Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μέρος 12ον

Παγκοσμιοποίηση και παπικοποιμένες

Επιτέλους τέλος σε όλους εσάς τους παπικοποιμένες, που κρατιέστε στην πλάνη και υποκρίνεστε, που καλέσατε τον Πάπα στην Ελλάδα κι έχετε φέρει το χριστιανικό λαό τόσο πολύ σε σύγχυση, που δε γνωρίζει ούτε πότε να εκκλησιαστεί, ούτε πότε να τιμήσει τον Κύριο και τις γιορτές των Αγίων Του, ούτε ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.

Επιτέλους βρείτε χρόνο για τον λαό και μιλήστε του για όλα τα τεκταινόμενα σήμερα σ’ όλο τον κόσμο και τα δεινά, που μας περιμένουν, αν αποδεχθούμε τον παπισμό, το επερχόμενο 666 και την παγκοσμιοποίηση, αν δεν είστε Ανθέλληνες, Αντορθόδοξοι και Μασόνοι.

Γι’ αυτό γίνατε «ποιμένες». Για να «ποιμαίνετε» τα «πρόβατά» σας. Και πότε-πότε, να τρέχετε να διώχνετε τους «λύκους» που τους αφήσατε - χρόνια τώρα - να «λεηλατούν» το κοπάδι απ’ όλες τις μεριές. Έρχεται ο Αρχιποιμένας Ιησούς Χριστός. Τι και πόσα πρόβατα σας έμειναν για να του παραδώσετε;

Επιτέλους:
• Σταματήστε να συναναστρέφεστε κάθε λίγο και λιγάκι με πολιτικούς ή επιχειρηματίες ή διάφορους αιρετικούς και να... διαπραγματεύεστε έσοδα, δόξα και τιμές.
• Φέρτε πίσω τους πλανεμένους.
• Ξυπνήστε τις χριστιανικές ψυχές, να έρθουν στην Εκκλησία, διότι πυκνώνουν οι φάλαγγες του διαβόλου.
• Ανησυχήστε, για την αραίωση του εκκλησιάσματος, διότι φτάσατε στο σημείο, να λειτουργείτε σε άδειες εκκλησίες!!!
• Φέρτε πίσω τον λαό του Θεού του Ζώντος, διότι έρχεται η οργή Του.
• Παρατήστε την «κομψή» επιχειρηματολογία.
• Μη ματαιολογείτε, επ’ ωφελεία του οικουμενισμού.
• Δείξτε στον Ορθόδοξο λαό, τις πλάνες και τις πανουργίες των αντίχριστων.
• Καταγγείλτε - χωρίς ανάπαυλα - τις σκοτεινές δυνάμεις, τις αντίχριστες αιρέσεις και τους ξεπουλημένους, σ’ αυτές, προδότες.
• Μη στηρίζεστε πλέον στην ανεκτικότητα του Κυρίου.
• Βγείτε μπροστά - όλοι εσείς οι δειλοί - για να αναλάβετε τις τεράστιες ευθύνες σας.
• Μη διχάζετε άλλο τον Ελληνικό λαό.
• Μη βαθύνετε τις διαιρέσεις.
• Μη παίζετε «κρυφτούλι» πίσω από τις «πλάτες» του, διότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι απέναντί του και
• Στηθείτε αντιμέτωποι στο πνεύμα του αντίχριστου.

Επιτέλους τέλος σε σάς τους παπικοποιμένες, που λετε ότι το Παλαιό Ημερολόγιο είναι το σωστό, αλλά ακολουθείτε το νέο παπικό.
Θυμήσου «Μακαριότατε», αυτά τα οποία έγραφες στο βιβλίο σου στη σελίδα 104: «Αληθές οπωσδήποτε τυγχάνει ότι δεν συνέτρεχον σοβαροί εκκλησιαστικοί λόγοι προς τη διόρθωσιν του Εκκλησιαστικού ημερολογίου!!!» Ξέρεις τι ομολογούσες «Μακαριότατε» Χριστόδουλε; Ό,τι ομολογεί και ολόκληρη η ιεραρχία της καινοτόμου Εκκλησίας σου, που απέστειλε επίσημο εισήγηση, προς την αναμενόμενη «Μεγάλη» Σύνοδο: «ατυχώς ηγνοήθη η σώφρων φωνή του Πατριάρχου Ιωακείμ του Γ΄ και μ η δ ε ν ό ς εκκλησιαστικού λόγου σ υ ν ω θ ο ύ ν τ ο ς, διορθώθη το Ιουλιανόν Ημερολόγιον και η Εκκλησία δ ι η ρ έ θ η εις δεχομένας τη διόρθωσιν και απορρίπτουσας αυτήν».

Παπικοποιμένες, πείτε επιτέλους τέλος σ’ αυτούς, που ξεγέλασαν τον Ελληνικό Λαό το 1923, που λόγω της αγραμματοσύνης και της μεγάλης δυστυχίας του, που του είχε προξενήσει η μικρασιατική καταστροφή δεν είχε την ικανότητα να αντιληφθεί και να ελέγξει αυτή την αυθαίρετη καταπάτηση των Εκκλησιαστικών Παραδόσεων.

Πείτε επιτέλους τέλος σ’ αυτούς τους μασόνους, που έκαναν αυτή τη θεοκατάκριτο εορταστική διαφορά και «έσχισαν στα δύο», ακόμη και την Ελληνική Χριστιανική Οικογένεια - σε αλληλο-βριζόμενους παλαιοημερολογίτες και νεοημερολογίτες - αφού στο τραπέζι μέχρι σήμερα, η μεν νύφη τρώει γαλοπούλα ή... αρνάκι και πανηγυρίζει, ή δε πεθερά ξηροτρώει με ελιές και περιμένει τη Γέννηση του Ιησού Χριστού.

