Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μέρος 20ο

Με δυνατή κι αυστηρή φωνή, ας πούμε επιτέλους τέλος σε όλους εσάς τους νέους, που δεν σέβεστε τους ιερείς, του Θεού του Ζώντος. Επειδή ο πονηρός διάβολος σας παρακίνησε - μέσω των μισάνθρωπων συνεργατών του - να μη σέβεστε τον ιερέα, πιστεύετε ότι έχετε κάποιο ελαφρυντικό; Μήπως εσείς οι ενήλικες, δεν έχετε τεράστια ευθύνη, που δεν διδάξατε στους νέους, ότι το χέρι του παπά, όσο αμαρτωλός κι Αν είναι - εκτός Αν είναι αιρετικός - είναι το χέρι των Οσίων, των Μαρτύρων, των Ομολογητών, των Αποστόλων, των Προφητών... το Χέρι του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού;

Θα σας φέρω ένα παράδειγμα:

Έχετε ένα παιδί, που έχει καρδιολογικό πρόβλημα και πάτε διακοπές μαζί του, σε έν’ απομακρυσμένο χωριό, όπου εκεί ζει κι ένας άριστος καρδιολόγος, αλλά έχει χωρίσει από τη γυναίκα του, έχει παρατήσει τα παιδιά και τους γονείς του, είναι πόρνος, είναι και κλέφτης, είναι και κακός άνθρωπος. Αν το παιδί σας, χρειαστεί την βοήθεια αυτού του καρδιολόγου, θα σκεφτείτε όλα τα ελαττώματά του ή την ιδιότητά του ως γιατρός - σωτήρας, της ζωής του παιδιού σας; Φυσικά, την ιδιότητα του γιατρού.

Το ίδιο ακριβώς και ο ιερέας - που κατά τη γνώμη σας μπορεί να είναι κακός άνθρωπος - είναι ένας άριστος υπηρέτης του Θεού. Είναι μεγάλο λάθος λοιπόν, να κρίνουμε τους ιερείς της Εκκλησίας μας, λόγω των ανθρώπινων παθών τους. Και είναι μεγάλη ανοησία, να μην πηγαίνετε στην Εκκλησία με την οικογένειά σας για να εξομολογηθείτε και να κοινωνήσετε.

Επιτέλους, ας δείξουμε όλοι απόλυτο σεβασμό στους ιερείς της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, στους υπηρέτες του Δημιουργού Θεού μας, οι οποίοι έχουν την εξουσία να λύνουν και να δένουν τα πάντα στη γη, αυτά τα πάντα που θα είναι και λυμένα ή δεμένα στον ουρανό. Εσείς μήπως θέλετε να εξασφαλίσετε (να δέσετε ή να λύσετε) κάτι εδώ στη γη, που θα μεταφερθεί οπωσδήποτε και με ασφάλεια στον Πατέρα μας και Θεό μας, από τους σεβάσμιους υπηρέτες του Θεού - τους ιερείς μας - στον Ουρανό; Τρέξτε να πάρετε ευλογία από τους Ορθόδοξους Ιερείς μας. Κι Αν είναι αμαρτωλοί, θα τους κρίνει ο Θεός. Εσείς δεν είστε κριτές ανθρώπων. Αυτό το δικαίωμα, το έχει μόνον, ο Δημιουργός Θεός τους.



Επιτέλους τέλος και σε όλους εσάς, που γίνατε δολοφόνοι και - που σχεδόν όλοι - σας ονομάζουν κακοποιούς και τρομοκράτες, ενώ μπορείτε να μην είστε! Σταματήστε να είστε άδικοι με τους συνανθρώπους σας, να τους κακοποιείτε, να τους ληστεύετε, να τους σκοτώνετε για λίγα χρήματα και να «τρώτε» την ζωή σας στη φυλακή. Σταματήστε επιτέλους, το κλάμα της απαρηγόρητης μάνας, για την κάθε ανθρώπινη ζωή, που χάνεται εξ’ αιτίας σας είτε είστε πολιτικοί είτε είστε απλοί άνθρωποι-πολίτες. Η μάνα η γλυκιά, που κρατάει στα χέρια της το Χριστό και τον ληστή. Η μάνα η αγαθή, που κρατάει στην αγκαλιά της τον Μεγάλο Θεό και το χειρότερο άνθρωπο. Η μάνα που έκλαψε στο Σταυρό του Γολγοθά, για τον γιο της. Η μάνα, που έχει μια ψυχή γεμάτη από διαμάντια αγάπης, αυτοθυσίας, υπομονής, στοργής, συγχώρεσης και δάχτυλα βελούδινα, που θα σας αγγίξει, για να γλυκαίνει τους πόνους σας και να απαλύνει όλα τα βάσανά σας. Η μάνα, που σας στερείται, λόγω των μικρών ή μεγάλων ανοησιών σας και θλίβεται και κλαίει,

