της αμαρτίας και να μη γίνεται πλέον λόγος για το ψυχοσωτήριο παρελθόν, παρόν και μέλλον.
• Που - προπαγανδίζοντας τη Νέα Τάξη Πραγμάτων - βομβαρδίζει, μέσω των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, συνεχώς και συστηματικά μια αποβλακωμένη μάζα πολιτών και την έχει μετατρέψει σε μια άχρωμη, άοσμη και αδιάφορη ανθρώπινη σάλτσα απαθών, μη σκεπτόμενων και μηδενιστών.
• Που διδάσκει τη μετενσάρκωση και μετεμψύχωση: ότι δηλαδή η ψυχή του ανθρώπου μπαίνει - μετά θάνατον - σε διάφορα σώματα ανθρώπων ή ζώων και διανύει και άλλη ζωή, προκειμένου να καθαρθεί ηθικώς ή να τιμωρηθεί για τις αμαρτίες της!

Αυτά βέβαια είναι εφευρέσεις του σατανά, διότι σκοπός του είναι να κάνει τους ανθρώπους αδιάφορους προς το καλό ή το κακό κι επιχειρεί να τους πείσει να ζουν όπως θέλουν, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, εφόσον δεν πρόκειται να τιμωρηθούν οι ίδιοι, διότι πιθανώς η ψυχή τους μετά θάνατον, να ενσαρκωθεί σ’ ένα... αναίσθητο κτήνος.

Συγχρόνως όμως, προετοιμάζει τον κόσμο και για την υποδοχή του αντίχριστου, στον οποίο θα καταλήξει, μετά από διαδοχικές μετενσαρκώσεις ο... Χριστός!!!

Ο Χριστός, δηλαδή, θα γίνει στο τέλος αντίχριστος!!!
(Γι’ αυτό διδάσκει, ότι ο Ιησούς Χριστός έζησε στο 13.500 σαν γυναίκα ενός Ινδού αυτοκράτορα, αργότερα σαν πατέρας του Ιουλίου Καίσαρα... και ότι σήμερα ζει μεταξύ των Δρούζων του Λιβάνου!!!).

Σύμφωνα με τις θεωρίες τους, σε λίγο θα πρέπει να περιμένουμε, ότι κάποτε ο ήλιος θα βγαίνει από τη... δύση κι εμείς θα περπατάμε με τα χέρια κι όχι με τα πόδια!!!


Επιτέλους τέλος στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, σ’ αυτό το «έμβρυο» της παγκόσμιας κυβέρνησης:
• Που θα κάνει ακόμη και την Αμερική, να έχει ισοδύναμο ψήφο με το... Λουξεμβούργο!
• Που λειτουργεί μέσα από μυστικές επιτροπές, χωρίς τον έλεγχο των πολιτών.
• Που ανατρέπει αυθαίρετα όλους τους υφιστάμενους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.
• Που αγνοεί ταυτόχρονα την κυριαρχία των χωρών και τιμωρεί αυτές που δεν υπακούουν στις αυθαίρετες αποφάσεις του, που υπονομεύουν την ισχύ των τοπικών οικονομιών και τα δικαιώματα των εργαζομένων.



Επιτέλους τέλος και στους αιμοδιψείς - σατανιστές, που προβαίνουν σε τρομοκρατικές ενέργειες, οι οποίες έχουν σκοπό να ενοχοποιήσουν άλλους, να παραπλανήσουν τους λαούς της γης, να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές και να προκαλέσουν πολέμους!!!



Επιτέλους τέλος σ’ αυτούς, που εγκρίνουν και χρησιμοποιούν τους «μαύρους προϋπολογισμούς» για:
• Την ηλεκτρονική κωδικοποίηση ολόκληρης της ανθρωπότητος, που προωθεί η «μαύρη επιστήμη», χωρίς την έγκρισή μας.
• Τον ηλεκτρονικό ζουρλομανδύα, το βιομετρικό και θηριώδες σύστημα L.U.C.I.D. του οποίου τ’ όνομα σχετίζεται με το LUCIFER - που σημαίνει Εωσφόρος - και στο λειτουργικό του - που λέγεται inferno - και σημαίνει κόλαση.
• Την εγχάραξη του παγκόσμιου τατουάζ.
• Το τεράστιο «χταπόδι πυριτίου» με τα θανάσιμα πλοκάμια της υψηλής τεχνολογίας, που θα βάλει τους ανυποψίαστους πολίτες στα κλουβιά της ηλεκτρονικής φυλακής και θα τα κάνει «κτήνη με χαλκά».