Εσείς οι «σοφοί» νεοπατέρες οικουμενιστές Χρυσόστομοι, Αθηναγόρες, Δημήτριοι, Χριστόδουλοι, Βαρθολομαίοι, ΣΙΑ-κωβοι και άλλοι, που εγκαταλείψατε δογματικά και παραδοσιακά τον «πατρικό οίκο» της πίστης και βγήκατε προς συνάντηση του «άσωτου» πάπα, για να συνφάγετε μαζί του τα «ξυλοκέρατα των χοίρων», είπατε ποτέ στον Ελληνικό Λαό, για το ξίφος του «Καίσαρος» και τη γλώσσα του «Αρείου», που χρησιμοποιήσατε στον τρομερό διωγμό εναντίον των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών; Πονηροί προβατόσχημοι Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι, υποκριτές, απόγονοι των Φαρισαίων, είπατε ποτέ στον Ελληνικό Λαό:
• για τις πολλές δολοφονίες που κάνατε,
• για τους Ορθόδοξους Ιερείς που ξυρίζατε,
• για τις εκκλησίες που σφραγίζατε,
• για τα ιερά σκεύη και κειμήλια που καταστρέφατε;

Επιτέλους Νεοημερολογίτες - κληρικοί και αθεολόγητοι θεολόγοι: Αφήστε τα ψευδοφόρα συγγράμματά σας, που κυκλοφορούν αλαζονικά και ταράζουν τις ήρεμες συνειδήσεις των απλοϊκών ευσεβών και πείτε όλη την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, διότι την αξίζει.

Αφήστε τα πνευματικά, δολοφονικά, οικουμενιστικά κηρύγματα «συναδέλφωσης» και πείτε την αλήθεια, γι’ αυτούς τους ιερείς, που δέχθηκαν τη μεγάλη παρανομία της Εκκλησίας το 1923, που άλλαξαν το Ιουλιανό ημερολόγιο, ενέπαιξαν κι ειρωνεύτηκαν τον Ελληνικό Λαό.

Πείτε επιτέλους την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό, για ποιο λόγο δεχθήκατε το Νέο Γρηγοριανό Ημερολόγιο, το οποίο επιστημονικά είναι λανθασμένο.

Πείτε πώς αντέδρασαν και διαμαρτυρήθηκαν τα άλλα πατριαρχεία σ’ αυτές τις παράνομες μεταρρυθμιστικές ενέργειες της Ελληνικής Εκκλησίας.

Πείτε πώς δεν είχε το δικαίωμα η Εκκλησία της Ελλάδος - από τους Ιερούς Κανόνες - να μεταρρυθμίσει το Ιουλιανό Ημερολόγιο, διότι ήταν, είναι και θα είναι το Όργανο, που ρυθμίζει χρονικά τη λατρεία των Ορθοδόξων Χριστιανών ολόκληρης της Οικουμένης κι όχι μόνο των Ελλήνων.
Πείτε στον Ελληνικό Λαό, ότι το ημερολογιακό ζήτημα, ξεκίνησε το 1582, το οποίο απέρριψε η Ορθόδοξος Εκκλησία με τρεις Πανορθοδόξους Συνόδους!!!

Πείτε στον Ελληνικό Λαό, ότι το προώθησαν οι Εβραιομασόνοι, που είχαν καταφέρει από τότε να κάνουν «όργανά» τους, τους «ευφυείς» κληρικούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας, τους οποίους είχαν χρηματοδοτήσει για να ανεβούν στις σπουδαιότερες θέσεις της Ορθοδοξίας, όπως είναι του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και να εφαρμόσουν τα σχέδια, που θα τους βοηθούσαν στην ένωση των εκκλησιών, στο να φέρουν τον - εκ κρυφοπόρνης υιό - Εβραίο αντίχριστο σαν οικουμενικό πατριάρχη του αντιχριστιανισμού και να υποδουλώσουν όλους τους λαούς της γης!!!

Είμαι σίγουρος, ότι πολλοί από σάς τους νέους κληρικούς και λαϊκούς του νέου ημερολογίου, δε θα γνωρίζετε καν αυτά τα πράγματα! Κάντε όμως κάτι για να τα μάθετε!!!

Επιτέλους... πού είναι η Ορθόδοξος Πίστη σας; Μήπως σας στρίμωξαν οι βιοποριστικές ανάγκες και η πολυτέλεια;

Επιτέλους ξετρυπώστε από κει που κρυφθήκατε, ζητείστε να μάθετε την αλήθεια, βγείτε έξω να ενημερώσετε τον λαό και να εφαρμόσετε το Θεϊκό πρόγραμμα, διότι - όπως πολύ καλά γνωρίζετε - η ώρα για τη Δευτέρα παρουσία του Χριστού μας είναι πολύ κοντά και θα «δώσετε λόγο» για τον λαό, που σας εμπιστεύτηκε να νουθετήσετε.

Αν φοβάστε να μιλήσετε τώρα, πως θα μιλήσετε όταν οι λαοί της γης, θα είναι ήδη σκλάβοι, σωματικά και ψυχικά;

Επιτέλους, δείξτε ότι είστε Ηγούμενοι Ορθόδοξοι κι όχι καθοδηγούμενοι οικουμενιστές, αιρετικοί, σχισματικοί, παρασυνάγωγοι και κακόδοξοι, που αθετείτε και καταπατείτε τους Ιερούς Κανόνες και την Ιερά Παράδοση, συμπροσευχόμενοι, με αναθεματισμένους αιρετικούς Εβραίους, Βουδιστές, Μωαμεθανούς, Ειδωλολάτρες, Ινδουιστές, καπνίζοντες Ινδιάνους μάγους και ιέρειες του Σατανά. Πείτε επιτέλους τέλος, στην αιρετική εγκύκλιο του Οικουμενικού Πατριαρχείου τού έτους 1920:
• Που θεσπίζει την βλάσφημο «θεωρία των κλάδων», που θέλει το δένδρο της Εκκλησίας του Χριστού, να έχει ακόμη και μάγους!!! (Είναι σαν να θέλετε μια πορτοκαλιά να...«κάνει» και σύκα και σταφύλια και λεμόνια) !!!
• Που πιστεύει, ότι και οι αιρετικοί προτεστάντες, παπικοί και άλλοι - καταχρηστικώς λεγόμενοι χριστιανοί - είναι συγκληρονόμοι!!! της Βασιλείας του Χριστού.
• Που τους καλεί όλους για ένωση και για τη διευκόλυνσή τους
• Εισηγείται την αλλαγή του εορτολογίου, την αλλαγή του Πάσχα, την ανταλλαγή φοιτητών και τους συνεορτασμούς.

