Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μέρος 4ον

Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της;

Ξυπνήστε ανόητοι κυβερνήτες, δίγλωσσοι, κενόδοξοι, προδότες του λαού, της πατρίδας και της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, διότι θα πάρουν και τα δικά σας λεφτά.

Ξυπνήστε ανόητοι, όσο είναι νωρίς, διότι αυτοί που σας «βάζουν» να προδώσετε τον λαό, την οικογένειά σας, το Θεό σας και αγαπούν την προδοσία, αυτοί οι ίδιοι μισούν τους προδότες.

Ξυπνήστε ανόητοι, πριν εισπράξετε την πρώτη αμοιβή σας, απ’ αυτούς που υπηρετείτε και τη δεύτερη και τελευταία αμοιβή, από τον ΑΝΑΡΧΟ ΚΡΙΤΗ τον ΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΟ και ΚΤΙΣΤΗ του σύμπαντος.

Ξυπνήστε, πριν είναι πολύ αργά.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΟΡΕ
(Που θα 'λεγε και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

Τους σωστούς ανθρώπους, πολιτικούς, κληρικούς, μοναχούς, στρατιωτικούς, απλούς λαϊκούς, φιλοσόφους κ. α. που αγάπησαν την πατρίδα τους:
• ή τους κατηγόρησαν άδικα,
• ή τους δολοφόνησαν,
• ή τους έστειλαν στη φυλακή,
• ή τους έστειλαν στην εξορία,
• ή τους υποχρέωσαν να αυτοκτονήσουν.

Αιτία πάντα: ο φθόνος, η ανοησία και η αχαριστία των Ελλήνων.

Ο κατάλογος της ντροπής είναι μεγάλος, αλλά αξίζει να θυμηθούμε: Ο Αισχύλος, ο Ευριπίδης, ο Ηρόδοτος, ο Πυθαγόρας, ο Σοφοκλής, ο Θουκυδίδης και πολλοί άλλοι μεγάλοι άνδρες, εξορίστηκαν. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μπήκε στη φυλακή! Ο Γρηγόρης Λαμπράκης – το περιστέρι της ειρήνης δολοφονήθηκε!

Ο Παπαθεμελής, βγήκε εκτός υπουργείου, επειδή δεν ανεχόταν τις ανθελληνικές και αντορθόδοξες εντολές της υπερκυβέρνησης του εξωτερικού.

Ο Δημήτρης Τσοβόλας - ο πολιτικός που στο μέτωπό του είναι γραμμένη με κεφαλαία η λέξη ΗΘΟΣ - σύρθηκε στα δικαστήρια, από τους δικούς του «φίλους και συντρόφους», τους δήθεν άμεμπτους, τους δήθεν εκσυγχρονιστές, από αυτά τα «φτερά του ανέμου», επειδή τόλμησε να τα βάλει με τις «επτά αδελφές εταιρίες», αυτές, που ρουφούσαν το αίμα του Ελληνικού Λαού (γι’ αυτό δεν τον προβάλλουν τα μεγάλα σιωνιστομασονικά κανάλια. Διότι όταν μιλάει ο Τσοβόλας, είναι σαν να μιλάει ο Λαός κι αφού μιλάει ο Λαός …φιμώστε τον λένε οι Σιωνιστομασόνοι.

Πιστεύω ότι ο Ελληνικός Λαός πρέπει πάντα να τον τιμάει με την ψήφο του - όπως φυσικά σέβεται και τιμά τον Λαό ο αξιόπιστος αυτός πολιτικός - και φυσικά να μην ξεγελιέται με τα λόγια των Νεοεμφανιζόμενων άλλων Ορθοδοξοκάπηλων και Πατριδοκάπηλων Νεοσωτήρων, που μιλάνε για Θεό, Πατρίδα και Θρησκεία ανάλογα το που φυσάει ο άνεμος!!!).