Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μέρος 10ον

Οι αιρέσεις και οι αιρετικοί

Επιτέλους τέλος στις αιρέσεις:
• Που εξελίσσονται σε - μια πραγματικά - τρομακτική σύγχρονη απειλή, οι οποίες δεν στρέφονται μόνο κατά της πίστης μας, αλλά ταυτόχρονα, επιβουλεύονται την ελευθερία και την ζωή, απειλούν τον άνθρωπο, την κοινωνία και τον πολιτισμό.
• Που αποκαλούνται νέα θρησκευτικά κινήματα, ή θρησκείες της νεότητας, επειδή στρατολογούν τους οπαδούς τους από τις τάξεις των (συνήθως πλουσίων) νέων οι οποίοι δεν υπερβαίνουν τα τριάντα (30) τους χρόνια.
• Που υπόσχονται αυτογνωσία, υγεία, ευτυχία, ελευθερία, σωτηρία του κόσμου, αφοβία, ανάπτυξη προσωπικότητας, γνήσια ερμηνεία της Αγίας Γραφής, αποδοχή και αγάπη μέσα στην ομάδα και κυριαρχία στις εξωτερικές υποθέσεις.
• Που επιτυγχάνουν απόλυτη εκμετάλλευση (κάθε μορφής), υποταγή στην αυθεντία της ομάδας ή του «Μεσσία» της, ιδεολογική σύγχυση, συναισθηματικές διαταραχές, νευρολογικές βλάβες, αλλοίωση της προσωπικότητας, οικονομική αφαίμαξη, σεξουαλική κακοποίηση, προώθηση στην πορνεία, χρήση, εμπορία ναρκωτικών, διάπραξη εγκλημάτων, αυτοκτονία και οτιδήποτε κακό, τους βάζει στο μυαλό, ο μεγάλος πλάνος διάβολος.

Επιτέλους τέλος λοιπόν και στους αιρετικούς, που δεν κατάφεραν να διακρίνουν επιτέλους την αλήθεια, που έχουμε κληρονομήσει απ’ τους Πατέρες της Εκκλησίας του Χριστού, εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, που σεβόμαστε τους Ιερούς Κανόνες και την Ιερά Παράδοση.

Επιτέλους τέλος, στους αιρετικούς, που δε μπορούν να μας εξηγήσουν:
• Το θαύμα, που γίνεται κάθε χρόνο το Μεγάλο Σάββατο στον Πανάγιο Τάφο του Κυρίου μας, μόνον στους Ορθοδόξους.
• Τον Αγιασμό, που δεν αλλοιώνεται στο πέρασμα του χρόνου
• Τη γεμάτη ευωδία κατάσταση των Σεπτών και Αγίων Λειψάνων των Αγίων μας.



Επιτέλους τέλος στους κακόδοξους Ευαγγελικούς Προτεστάντες ή Διαμαρτυρόμενους που:
• Δεν πιστεύουν στην Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας του Χριστού.
• Απορρίπτουν τον Μυστηριακό χαρακτήρα του Βαπτίσματος.
• Δεν παραδέχονται το Χρίσμα, την επίσημη σφραγίδα, ότι ανήκουμε στην Αγία Εκκλησία του Χριστού και ότι μπορούμε να μετέχουμε στις δωρεές του Αγίου Πνεύματος.
• Απορρίπτουν την Ιερή Εξομολόγηση.
• Θεωρούν τη Θεία Ευχαριστία, ότι είναι απλά μια τελετή κατά την οποία ενθυμούμαστε το Χριστό και δεν πιστεύουν ότι υπάρχει Σώμα και Αίμα Κυρίου, κατά τη διάρκεια της Θείας Ευχαριστίας.
• Κατήργησαν την Ιεροσύνη.
• Δεν παραδέχονται το Ευχέλαιο, διότι το θεωρούν ανθρώπινη επινόηση, ενώ η Αγία Γραφή κάνει σαφέστατο λόγο, για το Μέγα αυτό Μυστήριο.
• Δεν παραδέχονται τον Γάμο ως Μυστήριο, αλλά ως κάτι κοσμικό.
• Αρνούνται την πρεσβεία των αγίων και την τιμητική προσκύνησή τους και μας θεωρούν ειδωλολάτρες, όταν τιμάμε τα άγια λείψανά τους.
• Απαγορεύουν τη χρήση εικόνων.
• Απορρίπτουν κάθε τιμή και προσκύνηση, προς την Αειπάρθενο Υπεραγία Θεοτόκο.
• Διατυπώνουν την παράδοξη ιδέα περί αόρατης Εκκλησίας και την ιδέα ότι δεν χρειάζονται τα καλά έργα για τη σωτηρία μας, παρά μόνο η πίστη στη Λυτρωτική θυσία του Κυρίου και τίποτε άλλο!!!
• Ως προς τον Αγιασμό, υποστηρίζουν ότι το νερό δεν αγιάζεται, αλλά μένει απλό νεράκι και τίποτε περισσότερο!!!
• Πιστεύουν, ότι δεν ωφελούν τα μνημόσυνα, αν και στην Αγία Γραφή, αποδεικνύεται η ωφέλειά τους.
• Πάτησαν την υπερηφάνεια και την αλαζονεία, με άλλη υπερηφάνεια και άλλη αλαζονεία!!!
• Είναι διαιρεμένοι σε τριακόσιες και πλέον ομάδες, που η κάθε μία τους πρεσβεύει ό,τι θέλει ή ό,τι την βολεύει!!!