Είναι δυνατόν Ορθόδοξα επίσημα πατριαρχεία και Ορθόδοξες αυτοκέφαλες εκκλησίες να λειτουργούνται και να ευλογούνται από μεθοδίστριες επισκοπίνες;

Επιτέλους τέλος σε σας νεοημερολογίτες ηγούμενοι, αρχιεπίσκοποι και πατριάρχες που γίνατε μασόνοι, ανόσιοι, κακοί, διπρόσωποι, πονηροί, υποκριτές.

Επιτέλους τέλος ανιστόρητοι και απαίδευτοι παπικοποιμένες, που είστε χωρισμένοι από την αλήθεια κι ενωμένοι με τους αμαρτωλούς και ασεβείς αιρετικούς, ακολουθείτε την παναίρεση του Οικουμενισμού και αναπαύεστε πάνω στο θρόνο σας και στους υψηλούς μισθούς σας, την ώρα που

καταπροδίδεται η Ορθοδοξία!!!

Επιτέλους τέλος σε σας παπικοποιμένες Αρχιερείς, που εξακολουθείτε να κοροϊδεύετε ακόμη τον λαό, ότι η αλλαγή του ημερολογίου είναι αστρονομικό θέμα, αφού ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι το 1923 τα όργανα των Σιωνιστών:
• Διέσπασαν την ενότητα της Ορθοδοξίας, καταπατώντας την Α΄ Οικουμενική Σύνοδο, η οποία περιέβαλε δια νόμου το Εορτολόγιο και το Πάσχα Αιώνια, Ασάλευτα, Αμετάθετα
• Περιέπεσαν στα Αναθέματα των τριών Πανορθοδόξων Συνόδων, του 16ου αιώνος.

Αφού γνωρίζετε πολύ καλά, ότι το Ψευδορθόδοξο Εβραϊκό Συνέδριο, που αποτελείτο από το δυσεβή πατριάρχη Μελέτιο Μεταξάκη, από μασόνους, αιρετικούς, σατανολάτρες και σιωνιστές, απεφάσισε αντιχριστιανικά και αντίθεα:
• Τη σταθερή ημερομηνία για το Πάσχα τη δεύτερη Κυριακή του Απριλίου!!!
• Το γάμο των κληρικών, μετά τη χειροτονία!!!
• Το δεύτερο γάμο των κληρικών, σε περίπτωση απώλειας της πρώτης συζύγου!!!
• Τη διακοπή των επτά ημερών, για να έχουμε το εβραϊκό Σάββατο... Κυριακή!!! και την Κυριακή (που έγινε η Ανάσταση του Κυρίου)... Δευτέρα και... εργάσιμο ημέρα!!!
• Τη μη πένθιμη περιβολή με ράσα κι όχι πολλά γένια!!!
• Την αποβολή του σχήματος των ιερομονάχων αν εκείνοι το ζητούσαν πριν το 25ο έτος της ηλικίας τους (λες κι είναι άκυρος ο γάμος, άμα παντρευτείς και μετανιώσεις, επειδή είσαι κάτω των 25 ετών)!
• Το γάμο ακόμη και μεταξύ των συγγενών (σαν τους Εβραίους)
• Το αυτόματο και συναινετικό διαζύγιο (για να διαλύεται έτσι πιο γρήγορα η Οικογένεια)
• Να μεταθέσει και τις γιορτές των Αγίων, που έπεφταν «μεσοβδόμαδα», στην επόμενη Κυριακή, μέχρι τελείας απάλειψής των (να γιατί καθιέρωσαν το Σάββατο αργία και καθιέρωσαν τις γιορτές των λουλουδιών, του πατέρα, της μητέρας, του... κουνιάδου, του κουμπάρου του... μπατζανάκη... και μη χειρότερα)!!!
• Να καταργήσει ακόμη και τις νηστείες με... νόμο.

Αφού γνωρίζετε, ότι:
• οι αποφάσεις αυτές ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες, με τους Ιερούς Κανόνες και τις Παραδόσεις της Εκκλησίας μας,
• όλοι αυτοί οι Σιωνιστομασόνοι, στην ουσία, φύτευσαν το «δένδρο» της ασέβειας και της παναίρεσης, που ονομάζεται οικουμενισμός,
• η αποδοχή του νέου ημερολογίου, δεν στέκεται τυπικά, διότι όταν το Πάσχα εορτάζεται όψιμο, δεν υπάρχει η Εορτή των Αγίων Αποστόλων,
• μόνο οι Εβραιοσιωνιστές πολεμούν την Ανάσταση του Χριστού και πλήρωσαν τους φύλακες, για να κρύψουν την Ανάσταση,

πώς τολμάτε και συνεχίζετε να συνεργάζεστε μαζί τους, να συμπροσεύχεστε και να τους «χαϊδεύετε», αφού με τη συναναστροφή τους και μόνο επέρχεται πνευματικός μολυσμός και θάνατος;

Μήπως έκαναν εκκλησία, επειδή αποτόλμησαν μεγάλα και πολλά χτυπήματα μαζί - κατά της Εκκλησίας του Χριστού - και πέτυχαν την εξόντωση της Ορθοδόξου Ρωσίας και τη Μικρασιατική καταστροφή της Ελλάδος;