είναι η ίδια μάνα του παλικαριού, που κακοποιήσατε.

Γιατί αμφισβητείτε τον πόνο της και την κάνετε να κλαιει; Αναγνωρίστε τη μεγάλη αγάπη και τον πόνο για το παιδί της.

Διαβάστε την παρακάτω ιστορία...
Κατάκοπος από τη μεγάλη ένταση της ημέρας ο Β. Ουγκώ αποσύρθηκε να κοιμηθεί. Πριν κλειδώσει όμως το υπνοδωμάτιο, λέει στον υπηρέτη του: «Να μη με ξυπνήσει κανείς. Αν έλθει ο συμβολαιογράφος και σου πει ότι κληρονόμησα κάποια τεράστια περιουσία, πες του, ότι δεν είμαι εδώ. Αν πιάσει φωτιά το σπίτι, μη με ξυπνήσεις. Προτιμώ να καώ!!! Αν έλθει η μητέρα μου - από τον άλλο κόσμο - να της πεις να με περιμένει!!! Αλλά μάλλον, μην της πεις τίποτε. Αυτή, δε θα θελήσει ποτέ, να με ξυπνήσει. Θα περιμένει!!!»

Σταματήστε να αδικείτε πλέον και «γυρίστε» την ζωή σας προς το Χριστό, στην Αληθινή Ελπίδα και το Σίγουρο Δρόμο, για την ευτυχισμένη ζωή. Περισσότερα θα κερδίσετε – να ’στε σίγουροι - και με λιγότερο ρίσκο και κόπο και χωρίς να στενοχωρήσετε, καμιά μητέρα πια.



Επιτέλους τέλος και σε σάς τους ανόητους Ελευθεροτέκτονες που:
• Αγνοείτε παντελώς τους κρυφούς στόχους και τα μυστικά εσωτερικά δόγματα του Ελευθεροτεκτονισμού, διότι πιστεύετε, ότι είστε απλά μέλη μιας θαυμάσιας συναδελφικής οργάνωσης αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας.
• Είδατε το τυρί, αλλά δεν είδατε τη... Μεγάλη Φάκα.

Και για σας ακόμη - όσο ζείτε - υπάρχει ελπίδα, διότι Υπάρχει και θα Υπάρχει στους αιώνες των αιώνων, Ο Ένας και Μοναδικός, Πολυεύσπλαχνος Τριαδικός Θεός.

Ο Πατήρ, Ο Υιός και Το Άγιο Πνεύμα.
Ο Θεός των ουρανών.
Ο Θεός των φώτων.
Ο Θεός των Αγγέλων.
Ο Θεός των Αγίων.
Ο Θεός των ενδόξων Κυριοτήτων.
Ο Θεός των θεών και Κύριος των κυρίων.
Ο των πυρίνων ταγμάτων Δημιουργός.
Ο των άυλων Δυνάμεων Τεχνουργός.
Ο των επουρανίων κι επιγείων Τεχνίτης.
Ο Ένας και Μοναδικός Τριαδικός Θεός, που κρατά και κυβερνά τα πάντα και τον φοβάται και τον τρέμει όλη η κτίση.