Επιτέλους τέλος στην απίστευτη συνομωσία αιχμαλώτισης των ανθρώπων, στα ηλεκτρονικά κελιά με τις κυβερνητικές κλειδαριές.

Επιτέλους τέλος στις βελούδινες χειροπέδες, που έχουν γραμμένο τ’ όνομά μας, σ’ αυτές που θέλει να μας φορέσει ο αξιολύπητος Εωσφόρος με τους «αστυνομικούς υψηλής τεχνολογίας», για να μας παρακολουθεί μέσω των νέων αμφίδρομων συσκευών τηλε-οράσεων, που είναι εξοπλισμένες με κρυμμένες μικροσκοπικές κάμερες και μικροτσίπ, που θα μεταδίδουν φωνή κι εικόνα στους αρμόδιους επόπτες της υπηρεσίας παρακολούθησης κι ελέγχου του μεγάλου αδερφού, καθώς εμείς θα τις βλέπουμε.
(Ήδη τοποθετήθηκαν 2500 κάμερες παρακολούθησης στην πρωτεύουσα, ετοιμάζονται να βάλουν κάμερες στα σχολεία και προβλέπεται όλοι οι σφογγοκωλάριοι, να βγουν στα παράθυρα της τηλεόρασης, για να υπο-στηρίξουν τις προθέσεις του μεγάλου αδερφού-εχθρού. Σε λίγο καιρό, θα μπαίνουμε στο σπίτι μας και θα’ ναι σαν ν’ ανεβαίνουμε σε σκηνή θεάτρου. Σ’ αυτόν τον αντεστραμμένο κόσμο, η μόνη διέξοδος για να ξαναβρούμε δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή, είναι να βγούμε έξω απ’ το σπίτι μας!).

Ακόμη δεν καταλάβατε για ποιο λόγο μας παρουσίαζαν την εκπομπή «ο μεγάλος αδερφός-εχθρός»; Για να μας δείξουν, με ποιο τρόπο θα μας παρακολουθούν στο μέλλον, με τις κρυμμένες μικροσκοπικές βιντεοκάμερες, που θα καταγράφουν όλες τις δραστηριότητές μας, μέσα κι έξω από τα σπίτια μας, όλο το 24ωρο, παραβιάζοντας βάναυσα το απόρρητο της ιδιωτικής μας ζωής. Και για να δούμε, πώς θα ζούμε στο μέλλον. Τι μας παρουσιάζουν δηλαδή... μια βουκολική εικόνα, που εμπεριέχει και το «πράσινο» σύνθημα: επιστροφή στη φύση και σε ένα πιο απλό τρόπο ζωής. Διότι για να μας συνηθίσουν στην υπακοή, πρέπει πρώτα να μας εξασκήσουν στη μετριοφροσύνη, διότι ο «μεγάλος αδερφός-εχθρός», θα καταργήσει την πολυτέλεια.

Για να υποταχθούμε... ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ!!!

Τέρμα η πολυτέλεια θα πει ο σατανάς, διότι τώρα δεν χρειάζεται να σας κοροϊδέψω άλλο, αφού σας έπιασα στη φάκα!!!

Τέρμα τα αρώματα, τα «φτιασιδώματα», τα μοντέρνα ρούχα, τα βαμμένα και καλοχτενισμένα μαλλιά, τα παντός είδους χαϊμαλιά, οι διασκεδάσεις, οι «καλλιτέχνες-ινδάλματα της ανοητοκουλτούρας», οι διακοπές στα νησιά, στα βουνά και στα... λαγκάδια, τα ιδιόκτητα σπίτια, αυτοκίνητα, σκάφη, οικόπεδα και γενικά τέρμα η καλοπέραση, που σας αποχαύνωνε και μου επέτρεψε να σας εκπαιδεύσω την... συνείδηση!!!

Ακονίστε το... «ΔΥΟ-ΠΕΖΩ», για να περπατάτε και προπονηθείτε για τις χωματερές!!!