Επιτέλους τέλος, στους πλανεμένους θεομανείς... Χαρισματούχους «προφήτες» Πεντηκοστιανούς:
• Που βρίσκουν επηρεάζουν κι εκμεταλλεύονται αφελείς να τους ακολουθήσουν στις κακοδοξίες τους:
• Που ισχυρίζονται, ότι έχουν... ήδη λάβει την αιώνια ζωή!!
• Που θεωρούν την Αειπάρθενο Υπεραγία Θεοτόκο... απλή γυναίκα, τη στιγμή που:
1. Ο Αρχάγγελος του ουρανού την αποκάλεσε Κεχαριτωμένη.
2. Η μητέρα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και Βαπτιστή, την απεκάλεσε Ευλογημένη
3. Οι Άγιοι και σοφοί Πατέρες συνέθεσαν εξαίσιους Ύμνους και Ευχές προς τη Θεοτόκο.



Επιτέλους τέλος στις διαιρεμένες ομάδες των προγόνων των Χιλιαστών, των... αποκαλυπτικών Αντβεντιστών που:
• Τιμούν το Σάββατο αντί της Κυριακής.
• Καθορίζουν - κάθε «λίγο και λιγάκι» - την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου και φυσικά διαψεύδονται.
• Σατανοδιδάσκουν, ότι ο Χριστός ήταν απλός άνθρωπος και ότι είχε σώμα αμαρτωλό!!!
• Δεν πιστεύουν στην Αγία Τριάδα, τη Θεότητα του Αγίου Πνεύματος, στην Αειπάρθενο Υπεραγία Θεοτόκο, στους Αγίους, στην αθανασία της ψυχής, στη νηστεία, στην ύπαρξη κόλασης και στην βασιλεία των ουρανών!
• Πιστεύουν, ότι όλες οι Χριστιανικές Εκκλησίες εξουσιάζονται από τον... διάβολο!



Επιτέλους τέλος και στους Βαπτιστές, που αναβαπτίζουν δημόσια, μόνον ενήλικες, διότι δεν αναγνωρίζουν τον Νηπιοβαπτισμό και θεωρούν όλους τους άλλους χριστιανούς... αβάπτιστους.



Επιτέλους τέλος στις σκοταδιστικές θεωρίες και στα θύματα του αρχιαπατεώνα σατανά, τους Νεογενίτσαρους της ορθοδοξίας μας, που πλανώμενοι κατέφυγαν στον Πνευματισμό, στον Μασονισμό, στον Προσκοπισμό, στους Ρόταρυ και στους Λάιονς, διδασκόμενοι θεωρίες των αιρετικών, που είναι αντίθετες από τη διδασκαλία της Εκκλησίας του Χριστού.