Είναι Ο Κτίστης σας και είστε τα κτίσματά Του. Κι μόνο Εκείνος μπορεί να σας συγχωρήσει. Ζητείστε το ΤΩΡΑ!!! Διότι όλα τελειώνουν και μόνο ο λόγος του Αληθινού Τριαδικού και Μοναδικού Θεού μένει στον αιώνα. Επιτέλους τέλος στις ανοησίες. Ξυπνάτε, όσο είναι νωρίς. Ανοίξτε τα μάτια του θολωμένου και παρανοϊκού μυαλού σας, τραβήξτε από μπροστά σας την κουρτίνα της πλάνης, ενημερωθείτε και αποφασίστε να 'ρθετε κοντά στον Αληθινό Θεό.



Επιτέλους τέλος στους ροδόσταυρους αλχημιστές - καμπαλιστές μάγους και τους σατανιστές «άνδρες της δρυός»:

• Που διαμόρφωσαν τις σημερινές εξελίξεις-συνομωσίες κι ετοίμασαν το «μεγάλο πένθος» της ανθρωπότητας.
• Που έφεραν στη Γερμανική εξουσία το Χίτλερ, για να του αναθέσουν το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του Λευκού Αδελφάτου της Σαμπάλλας (ο Ναζισμός ορθώθηκε με έμβλημα τιμής τη Σβάστικα, το χειρότερο αποκρυφιστικό έμβλημα της μαύρης μαγείας. Το σύμβολο της πανσεξουαλικής διαστροφής, γνωστό από τους σατανιστές της Β. Αμερικής και τους Αζτέκους του Μεξικού από το 3.000 π.Χ. Τα αποτελέσματα των σκοπών του ναζισμού; Η τραγωδία, που έζησε η ανθρωπότητα τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Όσο για τη Σβάστικα αποτέλεσε ακόμη και το έμβλημα αποκρυφιστικής ομάδας, που συνδεόταν από τη μια πλευρά με την Τσαρίνα και από την άλλη με μια χούντα μοναρχικών εξτρεμιστών του Κιέβου, ασχέτως αν ο υποκινητής της συνωμοσίας από το Τιούμεν τη Σιβηρίας, ο Σοβόλιβ (γαμπρός του Ρασπούτιν) έλεγε ότι είναι ένα... Ινδικό σήμα αιωνιότητας!!! Όσον αφορά δε για την προέλευση και τη μεθοδολογία του παιχνιδιού «σκάκι», αποδεικνύεται από τις θέσεις που παίρνουν τα μέλη του «αδελφάτου» πάνω σε μια σκακιέρα, σχηματίζοντας μια ζωντανή σβάστικα και αποκαλύφθηκε από έναν από τους 265 δαίμονες της μεγάλης επίκλησης, που έγινε στα Ιμαλάια).



Θέλω βέβαια να πω κι ένα επιτέλους τέλος και σε σένα ακάθαρτο, καταχθόνιο, δυσωδιακό πνεύμα, εγωιστή μισάνθρωπε, υιέ της αυγής, αρχέκακε της βλησφημίας, αρχηγέ της ανταρσίας κι αυτουργέ της πονηριάς:

• Που δεν κατάλαβες, ότι το σύμπαν χωρίς το Δημιουργό Θεό σου και Θεό μας, θα ήταν παράλογο.
• Που είσαι τόσο μικρός και τόσο ανόητος, που δεν κατάλαβες, ότι ο Θρόνος ανήκει μόνο στον Αιώνιο Θεό σου και Θεό μας, στον Κτίστη σου και Κτίστη μας.
• Που, ενώ είσαι τόσο μικρός, ήθελες να γίνεις όμοιος με τον Ύψιστο Θεό.
• Που ήθελες να υψώσεις τον τιποτένιο εαυτό σου υπεράνω των άστρων του Θεού κι επί τα ύψη των νεφελών.
• Που έπεσες από τον ουρανό στη γη και συνετρίβης.
• Που έγινες καταπατητής των λαών.
• Που αναταράσσεις τους κυβερνήτες.
• Που θέλεις να ερημώσεις την οικουμένη.
• Που θέλεις να καταστρέψεις τις πόλεις και
• Να κάνεις τη γη να τρέμει.