Τι, νομίζετε ότι θα μας δώσει ο αντίχριστος για να κινούμαστε ή να τρώμε;



Επιτέλους τέλος:

• Στους μεγιστάνες του πλούτου, που επιδιώκουν να εκδιώξουν κάθε επιχειρηματία και παραγωγό, μικρό ή μεγάλο, από την παγκόσμια αγορά, που δε θα έχει το ISO 9000 και
• Στο δρακόντειο και φρικτά αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης Ποιότητας ISO 9000,

Οι ανεγκέφαλοι πλούσιοι βάζουν τη σφραγίδα του ISO 9000, σε κάθε βιομηχανικό προϊόν, καταγράφοντας έτσι την κίνηση του παγκόσμιου μαμμωνά και ταυτόχρονα απαγορεύουν σε οποιονδήποτε ήθελε να αγοράσει ή να πουλήσει προϊόν, χωρίς αυτή τη σφραγίδα.



Επιτέλους τέλος σ’ αυτούς, που έχουν σκοπό να μας κάνουν υποδόρια ένεση, για να μας εμφυτεύσουν το βιοτσίπ (σύνδεση νευρώνων με μικροτσίπ), που θα αποτελέσει τον φορέα, μέσω του οποίου θα καταγράφονται όλες οι οικονομικές συναλλαγές (χωρίς αυτό δε θα επιτρέπεται καμιά συναλλαγή κανενός είδους, δε θα υπάρχει ούτε εισόδημα, ούτε τροφή, ούτε στέγη).



Επιτέλους τέλος σ’ αυτούς που θέλουν να ελέγχουν τον ανθρώπινο νου, να κατασκευάσουν στρατό από ζόμπι, να φέρουν δηλαδή την κόλαση στη γη και στους αντίχριστους ονειροπόλους επιστήμονες, που έχουν εφεύρει το βιοτσίπ, που θα μας κάνει να απαρνηθούμε τον Ιησού Χριστό και να λατρέψουμε το μισάνθρωπο σατανά.



Επιτέλους τέλος και στο πρόγραμμα «ΔΙΟΣ» (Δωρητής Οργάνων Σώματος), σ’ αυτό το πρόγραμμα «ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ», διότι τα όργανα του σώματος πρέπει να λαμβάνονται από ζωντανό άνθρωπο, ζωντανό σώμα κι όχι νεκρό, για να είναι χρήσιμα για μεταμόσχευση.

Αυτοί μιλούν για εγκεφαλικό θάνατο, ενώ το σώμα είναι ζωντανό και υπάρχει ψυχή και αντιβαίνει στον Νόμο του Θεού, διότι μόνον ο Θεός δίνει τη ζωή και ο Θεός την παίρνει. Άρα δωρητής, είναι μόνον ο Θεός. Η αφαίρεση της ζωής, από το δήθεν εγκεφαλικά-κλινικά νεκρό, είναι έγκλημα.

Κανείς σας και ποτέ να μη γίνει δωρητής σώματος.

Άσε που κάποια στιγμή που πάς στο νοσοκομείο για κάποια άλλη αιτία, μπορούν να σε «βγάλουν» κλινικά νεκρό, να σε πεθάνουν και να σου πουλήσουν τα «όργανα»!!!



Επιτέλους τέλος στις σατανιστικές εταιρίες υποδημάτων, που τοποθετούν κάτω στα πέλματα των παπουτσιών σχηματισμένους σταυρούς, για να καταπατείται - από τους αδιάφορους ή σατανικούς αγοραστές, το τρόπαιο που έστησε ο Χριστός, όταν με το θάνατό του κατάργησε το θάνατο και συνέτριψε το διάβολο, το αγιότερο, προσφιλέστερο, τιμιότερο, ιερότερο και αναντικατάστατο σύμβολο της πίστης μας.

Επιτέλους ξυπνάτε καταναλωτές, «σαμποτάρετε» αυτές τις εταιρείες και μην αγοράζετε τα προϊόντα τους, μήπως θυμώσει ο Θεός και να σας κάνει «κομμάτια», εσάς και τα παιδιά σας.