Επιτέλους τέλος στους Διαμαρτυρόμενους, που αρνούνται την παράδοση και την παρθενία της Θεοτόκου, δεν δέχονται την Ιεροσύνη, τις εικόνες, τα μνημόσυνα, τα άγια λείψανα, τις εορτές (παρά μόνο τις Δεσποτικές και τις Κυριακές) και το Σταυρό του Κυρίου και δεν προσκυνούν το Ευαγγέλιο.



Επιτέλους τέλος στη θρησκεία του Κορανίου, σ’ αυτό το κράμα των Ιουδαϊκών και χριστιανικών θεωριών.

Εσείς οι Μωαμεθανοί, μπορεί να γνωρίζετε τα πάντα για το ποδόσφαιρο, για τα πετρέλαια και για το φαγητό, αλλά δεν ψάξατε ποτέ να βρείτε, από που προέκυψε η θρησκεία σας. Από που πηγάζει.

Διότι, αν ψάχνατε, θα βρίσκατε ότι ο Μωάμεθ, ανέμειξε χριστιανικές και ιουδαϊκές διδα-σκαλίες, με αραβικές θρησκευτικές παραδόσεις κι έφτιαξε τον Μωαμεθανισμό, που δε μπορεί να ανταποκριθεί στη θρησκευτικότητα των ανθρώπων, διότι είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα, που επικράτησε με τη φωτιά και το σίδερο και δε μπορεί να είναι η αληθινή θρησκεία.

Mάθετε λοιπόν, ότι το Κοράνι περιλαμβάνει τα 3/4 της Παλαιάς Διαθήκης!



Επιτέλους τέλος και σ’ αυτούς που πιστεύουν στον - χωρίς ιδρυτή - Ινδουισμό (Βραχμανισμό), που στηρίζεται στις ιερές γραφές βέδες, έχουν για δημιουργό τους τον Βράχμα, για συντηρητή τον Βινσού και για εξολοθρευτή το Σίβα και πιστεύουν - εκτός άλλων ειδωλολατρικών δοξασιών - στη μετεμψύχωση. Δηλαδή: Μηδέν από μηδέν, Μηδέν.


Επιτέλους τέλος στους δυσδιάκριτους αιρετικούς Γεδεωνίτες, Κουάκερους, Μεθοδιστές, Μονοφυσίτες, Μεννωνίτες, Μορμόνους, Επισκοπιανούς, Αγγλικανούς, Θεραπευτές και στη Χ.Ο.Ε., την... Χριστιανική Οργάνωση Ειρήνης και τις κακοδοξίες τους.



Επιτέλους τέλος στην αποκρυφιστική εταιρεία Σκοπιά που υπηρετεί μυστικά την Νέα Παγκόσμια Τάξη και στους πλανεμένους, πνευματικά τυφλούς και οδηγούς πνευματικών τυφλών χωρίς μπαστούνι, ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά, σ’ αυτήν την πνευματική χολέρα, σ’ αυτό το πνευματικό καρκίνωμα, που διαλύουν το στρατό και τη χώρα μας.

Τίποτε δεν είναι πιο φοβερό, από όσα συμβαίνουν στην ζωή παρά μόνον το να αντιμάχεται κανείς το Θεό.

Οι ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά αγοράζουν βιβλία από την εβραϊκή εμπορική εταιρεία τους, η οποία βρίσκεται στο Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη.

Τους εκμεταλλεύονται μερικοί σατανοκρατούμενοι τσαρλατάνοι και ατσίδες, για να αγοράζουν τις ψευτοφυλλάδες τους κι όχι μόνον (τους εκμεταλλεύονται έτσι όπως εκμεταλλεύονται μερικοί «εκδότες» την αγάπη του Λαού για την πατρίδα και την ορθοδοξία και τους πασσάρουν βιβλία και βιβλία και βιβλία για την ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ, αλλά για την Αγία Γραφή δεν κάνει κανείς ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!! Βλέπεις ακόμη κι αυτούς που φωνάζουν και «χτυπιούνται» για να προκαλέσουν την προσοχή του λαού βασικός στόχος τους είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, αφού κάθε τρείς λέξεις για την πατρίδα σου παρουσιάζουν και…δέκα βιβλία!!!).