Ξεχνάτε ή αγνοείτε, ότι έχουν μπει μέσα σε όλα τα Πατριαρχεία και ανήλθαν μέχρι τις υψηλότερες ιερές κορυφές της γης, αφού κατάφεραν να μεταλαμπαδεύσουν τις ιδέες τους στους σεβαστούς φρουρούς αυτών των ιερών προσκυνημάτων της Ορθοδοξίας;

Ρωτάω ευθέως τον Ελληνικό Λαό.
Μετά από όλα αυτά, είναι δυνατόν, να θεωρείται πλέον Ορθόδοξο το Πατριαρχείο και Ορθόδοξοι οι «επίσκοποι»; Είναι δυνατόν να θεωρούνται Ορθόδοξοι, όσοι κοινωνούν με το Πατριαρχείο; Είναι δυνατόν ένας πιστός χριστιανός Ορθόδοξος να ακολουθήσει αυτούς τους σχισματικούς νεοημερολογίτες παπικοποιμένες, αυτή την προφυλακή της μασονίας και την αντιπροσωπεία των σκοτεινών δυνάμεων, που δεν σέβονται τα Ιερά Δόγματα και τις Ιερές Παραδόσεις;
Δεν καταλάβατε επιτέλους, ότι αφού καταπίνετε την υπερμεγέθη «κάμηλον» - τον οικουμενισμό - εσείς είστε οι σχισματικοί κι επειδή κακώς παραμένετε ακόμη στο σχίσμα, αιρετικοποιείστε ακόμη περισσότερο;

Ήθελα να ρωτήσω όλους εσάς τους νεοημερολογίτες κληρικούς, θεολόγους και λαϊκούς που:
• Κοροϊδεύετε το λαό και ακολουθείτε το νεοεφεύρετο Πάσχα και Εορτολόγιο των αθέων αστρονόμων του Πάπα και των χριστιανομάχων Σιωνιστών Εβραίων, που θέλουν να ανατρέψουν και να χαλάσουν όλα τα πατροπαράδοτα δόγματα κι έθιμα της Εκκλησίας του Χριστού και
• Προβάλλετε το λάθος και το ψέμα στις πρώτες στήλες των μασονικών εφημερίδων και κάνετε τους ακατήχητους, να μένουν με μονομερή πληροφόρηση.
-Από ποιους θα συγκροτηθεί η νέα Οικουμενι(στι)κή Σύνοδος;
-Από ποια μεγάλα πνευματικά αναστήματα;
-Από ποια πάγχρυσα στόματα του λόγου;
-Από ποια «σκεύη εκλογής»;
-Από ποιους πνευματοφόρους, έμπλεους του Αγίου Πνεύματος;
-Από ποιους διαυγείς στη σκέψη και τη διατύπωση;
-Από ποιους ανανεωτές της πνευματικής μας ετοιμότητας;
-Από ποιους ανθρώπινους φάρους;
-Από ποιους δυναμικούς κήρυκες της αλήθειας, της Ορθοδοξίας;
-Από ποιους στύλους της ευσέβειας;
-Από ποιες αληθινές, πραγματικές, αυθεντικές «εικόνες» του Θεού;
-Από ποιους «δείκτες πορείας» του ανθρώπου;
-Από ποιους ήρωες, ομολογητές ή μεγάλους φωστήρες, οι οποίοι θα αποτελέσουν εγγύηση για την ορθοδοξία;

Αφού γνωρίζετε, ότι την κυρίαρχη θέση σ’ αυτή την 8η Σύνοδο, θα την έχουν μόνο υπόδικα πρόσωπα της ορθόδοξης συνείδησης, όπως είναι:
• Ο Πάπας, που μας αφαίρεσε τιμή, πίστη, ζωή, θησαυρούς και ομόνοια.
• Οι Επίσκοποι, που είναι χωρίς ποίμνια και χωρίς αίσθημα ευθύνης.
• Οι Μητροπολίτες, που έχουν κενούς τίτλους κι ελαφριά συνείδηση.

Αφού γνωρίζετε ότι αυτή η Σύνοδος, μόνο πηγή νέων πνευματικών συμφορών θα είναι, αφού πρόκειται να εκθεμελιώσει τις προηγούμενες Θεόπνευστες, αναλλοίωτες κι αιώνιες αποφάσεις-κανόνες των αγίων επτά Οικουμενικών Συνόδων και να θεσπίσει... ακόμη και άλλο ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ!!!

Γιατί κάνατε τους εχθρούς της πίστης μας... αδελφούς;
Γιατί «κοιμάστε» ακόμη;

Ποιές είναι αυτές οι εκκλησίες, που θα πάνε σ’ αυτή την οικουμενική Σύνοδο κύριοι, κύριοι νεοημερολογίτες μικροπαπάδες και μεγαλοπαπάδες; Υπάρχει άλλη Εκκλησία, εκτός της Εκκλησίας του Θεού, εκτός της Ορθοδοξίας; Σας ρωτάω υπάρχει; Όχι. Δεν υπάρχει άλλη Εκκλησία κύριοι. Υπάρχει μόνο η Ορθόδοξος Εκκλησία του Χριστού μας, που, τραυματίζεται αλλά δεν πέφτει, που κλυδωνίζεται αλλά δεν καταποντίζεται, που βρίζεται αλλά γίνεται λαμπρότερη, που όσοι την πολέμησαν εξολοθρεύτηκαν, διότι όσο περισσότερο την πολεμούν, τόσο περισσότερο κι εκείνη παλεύει, αλλά δεν νικιέται, διότι είναι σαν την πέτρα εκείνη, που δεν σπάζει με τα χτυπήματα του ψέματος και ούτε ποτέ γίνεται σκόνη.