Επιτέλους τέλος και στους δήθεν οικολόγους:
• Που συμβάλλουν στην καταστροφή των λαών, μέσω της τροφοδοσίας.
• Που αναγκάζουν τους παραγωγούς-γεωργούς, να πουλάνε τα προϊόντα τους, σε εξευτελιστικές τιμές!!!
• Που θεωρούν τα βοοειδή και τα αιγοπρόβατα, ως... εχθρούς του δάσους!!!
• Που «χτυπούν» τους παραγωγούς-κτηνοτρόφους και μειώνουν την τιμή του γάλακτος.
• Που βάζουν ραδιενεργά μικροτσίπ, για να μολυνθούν τα ζώα μας και να μας εξαναγκάσουν να εξαρτηθούμε από άλλες χώρες, οι οποίες θα μας πουλάνε τα μολυσμένα προϊόντα τους.
• Που αφήνουν φίδια, λύκους και αρκούδες μέσα στο δάσος, για να τρομάξουν τους χριστιανούς, που δε θα πάρουν το χάραγμα του αντίχριστου (οι χριστιανοί για να μην πάρουν το χάραγμα, θα κρύβονται στα βουνά και στις σπηλιές της γης, για να σωθούν από τον αντίχριστο και τους συνεργάτες του).


Δε γνωρίζουν βέβαια οι κακόμοιροι ότι - όπως είπε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός - οι πιστοί χριστιανοί θα πατούν πάνω σε φίδια και σκορπιούς, χωρίς να παθαίνουν τίποτε.



Επιτέλους τέλος, στους άφρονες:
• Που θέλουν να αλλάξουν την εικόνα της «λαϊκής αγοράς» και του «Ρέντη», για να επιβάλουν το ραγιαδισμό.
• Που θα «βάλουν χέρι» στους παραγωγούς και στους μεταπωλητές, για να μπορέσουν πονηρά να πουλήσουν οι άλλες χώρες τα σκουπίδια τους.
• Που μεταλάσσουν τις φυσικές τροφές σε χημικές.
• Που παράγουν γενετικά μεταλλαγμένα προϊόντα, τα οποία δημιουργούν γενετικά προβλήματα.
• Που δηλητηριάζουν τη γη, με παμφάγα χορτάρια
• Δημιουργούν ρίζες δένδρων, οι οποίες κάνουν καρπούς μόνο μία φορά και ποτέ άλλοτε.



Επιτέλους τέλος στους ασεβείς Εβραίους:

• Που «συνέλαβαν» την πονηριά.
• Που κοιλοπονούν ανομία και γέννησαν το ψέμα.
• Που θα συντριφθούν - με την έλευση του Ελευθερωτή Χριστού μας - σαν «σκεύη κεραμέως».
• Που έχουν τα δύσοσμα στόματά τους, γεμάτα από απάτη, δόλο και κακία.
• Που σε λίγο, ο Θεός, θα «βρέξει» γι’ αυτούς παγίδες και θα παγιδευτούν στα έργα των χεριών τους.


Επιτέλους τέλος, στο σκοτεινό, καταχθόνιο και ύπουλο Βαβυλωνιακό Οικουμενισμό, σ’ αυτόν τον πρόδρομο του αντιχρίστου, στην τελική τεχνοψύχωση και μιαρή συνωμοσία της ενωμένης και ηττημένης ψευδοθρησκείας, που - με κατευθυνόμενο όργανο το επιτελείο του Σιωνισμού - δουλεύει πυρετωδώς για να ετοιμάσει το δρόμο της απιστίας, για να αλώσει την πίστη μας και να ενώσει την αλήθεια με το ψέμα!!!

Επιτέλους τέλος, στα αρρωστημένα αποστήματα, που θέλουν να μπουν στο υγιές σώμα της Εκκλησίας μας και να μας υπαγορεύσουν να εγκαταλείψουμε το Χριστό, διότι κεντρικός τους στόχος είναι να πλήξουν την Ορθοδοξία, να θολώσουν την έννοια του Δόγματος, να γκρεμίσουν, όπως πιστεύουν, την Ορθόδοξη Εκκλησία, που κρατάει ανόθευτη την αλήθεια του Ευαγγελίου και την Παράδοση, ώστε να μπορέσουν έπειτα οι αντίχριστες πλάνες κι αιρέσεις να δουλέψουν ανενόχλητα για τον πλάνο και άνομο αντίχριστο.