Σε απαρνούμεθα και φωνάζουμε όλοι οι άνθρωποι του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού:

• Επιτέλους έρχεται το τέλος σου.
• Θα γίνεις α δ ύ ν α μ ο ς και τ’ όνομά σου θα παραμείνει ως συνώνυμο της Υποκρισίας, του ψέματος, της Κακίας, της Τυραννίας, της Αθλιότητος και της Απάτης.
• Θα γίνεις πτώμα καταπατημένο και
• Θα θαφτείς στον τάφο μόνος σου, εκεί που τα σκουλήκια, σου έχουν ήδη έτοιμο στρώμα και σκέπασμα, στον ίδιο βαθύ λάκκο, που ετοίμαζες για μάς τους ανθρώπους.

Εξαφανίσου μπροστά από κάθε άνθρωπο, αμετ-ανόητε διάβολε, βιαστή της βασιλείας των ουρανών και δήμιε της Ελευθερίας, της Αγάπης, της Αλήθειας, της Χαράς, της Ζωής, της Γαλήνης, της Ευτυχίας, της Φιλανθρωπίας, της Ελπίδας, της Εντιμότητας και της Δικαιοσύνης.

Γνωρίζεις πολύ καλά - εσύ και οι όμοιοί σου Εωσφόρε - ότι όπως το σκοτάδι δε θα μπορέσει να κρύψει ποτέ το φως, έτσι και το ψέμα δε θα μπορέσει να καλύψει ποτέ την αλήθεια!

O Θεός έδωσε το φως στους τυφλούς, την ακοή στους κουφούς, τη δύναμη στους χωλούς να περπατήσουν σαν το ελάφι, γλώσσα στους μουγκούς και πολλές πηγές νερού στην έρημο.

Θα 'πρεπε να γνωρίζεις, ότι μόνο τα ανόητα όντα περιφρονούν με λόγια κι έργα τον Κτίστη τους και μόνο οι αμετ-ανόητοι πάνε στην κόλαση, εκεί που το σκουλήκι δεν πεθαίνει και η φωτιά δεν σβήνει.

Αρχέκακε μηρμηκολέοντα, το πείραμά σου κι οι διεκδικήσεις σου απέτυχαν. Εδώ είναι η Ελλάδα. Η αγαπημένη χώρα του Θεού. Εδώ, μιλάμε και γράφουμε Ελληνικά.

Κι ο Μεγάλος Θεός - ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός - επέλεξε την Ελληνική Γλώσσα και τα χέρια των μαθητών Του, για να γράψει την Καινή Διαθήκη, που μας άφησε.

Εδώ, υπάρχουν ακόμη χριστιανοί, που αγαπούν το Δημιουργό Θεό, με όλη τη δύναμη του μυαλού τους, με όλη τη δύναμη της καρδιάς τους και με όλη τη δύναμη της διανοίας τους. Επιτέλους - ευτυχώς για μας - έρχεται το τέλος σου.

Επιτέλους, έρχεται η αιώνια τιμωρία σου.




Επιτέλους τέλος σε όλους - τους ομοίους με το διάβολο - αξιοθρήνητους, κομπλεξικούς, εγωπαθείς, άξιους κάθε περιφρόνησης, θλιβερούς, κενόδοξους, μισητούς, φθονερούς, δόλιους και ύπουλους συκοφάντες, που κατασκευάζουν λόγους ψευδείς με σκοπό να βλάψουν τον άλλον, να του μειώσουν την υπόληψη, να τον δυσφημήσουν και να του κάνουν κακό.

Έχουν κλάψει πολλοί άνθρωποι, που τους μάρανε το δηλητήριο της συκοφαντίας.
Έχουν βυθιστεί στη θλίψη, πολλές αθώες υπάρξεις, άνθρωποι αγνοί και έντιμοι.
Έχουν συρθεί στο πεζοδρόμιο μνήμες ιερές.
Έχουν ποτισθεί με δηλητήριο ευγενείς και εκλεκτές καρδιές.