Άλλωστε έχει γραφεί: «Ιδού τίθεμαι εν Σιών λίθον ακρογωνιαίον, εκλεκτόν, έντιμον, και ο πιστεύων επ’ αυτού ου μη καταισχυνθή» (Ά’ Πέτρ Β΄ 6)

Υπάρχουν όμως ασεβείς και ανιστόρητοι κληρικοί και λαϊκοί, που απορούν, γιατί - μετά τις σατανικές αποφάσεις του 1923 - οι τότε Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, οι όντως Θεολάτρες, οι «καταδρομείς» της ορθοδοξίας και τα «φρένα» της εκκλησίας των νεοημερολογιτών παπικοποιμένων, που βραδύνουν την πορεία της προς τον παπισμό, διαχωρίστηκαν το 1924, από την «συναγωγή του σατανά» και διέκοψαν την εκκλησιαστική επικοινωνία και το μνημόνιο των αιρετικών πατριαρχών κι επισκόπων, ενώ έπρεπε ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ να κάνουν το ίδιο. Τότε θα ντροπιάζονταν οι σιωνιστές εβραίοι και ο σατανάς και θα νικούσε η Ορθοδοξία. Ας το κάνουν τώρα για να σώσουν την ψυχή τους από την βέβαιη απώλεια, δεν είναι αργά. Επιτέλους τέλος σε σάς, νεοημερολογίτες κληρικοί, θεολόγοι και λαϊκοί, που το γνωρίζετε, αλλά παραπληροφορείτε το λαό.

Πρέπει να γνωρίζετε όμως, ότι δεν έχετε το δικαίωμα να υπερηφανεύεστε, ότι είστε γνήσια τέκνα των αγίων πατέρων και φύλακες της παρακαταθήκης των, όπως δεν είχαν και οι Ιουδαίοι δικαίωμα να υπερηφανεύονται, πως είναι τέκνα του Αβραάμ.

«Αν είστε τέκνα του Αβραάμ, να κάνετε τα έργα του Αβραάμ», είπε ο Κύριος.

Αν είστε κι εσείς λοιπόν τέκνα της ορθοδοξίας, να κάνετε τα έργα της ορθοδοξίας. Μη χρησιμοποιείτε το κριτήριο της ποσότητας οπαδών και της κοσμικής επισημότητας, διότι η Θεία χάρη, βρίσκεται μόνον ανάμεσα στους απελπιστικά ολίγους ορθόδοξους. Ο Θεός έχει ήδη τόπο ετοιμασμένο για την Εκκλησία Του, για το «μικρό ποίμνιο» στις σπηλιές και τις οπές της γης!!! Αυτή την «μεγαλοπρέπεια», θα έχουν οι ναοί της Εκκλησίας του Χριστού σε λίγο καιρό.

Ελληνικέ Ορθόδοξε Λαέ
Ακολούθησε τους Γνησίους Ορθόξους Χριστιανούς, που ακολουθούν απαρεγκλίτως το έργο και τις εντολές των θεοφόρων Πατέρων μας. Μάθε ότι το ορθόδοξον εορτολόγιο ακολουθούν το Άγιον Όρος, η Ρωσία, η Σερβία, τα Ιεροσόλυμα, η Ουκρανία, η Γεωργία και πολλές άλλες αυτοκέφαλες Εκκλησίες οι οποίες δεν βρήκαν καμία αιτία για να απορρυθμίσουν την ειρήνη και την αγία ενότητα της Ορθοδόξου Εκκλησίας, εβδομήντα χρόνια μετά τη… μονομερή αλλαγή της ελαλδικής Εκκλησίας (τη νύχτα της 13ης προς 14ην Σεπτεμβρίου Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και κατά τις εντεκάμισυ το βράδυ (23:00) φάνηκε φωτεινός λευκός Σταυρός, που δήλωνε ότι τα ουράνια συνεορτάζουν με το Ορθόδοξο Εορτολόγιο κι όχι με το νέο, το παπικό - Βλέπε Εφημ. Σκρίπ 15/28-9-1925)

Επιτέλους τέλος λοιπόν σε σας Νεο-Γραμματείς και Νεο-Φαρισαίοι υποκριτές:
• Που... εξελιχθήκατε τόσο πολύ, που... διορθώνετε τα... «λάθη» των αγίων πατέρων!
• Που κλείνετε την πόρτα της Βασιλείας των Ουρανών μπροστά από τους ανθρώπους κι επειδή δε μπαίνετε εσείς, εμποδίζετε και τους εκλεκτούς του Θεού να μπουν.
• Που δεν καταλάβατε ότι τα επουράνια - παρ’ όλο που έχουν κάθε ημέρα γιορτή - δεν εορτάζουν με όλους τους ανθρώπους της γης, διότι υπάρχουν άνθρωποι, που τους «μισούν» οι ουρανοί.
• Που καθησυχάζετε τη συνείδηση των απλοϊκών ανθρώπων με τα σύγχρονα κηρύγματα της οικουμενικής θεολογίας: «ο Θεός αγάπη εστί, ειρήνη, χαρά, ενότητα, είναι μακρόθυμος, ανεξίκακος, πολυέλεος κλπ» και αποκρύπτετε τη δικαιοσύνη Του και την οργή Του.

Αποκρύπτετε την παραδειγματική τιμωρία, που έκανε ο Θεός της αγάπης, στους επτά ιερομονάχους αγιορείτες της Μεγίστης Λαύρας, των οποίων τα σώματα - μετά το θάνατό τους - βρέθηκαν ΑΛΥΤΑ και ΤΥΜΠΑΝΙΑΙΑ, επειδή δέχθηκαν να συλλειτουργήσουν με τους παπικούς, που επισκέφθηκαν τότε το Άγιον Όρος.