Επιτέλους τέλος, στους κρυφοδαγκανιάρηδες οικουμενιστές, που θέλουν να μας «μαντρώσουν» στην αδιαφορία της Πίστης, σ’ αυτήν την αντίχριστη προσπάθεια, που επιδιώκει να ανακατέψει την αληθινή πίστη με τις χριστομάχες αιρέσεις, σ’ αυτό το ωραιοποιημένο σύνθημα της ενώσεως: «διάλογος της αγάπης».



Επιτέλους τέλος και στις διεθνείς υπηρεσίες αστυνόμευσης και πληροφοριών (NSA, CIA, KGB, INTELLIGENCE SERVICE και MOSSAD), που θα συνδεθούν με το σύστημα του θηρίου 666, για να συμβάλουν κι αυτές στην κατάργηση της ελευθερίας και της προσωπικής ζωής.



Επιτέλους τέλος σ’ αυτούς που σκοτώνουν τα παλικάρια μας, τους πιλότους των αεροσκαφών, διότι μπλοκάρουν μέσω δορυφόρων τα συστήματα πλοήγησης και ρίχνουν τ’ αεροπλάνα μας με ακτίνες Λέιζερ.

Το ίδιο συμβαίνει και σε όλα τα νέας τεχνολογίας αυτοκίνητα, με τα τόσα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Γι’ αυτό έχουμε τόσα θύματα στους δρόμους της χώρας μας και τόσες απώλειες αεροσκαφών λες και γίνεται πόλεμος!!!

Σε λίγο βέβαια θα γίνουν ακόμη χειρότερα, διότι όλα τα αυτοκίνητα θα έχουν κι αυτά το μαύρο κουτί, όπως και τ’ αεροπλάνα! Για να μας παρακολουθούν τι λέμε και τι... σκεφτόμαστε!!! Αν σκεφτόμαστε εναντίον τους θα μας δημιουργούν «στραβοτιμονιές», όταν οδηγούμε, θα μας «ρίχνουν» τον έναν πάνω στον άλλον και θα εξαφανίζουν σιγά-σιγά αλλά σταθερά κάθε ορθόδοξο άνθρωπο!!!



Επιτέλους τέλος και σε όλους εσάς τους «ανεγκέφαλους φουσκωτούς», που αντί να βρείτε μια αξιοπρεπή δουλειά, να βγάλετε το ψωμί σας και να θρέψετε την οικογένειά σας, δουλεύετε σκληρά στα γυμναστήρια, επί πολλά χρόνια, για να δυναμώσετε τα μπράτσα σας, για να πουλάτε προστασία στους μεροκαματιάρηδες επιχειρηματίες. Εκβιάζετε αυτούς, τους οποίους καταληστεύει ήδη, το δήθεν κοινωνικό κράτος, με τους συνεχώς ανεβασμένους και δυσβάσταχτους φόρους και τους κάθε λογής φακελολήπτες, μιζαδόρους, εκβιαστές κυβερνητικούς, που στοιβάζουν τον ιδρώτα του λαού, στις μυστικές υπεράκτιες εταιρίες τους.

Επιτέλους τέλος σε σάς, που δεν πήγατε ποτέ, να κάνετε τους μάγκες στους αναρχικούς-πράκτορες της ΜOSSAD, που δεν σέβονται το κράτος μας και καίνε τη σημαία μας και στους εμπόρους ναρκωτικών, που σκοτώνουν ακόμη και τα... παιδιά σας και δεν... φοβούνται ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Που είναι η μαγκιά σας; Μήπως το μυαλό σας το στρίμωξαν οι καλογυμνασμένοι μύες και δε μπορεί να σκεφτεί πλέον; Σταματήστε να ετοιμάζετε την τροφή των σκουληκιών!!! Ξυπνάτε πριν είναι αργά και διαβάστε όλο το βιβλίο, για να δείτε πόσο μεγάλοι μάγκες θα είστε στο μέλλον, όταν θα «κουμαντάρει» ολόκληρη τη γη ο αντίχριστος!!!