Η συκοφαντία είναι:
• Κατηγορία, που ρίπτεται πάντα από δηλητηριώδη χείλη, για να καταστρέψει το καλό όνομα του άλλου.
• Λόγος φαρμακερός, που πηγάζει από καρδιά φαρμακερή, με σκοπό να σπιλώσει την αρετή του άλλου, να τον παρουσιάσει σαν κακό, να τον διασύρει και να του μειώσει την αξία.
• Λάσπη φοβερή που πετάνε άνθρωποι δόλιοι και ύπουλοι, κακεντρεχείς και μικρόψυχοι, φθονεροί και κακόψυχοι, για να λερώσουν το καθαρό πρόσωπο εκείνου τον οποίον φθονούν και θέλουν να καταστρέψουν και εξαφανίσουν.
• Το χειρότερο έγκλημα, που μπορεί να διαπράξει ο άνθρωπος, διότι ο συκοφάντης δεν σκοτώνει μόνο μια φορά.
• Φόνος τιμής και υπόληψης του άλλου.

Υπάρχουν σφάλματα που διορθώνονται, ζημιές που αποκαθίστανται. Ο συκοφαντικός όμως λόγος δεν επανορθώνεται. Ζημιώνει πολλές φορές ανεπανόρθωτα, διότι «κάνει φτερά» και διαδίδεται αμέσως και εύκολα. Ιδιαίτερα ο κακός λόγος ο οποίος πιστεύεται πολύ ευκολότερα.

Θα σας αναφέρω μια ιστορία για να καταλάβετε τι σημαίνει συκοφαντία:
Κάποτε ένας άνδρας που είχε την κακή συνήθεια να συκοφαντεί, κατάλαβε το έγκλημα του, μετανόησε και αποφάσισε να εξομολογηθεί σε κάποιον πνευματικό ιερέα.
-Έχεις συκοφαντήσει πολλούς και πολλές φορές παιδί μου; ρώτησε ο ιερέας
-Ναι πάτερ μου, απάντησε ο συκοφάντης,. Έχω συκοφαντήσει αυτούς που αντιπαθώ και ζηλεύω.
-Είναι πολύ μεγάλο το αμάρτημά σου. Πρέπει να επιστρέψεις στο σπίτι σου να πάρεις μια κότα και να την μαδήσεις. Μετά θα πάρεις τα πούπουλά της και θα πάς να τα πετάξεις στο δρόμο. Και μόλις τελειώσεις έλα πάλι εδώ.
Όταν επέστρεψε ο εξομολογούμενος είπε:
-Το έκανα πάτερ μου, μάδησα την κότα.
-Τώρα του λέι ο ιερέας θα πάς να μαζέψεις όλα τα πούπουλα της κότας που σκόρπισες στον δρόμο.
-Μά πάτερ μου είναι αδύνατον αυτό να γίνει. Τα πήρε ο άνεμος.
-Αυτό συμβαίνει παιδί μου με τα συκοφαντικά λόγια σου: Διασκορπίζονται, φονεύουν και δεν ανακαλούνται.

Οι συκοφάντες κατηγορούν συνήθως ανθρώπους αθώους, άξιους, ικανούς, δραστήριους, ενάρετους με όνομα καλό.

Ο Κολοκοτρώνης άκουγε τις κατηγορίες που του απέδιδαν οι εχθροί του κι έλεγε στους συντρόφους του: «τα παιδιά του δρόμου πετροβολούν τις καρυδιές που κάνουν καρύδια, για να πέσει κανένα καρύδι να το φάνε κι όχι εκείνες που έχουν μόνο φύλλα.

Και τον Ιησού Χριστό τον συκοφάντησαν οι άνθρωποι. Τον είπαν πλάνο.

Και τον Τριαδικό Θεό συκοφάντησε ο ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ, όταν έλεγε στην Εύα ότι: «ο Θεός σας είπε ψέματα, αν φάτε από το δένδρο του καλού και του κακού όχι μόνο δεν θα πεθάνετε, αλλά θα γίνετε θεοί».

Άς μη γίνουμε λοιπόν μιμητές του αμετ-ανόητου συκοφάντη, που αγαπάει το σκοτάδι και λέει συνέχεια ψέματα..

Άς γίνουμε μιμητές του Χριστού που αγαπάει το φώς και την αλήθεια, διότι Είναι ο Ίδιος το Φώς και η Αλήθεια.