Και τα αποκρύπτετε όλ’ αυτά, διότι παρουσιάζουν τον πραγματικό χαρακτήρα του Θεού, ο οποίος προκαλεί φόβο και συστολή στις ψυχές των ορθοδόξων, πράγμα που τους καθιστά έντρομους, μπροστά στις αλλεπάλληλες καινοτομίες των οικουμενιστών. Όταν συλλειτούργησαν οι αγιορείτες ιερομόναχοι με τους παπικούς εκείνη την ημέρα, οι επουράνιες δυνάμεις είχαν «ρεπό»;

Η αλήθεια - στο θέμα του συνεορτασμού των επουρανίων μετά των επιγείων - είναι φωτεινή, για να την βλέπουν όλοι. Η επουράνιος θριαμβεύουσα Εκκλησία, δε διέπεται πια από τους νόμους της επίγειας στρατευόμενης Εκκλησίας. Η επίγειος όμως διέπεται από τους νόμους, που θέσπισε «άπαξ» και με την υπόδειξη του Αγίου Πνεύματος η θριαμβεύουσα Εκκλησία των αγίων επτά Οικουμενικών Συνόδων. Οι ανήκοντες στην Εκκλησία των ουρανών μπορούν να εορτάζουν κάθε ημέρα το Πάσχα. Οι ανήκοντες στην Εκκλησία της γης δε μπορούν και δεν τους επιτρέπεται. Τους επιτρέπεται να εορτάσουν το Πάσχα μόνο μία φορά το χρόνο κι εκείνη όχι αόριστα, αλλά την πρώτη Κυριακή μετά την πρώτη εαρινή πανσέληνο, μετά την ισημερία και μετά το Πάσχα των Ιουδαίων. Το ίδιο ισχύει και για τις συναφείς - με τα Χριστούγεννα- εορτές. Εδώ στη γη υπάρχουν εντολές, νηστείες, προσευχές, αγρυπνίες, εγκράτεια, υπάρχουν πολλά μη και πολλά όχι. Εδώ στη γη υπάρχει διάβολος, υπερηφάνεια, πλάνη, αιρετικοί, άπιστοι, αντίχριστοι. Στον ουρανό δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα.

Η ουσιαστική διαφορά μεταξύ των χριστιανών που ακολουθούν το Πατροπαράδοτο ημερολόγιο και των χριστιανών που ακολουθούν το νέο παπικό ημερολόγιο, είναι μεγάλη και η απάντηση που θα δίναμε σ’ αυτό το ερώτημα, είναι η ίδια με αυτή που θα δίναμε αν μας ρωτούσε κάποιος: «ποια είναι η ουσιαστική διαφορά μεταξύ του ευσεβούς και του ασεβούς, μεταξύ ορθοδόξου και κακοδόξου, μεταξύ βαπτισμένου και αβαπτίστου, μεταξύ αυτού που έχει την ευλογία της Εκκλησίας του Θεού και του ανθρώπου εκείνου που έχει την κατάρα και το ανάθεμα της Εκκλησίας του Θεού, που βαρύνει και κολάζει όλους τους νεοημερολογίτες λαϊκούς και κληρικούς, παλαιότερους και νεώτερους, καθώς και όσους θα γεννηθούν μέχρι της συντελείας του αιώνος, εφόσον δεν επανορθώσουν την ασέβεια των πατέρων τους».

Επιτέλους τέλος λοιπόν στο νέο - Παπικό - Ημερολόγιο, που καταργεί 14 Ευαγγέλια, 14 Αποστόλους, εκκλησιαστικούς ύμνους και τα τροπάρια των δύο εβδομάδων, που εξοβελίζονται και απουσιάζουν κάθε χρόνο από την Εκκλησία των Νεοημερολογιτών.

Νεοημερολογίτες κληρικοί και θεολόγοι,
Επειδή δεν έχω κανένα ήπιο και ψεύτικο αδελφικό τρόπο, για να σας ξυπνήσω από τον λήθαργο της βαριά νυστάζουσας ψυχής σας, σας προτείνω - όσο είναι καιρός - να πάτε να σωθείτε στο Παλαιό Ημερολόγιο, στην Ορθή Πίστη, στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

Νεοημερολογίτες κληρικοί και θεολόγοι,
• Μισήστε και κόψτε τη βαριά αλυσίδα του εγωϊσμού του Φαρισαίου, για να πετάξετε στον ουρανό.
• Μη παίζετε άλλο με την ψυχή σας!
• Μην αθετείτε την πίστη σας!
• Μην ξεχνάτε, ότι θα δώσετε λόγο και για τις ψυχές των χριστιανών, που σας ακολουθούν και δεν ενημερώνονται σωστά και
• Μην κάνετε πλέον ανόητες ερωτήσεις του τύπου: «Πότε και με ποιούς ψάλλουν οι άγγελοι το “Χριστός Ανέστη”, αφού τα μεσάνυχτα του Μ. Σαββάτου των Ορθοδόξων Ελλήνων, διαφέρει ώρες από τα μεσάνυχτα του Μ. Σαββάτου των Ορθοδόξων της Αυστραλίας;». Οι άγγελοι συμψάλλουν με όλους τους γνησίους ορθοδόξους χριστιανούς της γης, αφού εκείνοι βρίσκονται στην υπακοή της Εκκλησίας, έχουν «κοινό ημερολόγιο» κι όχι κοινό «ωράριο» και ψάλλουν «σήμερον...».

Για να καταλάβετε ακόμη την «δύναμη» του Παλαιού ημερολογίου σάς υπενθυμίζω, ότι:
• Το Άγιο φως βγαίνει μόνο με τον Πατριάρχη, που ακολουθεί το Πάτριο Ημερολόγιο!
• Η Αγία Νεφέλη στο όρος Θαβώρ εμφανίζεται, μόνο στις έξι (6) Αυγούστου, με το Πάτριο ημερολόγιο.
• Κατά τα Άγια Θεοφάνεια - με το Πάτριο ημερολόγιο - τα νερά του Ιορδάνη ποταμού, στρέφονται προς τα πίσω και γλυκαίνουν τα νερά των θαλασσών.

Νεοημερολογίτες κληρικοί και λαϊκοί,
Θέλω να σας υπενθυμίσω, ότι η Ορθοδοξία, η οποία δεν στηρίζεται σε αριθμούς, παρά στη δύναμη της «μικρής ζύμης», που λέγεται Αλήθεια του Ευαγγελίου, με το μυστικό γνόφο της θείας γνώσης και του ακτίστου φωτός, θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στη λατρία του Αγνώστου-Γνωστού Θεού και θα αναπλάσει ολόκληρο τον κόσμο.