Επιτέλους τέλος και σε σάς τους τοκογλύφους, που ξεσχίζετε τις σάρκες των δανειζομένων σας. Όταν με το... καλό καταλάβετε, ότι θα πεθάνετε, κάντε ένα τηλεφώνημα και σε μένα. Ίσως έχω κι εγώ κανένα νόμισμα για να ρίξω στον τάφο σας. Μπορεί να το χρειαστείτε για να... δωροδοκήσετε κάποιο από τα αμέτρητα σκουλήκια, που θα σας τρώνε τη σάρκα!!!



Επιτέλους ξύπνα κι εσύ αστυνομικέ που - εκτός των άλλων - χτυπάς και καταδιώκεις τον απεργό λαό, ενώ έχεις πάρει εντολή να παρατηρείς απλά τους αναρχικούς, οι οποίοι δεν είναι τίποτε άλλο από πράκτορες της ΜOSSAD, που καίνε την Ελληνική Σημαία και καταστρέφουν τις περιουσίες των Ελλήνων!!! Θα ’ρθει και η δική σου ώρα, που θα σε καταργήσουν, διότι δε θα είσαι τόσο σκληρός, όσο αυτοί θα σε θέλουν. Τότε, δε θα αστυνομεύεις εσύ την οικογένειά σου, το σπίτι σου, την Ορθόδοξη Εκκλησία και τη χώρα σου, αλλά ο Ισραηλινός ή ο Τούρκος ή ο Αλβανός, ή οποιοσδήποτε Ευρω-αστυνομικός μισεί την Ελλάδα, τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.



Ξύπνα κι εσύ Αξιωματικέ του στρατού, που δε γνωρίζεις ότι προστατεύεις πια τα... σχέδια των Εβραίων κι όχι τη χώρα σου. Είδες τι έπαθε η Κύπρος μας; Είδες τι έπαθαν οι χριστιανικές χώρες; Είδες τι προσπαθούν να μας κάνουν με την παγκοσμιοποίηση; Άμα δε «μιλήσεις» κι εσύ δυναμικά, όπως μπορείς να μιλήσεις τώρα, για τα πραγματικά και λαοκρατικά συμφέροντα της χώρας μας, θα κλάψεις πολλές φορές στο μέλλον, διότι «έδεσες» τα χέρια σου κι έκλεισες τα μάτια σου, όταν μπορούσες να κατατροπώσεις τους εχθρούς της οικογένειάς σου, της χώρας σου και της Ορθοδοξίας.

Όσο όμως και να κλαίτε μετά και να οδύρεστε εσείς οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί, θα ’ναι αργά, διότι δείχνετε να στρουθοκαμηλίζετε στα προβλήματα του λαού και της χώρας.

Απεργούν οι συνταξιούχοι; Εσείς αδιαφορείτε.
Απεργούν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές; Εσείς αδιαφορείτε.
Απεργούν οι οικοδόμοι; Εσείς αδιαφορείτε.
Απεργούν οι μικροπωλητές; Εσείς αδιαφορείτε.
Απεργούν οι ταξιτζήδες; Εσείς αδιαφορείτε.
Απεργούν οι τραπεζικοί; Εσείς αδιαφορείτε.
Απεργούν οι πάσης φύσεως εργαζόμενοι; Εσείς αδιαφορείτε.


Έρχεται η ώρα όμως, που απεργείτε κι εσείς κι όχι μόνον αδιαφορεί ο λαός, αλλά και οι δικοί σας απεργοσπάστες συνάδελφοι και τελικά είστε μόνοι σας!!! Σας αρέσει αυτό; Όχι; Σε λίγο καιρό όμως, αυτοί, που θα επεμβαίνουν στις απεργίες σας, θα σας καταδιώκουν και θα σας χτυπάνε, δε θα είναι Έλληνες αστυνομικοί. Σε λίγο καιρό δε θα προστατεύουν τη χώρα μας Έλληνες στρατιώτες, διότι δε θα υπάρχουν Έλληνες!!! Με τι σας κοίμισαν αγαπητοί αδελφοί; Με το «υπνωτικό χάπι της διαφήμισης», που είναι για την ομορφιά και την καλοπέραση;

Ξυπνάτε - όσο είναι νωρίς - χτυπήστε δυνατά το χέρι στο τραπέζι και πείτε:




και… πάρτε θέση!!!