Γι’ αυτό οι «ατσίδες του Μπρούκλιν» δεν έχουν τηλεόραση ή ραδιόφωνο να ενημερώσουν τάχα τον κόσμο, διότι θα είχαν μόνον έξοδα, δε θα είχαν καθόλου έσοδα και το μεγάλο κόλπο για τη θρησκεία, δεν θα τους ενδιέφερε.

Αυτοί οι ατσίδες βάζουν τους απλούς ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά να δουλεύουν σχεδόν «τσάμπα», ναι καλά διαβάζετε...«τσάμπα»!!!

Έτσι έχτισαν στη Θήβα, νέα και μεγάλα κτίρια σε μια έκταση πολλών στρεμμάτων, περίεργα αγορασμένη, αναγκάζοντας νέα ζευγάρια να δουλεύουν με 10.000 δραχμές το μήνα και χωρίς το δικαίωμα τεκνοποίησης, για όσο καιρό έχτιζαν (έτος 1992). Όταν λοιπόν ήλθε η ώρα για να κάνουν εγκαίνια, επικαλέσθηκαν εδάφιο της Αγίας Γραφής, το οποίο έλεγε:... αν δεν οικοδομήσει Κύριος… θέλοντας να δείξουν σε όλους, ότι το μεγαλειώδες έργο τους είχε την ευλογία του Θεού!!! Έλα όμως, που ο Αληθινός και Μεγάλος Θεός ο Ιησούς Χριστός, δεν οικοδόμησε μαζί τους και μόλις τελείωσε το έργο, οι ατσίδες από το Μπρούκλιν το πούλησαν για διακόσια δισεκατομμύρια (200.000.000.000) δραχμές!!! Τα πήραν όλα κι έφυγαν!!!

Είναι δυνατόν, να λέει ψέματα ο Θεός; Είναι δυνατόν, να τους βάζει να χτίζουν άδικα, κτίρια, τα οποία θα πουληθούν σύντομα; Ποιος κοροϊδεύει και λέει ψέματα συνέχεια; Φυσικά μόνο ο διάβολος. Κι έτσι τα οικονόμησαν πάλι οι ατσίδες του Μπρούκλιν. Και στους αφελείς μάρτυρες - κι αυτοί δεν ξέρουν τελικά τίνος μάρτυρες είναι - είπαν ότι με τα χρήματα αυτά, θα έχτιζαν άλλους χώρους που είχαν ανάγκη! Κι εγώ, ερωτώ τους «μάρτυρες» του Ιεχωβά: Αφού και τα νέα κτίρια πάλι εσείς τα χτίζετε και χωρίς να πάρετε χρήματα από την οργάνωσή σας, που πάνε τα υπόλοιπα δισεκατομμύρια; Στα υλικά μήπως; Αφού και γι’ αυτά πάλι εσείς συνεισφέρετε. Εγωιστές, οι μάρτυρες του Ιεχωβά. Τα ξέρουν όλα αυτοί. Ξέρουν την αλήθεια, που οδηγεί στην αιώνια ζωή. Οι άλλοι - κατά τη γνώμη τους - είναι εχθροί τους, αμαθείς και δεν ξέρουν τίποτε!

Βρίσκουν κυρίως άθεους, κοινωνικά αμόρφωτους ή καλοπροαίρετους ή και ακαδημαϊκά μορφωμένους ή αγανακτισμένους ανθρώπους - απ’ αυτά που ακούν και βλέπουν τελευταίως για τον κλήρο - και με ωραίο τρόπο, σαν τον λύκο με τη μορφή προβάτου, τους παρασύρουν να διαβάσουν τα ψευτο-φυλλάδιά τους.

Εκεί το τυρί όλοι το βλέπουν, δε βλέπουν όμως τη φάκα. Η φάκα είναι, ότι γίνονται μάρτυρες του Ιεχωβά, χάνουν το βάπτισμα και φυσικά το Άγιο Πνεύμα, μιλάνε και οι ίδιοι σαν τους πλανεμένους μάρτυρες του Ιεχωβά, εναντίον των Αγίων, της Παναγίας μας, των Εικόνων, πληρώνουν κάθε μήνα τα βιβλία στους ατσίδες του Μπρούκλιν και τυφλώνονται ακόμη περισσότερο, διαβάζοντας τις ασυναρτησίες και τα ψέματα, που τους διδάσκει ο αρχιψεύτης διάβολος.