Θέλω να σας υπενθυμίσω ακόμη, ότι έχει ασφαλιστική δικλείδα:
• Αγάπη προς τους πλανεμένους αιρετικούς με σκοπό την επιστροφή τους
• Μίσος στην αίρεση και στην πλάνη.

Οι Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί θα μείνουν πιστοί ως το τέλος. Κι οι λύκοι, θα παραμείνουν λύκοι. Κι ο Μοναδικός Τριαδικός Θεός, θα παραμείνει εις τους αιώνας των αιώνων, ο Μοναδικός Τριαδικός Θεός.

Γι αυτό, ο Ορθόδοξος Ελληνικός Λαός με επιμονή και πολύ θάρρος,

Α Π Α Ι Τ Ε Ι

από σας τους Ιεράρχες και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος του Νέου Ημερολογίου:
• Να ξεσηκωθείτε και να επαναφέρετε το Παλαιό Ημερολόγιο στην Εκκλησία της Ελλάδος.
• Να αποχωρήσει η Ορθόδοξη Εκκλησία μας, από το Παγκόσμιο Συμβούλιο των δήθεν Εκκλησιών και
• Να πάψετε να αναγνωρίζετε εμμέσως - ως... κεφαλή της Εκκλησίας του Χριστού - τον αρχιαιρετικό Πάπα της Ρώμης!!!

Ελληνίδες και Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι,

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά όταν ακούτε:
• Για... ισότιμη ενότητα και συνύπαρξη με τους αιρετικούς!
• Για επισκέψεις Ορθοδόξων, σε αιρετικές παπικές συναγωγές!
• Για χτίσιμο ναών, που θα «βλέπουν» δυτικά!
• Ότι δεν ισχύουν τα δόγματα της Εκκλησίας μας!
• Εγκώμια για τον πάπα από ορθοδόξους!!!
• Για τη Νέα Εποχή.
• Ότι ο πάπας είναι ο... αρχιποιμένας της Εκκλησίας!!!
• Ότι η Ορθοδοξία δεν είναι η μόνη Εκκλησία!!!
• Ανεγκέφαλους και κακομοίρηδες ν’ αποκαλούν τους Ιερούς Κανόνες... «ανοησίες» (10/6/1974 στον εσπερινό του Αποστόλου Βαρνάβα από τον «Θυατείρων» Αθηναγόρα)
• Αποστάτες κι αιρετικούς, να αρνούνται το Δόγμα της Αγίας Τριάδος και το Ιερό Ευαγγέλιο (ΣΙΑ-κωβος Κουκούζης)
• Μασόνους «πατριάρχες» και «Αρχιεπισκόπους», να μεταρρυθμίζουν το εορτολόγιο και τους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας μας!

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από:
• Τους οικουμενιστές,
• Τον πάπα,
• Τις συμπροσευχές, τις ευλογίες, τις επιμνημόσυνες δεήσεις ,
• Τους εναγκαλισμούς των αιρετικώνν
• Τους προδότες της Ορθοδοξίας.

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από αυτούς που:
• Προάγουν τα παιδιά τους, στην «πορνεία των αιρέσεων».
• Δεν καταδίκασαν την προδοσία του πατριάρχη Αθηναγόρα, που υπέγραψε την άρση των αναθεμάτων το 1965.
• Κηδεύουν την αλήθεια, για χάρη της αγάπης.
• Θέλουν να... επανιδρύσουν την Εκκλησία, που ίδρυσε ο ίδιος ο Θεός (λες κι έκανε λάθος ο Θεός)!
• Αλλοιώνουν καθημερινά τη μορφή της Εκκλησίας, πουλάνε την Ορθοδοξία, ζητούν κοινό εορτασμό του Πάσχα Με τους παπικούς και θέλουν την ένωση με τον Πάπα.
• Επαινούν τον Πνευματισμό.
• Αγνοούν τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα.

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από αυτούς που αναγνωρίζουν:
• Τον Πάπα ως πρώτο και ομόζηλο των Αποστόλων και ως διάδοχο του Αποστόλου Πέτρου!
• Ως αδελφούς τους αιρετικούς!
• Σωτηρία σε μη χριστιανούς!
• Κανονική Ιεροσύνη σε Αγγλικανούς!
• Τα μυστήρια των παπικών, ως έγκυρα!
• Τους μονοφυσίτες... διακρινόμενους κι όχι αιρετικούς και
• Τις παρασυναγωγές, ως Εκκλησίες και όργανα σωτηρίας!!!

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από αυτούς, που:
• Συγχαίρουν μασόνους, Ροταριανούς, Λάιονς και άλλους αιρετικούς.
• Συλλειτουργούν για την άρση του αναθέματος, συνεορτάζουν με αιρετικούς, χοροστατούν σε αιρετικές συναγωγές, κάνουν δοξολογία προς τιμή του Πάπα, κοινωνούν με αιρετικούς και συμπροσεύχονται με παλαιοκαθολικούς ή Λουθηρανούς.
• Συμμετέχουν στον εορτασμό του Πάσχα με Αγγλικανούς, Παπικούς και άπιστους.
• Αποκαλούν Εκκλησίες, το συνάθροισμα των αιρετικών!
• Συνάπτουν διπλωματικές σχέσεις με τους Λατίνους! (Κονκορδάτα)
• Κάνουν γενικές συνελεύσεις, για την «ένωση» των Εκκλησιών!
• Θεωρούν ανεφάρμοστους, τους Ιερούς Κανόνες της Ορθοδόξης Εκκλησίας μας!