Όταν όμως τους τύχει κανένας διαβασμένος χριστιανός, τότε βάζουν την «ουρά κάτω από τα σκέλια» και λένε: Δεν το ξέρω εγώ αυτό, το ξέρει ο «πρεσβύτερός» μας. Ποιος δηλαδή;

Ένας πιο πολύ «πνευματικά τυφλός», από τους απλούς «πνευματικά τυφλούς» μάρτυρες του Ιεχωβά. Και τότε αρχίζει η πλάκα, όταν με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο «πρεσβύτερος» - ενώπιον του νέου πλανεμένου μάρτυρα - προσπαθεί να το παίξει σοφός, απέναντι στο χριστιανό, που τόλμησε να αμφισβητήσει τις ψευτοφυλλάδες τους! Και όταν αρχίζει τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις ο Ορθόδοξος χριστιανός - καθοδηγούμενος από το Πνεύμα το Άγιο, που επικαλέστηκε για βοήθειά του - τότε και ο «πρεσβύτερος» των μαρτύρων του Ιεχωβά - μη γνωρίζοντας τι να απαντήσει - αρχίζει να ρωτάει. «Πού το γράφει αυτό; Πού το γράφει εκείνο;» Και τελικά αναγνωρίζει μέσα του, ότι ένα ξέρει: Ότι δεν ξέρει τίποτε!!! Έτσι σε στέλνει στον «επίσκοπο», τον αρχηγό των «πνευματικά τυφλών», που οδηγεί τους υπόλοιπους «πνευματικά τυφλούς»! Και δεν το ξέρει κι εκείνος και σε παραπέμπει στις ψευτο-φυλλάδες, που συνέταξαν οι ατσίδες του Μπρούκλιν! Φοβερό! Φοβερό!

Γι’ αυτό τώρα τελευταία δεν βγαίνουν στην τηλεόραση να αντιμετωπίσουν τους διαβασμένους χριστιανούς. Διότι κατάλαβαν ότι οι ψευτοφυλλάδες τους λένε ασυναρτησίες, που δεν διδάσκονται στην Αγία Γραφή και που δεν στηρίζονται πουθενά.

Μα, ω άνθρωπε! τόσον καιρό διάβαζες τις ψευτο-φυλλάδες του Μπρούκλιν και μετά, πήγαινες στην Αγία Γραφή να δεις τι γράφει!!! Πώς είναι δυνατόν να ξέρεις, τι μας διδάσκει η Αγία Γραφή, για να μπορέσεις να μεταφέρεις τα καλά νέα και στους άλλους ανθρώπους; Δε γνωρίζεις τίποτε. Άρα, είσαι πνευματικά τυφλός. Και αφού δε γνωρίζεις τίποτε, γίνεσαι πνευματικά, τυφλός οδηγός, πνευματικά τυφλών.

«Διδάσκουν» ακόμη οι άμοιροι, ότι η Παναγία μας είχε κι άλλα παιδιά!!! Καλά, ήταν δύσκολο στον Παντοδύναμο Θεό να επιλέξει μία γυναίκα, η οποία θα ήτο αειπάρθενος; Επειδή πολλές φορές επικαλούνται την Αγία Γραφή, ότι αναφέρει για την Παναγία μας, ότι είχε κι άλλα παιδιά, δε μπορούν να διακρίνουν, ότι πολλές φορές στην Αγία Γραφή, ένας εξάδελφος κάποιου, αναφέρεται άλλοτε σαν αδελφός του, άλλοτε θείος του ή και άλλοτε πεθερός του; Στηρίζονται στο... ούχ ούτος εστίν ο τέκτων ο υιός Μαρίας, ο αδελφός Ιακώβου...(Μάρκ. στ' 3-4). Ναι, αλλά εδώ αποκαλείται μόνο υιός Μαρίας και μάλιστα με το άρθρο «ο», για να διακηρυχθεί, η μη ύπαρξη άλλων τέκνων, ενώ οι υπόλοιποι, αποκαλούνται αδελφοί Κυρίου κι όχι υιοί Μαρίας.