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από αυτούς που:
• Απονέμουν σταυρούς σε οικουμενιστές ιεράρχες και καθηγητές θεολόγους!
• Λαμβάνουν μέρος σε ισλαμικές διασκέψεις!
• Παρακολουθούν εκουσίως αισχρούς χορούς!
• Γονατίζουν προ του τάφου των Εβραίων!
• Είναι αθεολόγητοι, ασεβείς και αντεθνικοί.
• Βεβηλώνουν τους Ιερούς Ναούς, αναγιγνώσκοντες το Ευαγγέλιο στη Δημοτική Γλώσσα (Νέα Σμύρνη, Παπα-Βαγγέλης Σκορδάς)
• Ασπάζονται μοντέρνες εικόνες.
• Παραδίδουν αρχαίους θησαυρούς του Έθνους, βυζαντινές κανδήλες, παράσημα και άλλα αρχαία της πατρίδος μας, σε αιρετικούς!!!
• Δε φορούν πάντοτε, το τίμιο ράσο τους!

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από αυτούς, που:
• Ευλογούν γάμο μεταξύ ανδρών ή μεταξύ γυναικών!!!
• Απολαμβάνουν αξιώματα, χωρίς να τα αξίζουν.
• Λειτουργούν χωρίς τέμπλο ή σε ξενοδοχεία, όταν υπάρχουν εκκλησίες και δεν υπάρχει κάποια ανάγκη (όπως π.χ. ένας πόλεμος).
• Έκαναν τις μοναχές, σαν αεροσυνοδούς, φορώντας τους κοντές φούστες (Σικάγο, Άγιος Ξαβέριος).
• Πιστεύουν στην ένωση των εκκλησιών, όπου ο Χριστός, ο Βούδας, και όλοι οι άλλοι... ιδρυτές των άλλων θρησκειών κι αιρέσεων, θα είναι ισόβαθμοι διδάσκαλοι και μύστες της ανθρωπότητας!!!
• Αγιοποιούν τυχαίους κακομοίρηδες αιρετικούς!

Πείτε επιτέλους τέλος και φύγετε μακριά από αυτούς, που:
• Παραπλανούν τους αφελείς Ορθοδόξους.
• Δέχονται να μεταλάβουν από αιρετικούς!
• Παραδέχονται τα μυστήρια των νεοημερολογιτών οικουμενιστών, ως έγκυρα!
• Τελούν μνημόσυνα υπέρ αναπαύσεως... αθέων!
• Τελούν αγιασμό, δέονται υπέρ των... σκύλων και των... γάτων και δηλώνουν, ότι τα ζώα έχουν... ψυχή (κατά μίμηση των αιρετικών παπών και προτεσταντών).
• Θέλουν να υπηρετήσουν τον Οικουμενισμό.
• Βαπτίζουν χωρίς κολυμβήθρα!
• Έχουν αιρετικό φρόνημα.
• Δεν κάνουν το χριστιανικό χρέος τους.
• Είναι θερμοί υποστηρικτές των Σιωνιστών Εβραίων.
• Αρνούνται να καταδικάσουν τη μασονία.
• Θέλουν να καταργήσουν τη νηστεία!!!
• Ευλογούν γάμους ιερομονάχων και διακόνων, που εγκαταλείπουν την αγιοταφική αδελφότητα!
• Είναι εχθροί του μοναχισμού και
• Θέλουν κοινό ποτήριο με τους Λατίνους!

Έλληνες και Ελληνίδες Ορθόδοξοι,

Πείτε επιτέλους τέλος στους μεγάλους σχίστες της Εκκλησίας του Χριστού - όλων των εποχών - που είχαν αναπτυγμένο το «χάρισμα» της πονηριάς, του ψέματος και της διαβολής κι έκαναν τον «Νερώνειο διωγμό» στους Γνησίους Ορθοδόξους Χριστιανούς. Πάψτε πια να θεωρείτε την εκκλησία των νεοημερολογιτών, Εκκλησία του Χριστού και διαχωρίστε τις ευθύνες σας απ’ αυτούς, διότι οι ηγετίσκοι κληρικοί της, έχουν αχρηστεύσει ΕΝΤΕΛΩΣ τους Ιερούς Κανόνες της Ορθοδοξίας και... συμπροσεύχονται με τους αιρετικούς. Μην επικοινωνείτε με τέτοιους κληρικούς και μη δέχεστε τον αγιασμό τους, αφού τα σκοτεινά τους και παράνομα έργα ανάγονται σαφώς σε σοβαρά ζητήματα πίστης κι όχι απλά ηθικής.

Πείτε επιτέλους τέλος σ’ αυτούς που δε ζητούν:
• την επαναφορά του Πατρίου (Παλαιού) Ημερολογίου.
• τη διακοπή παντός διαλόγου.
• τη διαγραφή και απομάκρυνση εκ του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών, όλων των αιρετικών.
• την απόπτυση όλων των αντορθοδόξων φρονημάτων.
• την καθαίρεση και τον αφορισμό των κληρικών και λαϊκών, που κοινωνούν με τους σχισματικούς ή αιρετικούς των διακείμενων εκκλησιών.

Να’στε σίγουροι, ότι είναι πολλοί εκείνοι, που θα έρθουν σε λίγο καιρό στην Εκκλησία του Πατροπαράδοτου Εορτολογίου, αν τολμήσουν αυτοί οι προδότες να ενωθούν με τον Πάπα.

Εμείς οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι του Πατρίου Εορτολογίου πιστεύουμε, ότι η αθάνατος ψυχή μοιάζει με το περιστέρι, που επιθυμεί να φτάσει στα ύψη του ουρανίου παραδείσου.
Για να ανέβει όμως εκεί, είναι ανάγκη να βοηθήσουν τα δύο του φτερά.
Αυτά τα φτερά είναι η πατροπαράδοτη Ορθόδοξη πίστη και ο ενάρετος βίος.

Αν το ένα φτερό είναι νεκρό, δε θα ανέβει ποτέ, έστω κι αν φτερουγίζει μονόπλευρα στο έδαφος μια ολόκληρη ζωή!!!