Στηρίζονται επίσης στο «έως ου». Το επίρρημα αυτό δεν σημαίνει έναρξη, αλλά διακοπή της κατάστασης. Π.χ. ο Νώε εξαπέλευσε τον κόρακα... και ουκ επέστρεψεν έως ου ξηρανθήναι το ύδωρ. Γύρισε μήπως; Όχι. Αν πούμε ότι ο τάδε δούλευε, έως ου απέθανε. Τι σημαίνει το «έως ου»; Ότι εξακολουθεί να δουλεύει; Ξυπνάτε από την πλάνη σας, επιτέλους. Διαβάστε ακόμη, τι λέει ο ίδιος ο Θεός στον αρχαίο όφι και σατανά, στη Γένεση (κεφ. Γ΄15): «... και έχθραν θέλω στήσει αναμέσον σου και της γυναικός και αναμέσον του σπέρματός σου και του σπέρματος αυτής.» Και σας ερωτώ: Έχει σπέρμα η γυναίκα; Όχι φυσικά.

Μόνον ο άνδρας έχει σπέρμα και γεννά, η γυναίκα μόνον τίκτει. Δεν είναι αυτό απόδειξη, ότι η σύλληψη της Παρθένου έγινε από το Άγιο Πνεύμα; Από τη Γένεση ακόμη είχε προβλεφθεί αυτό το μοναδικό γεγονός, που άφησε έκπληκτους ακόμη και τους Αγγέλους, έκπληκτους, για το πως χώρεσε ο Αχώρητος Θεός στη μήτρα της Αειπαρθένου Μαρίας!!!

Προσέξτε τι λέει η Ελισάβετ όταν την ασπάστηκε η Παναγία: «Ευλογημένη σύ εν γυναιξί, και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου. Και πόθεν μοι τούτο, να έλθη η μήτηρ του Κυρίου μου προς με;». Ποιόν Κύριο γνώριζε η Ελισάβετ στην εποχή της Παλαιάς Διαθήκης, αφού ο Μεσσίας δεν είχε γενηθεί;

Δυστυχώς, οι ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά είναι πνευματικά τυφλοί, δεν βλέπουν, δεν μπορούν ή δεν θέλουν, να διακρίνουν το Αειπάρθενο της Παναγίας μας. Αλλά για να διακρίνουν σωστά, πρέπει να διαβάζουν μόνο την Αγία Γραφή κι όχι ψευτοφυλλάδες.

«Διδάσκουν» ακόμη οι άμοιροι, ότι ο Χριστός κυβερνά αοράτως! Και ότι η Δευτέρα παρουσία έγινε!!! Και η βασιλεία του Θεού, θα είναι εδώ στη γη!!! Μήπως, υπάρχει ένα εδάφιο - μόνον ένα - το οποίο να λέει, ότι ή Βασιλεία του Θεού θα είναι εδώ στη γη; Δυστυχώς γι’ αυτούς, δεν υπάρχει ούτε ένα εδάφιο στην Αγία Γραφή, που να αναφέρει ότι η Βασιλεία του Θεού, θα γίνει εδώ στη γη. Το μόνο, που λέει η Αγία Γραφή, είναι: «η γη διαμένει εις τον αιώνα.» Προσέξτε: όχι «εις τους αιώνες των αιώνων», αλλά «εις τον αιώνα».

Ας πάνε οι αφελείς σατανοδιδάσκοντες και σατανοδιδασκόμενοι να ρίξουν μια ματιά στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου, (κεφ. Η’ εδάφιο 11), να «ανοίξουν» τα μάτια τους, να διαβάσουν τι αναγγέλλει ο Μεγάλος Θεός, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός. Επειδή όμως μπορεί να μην το έχουν διαβάσει ποτέ στις ψευτοφυλλάδες του Μπρούκλιν, ας το διαβάσουν τώρα εδώ, σ’ αυτό το βιβλίο. Λέει λοιπόν ο Μεγάλος Θεός, ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός: «Σας λέγω δε, ότι πολλοί θέλουσιν ελθεί από ανατολών και δυσμών, και θέλουσι καθίσει μετά του Αβραάμ και Ισαάκ και Ιακώβ, εν τη βασιλεία των ουρανών.» (Ματθ. κεφ η εδάφιο 11)

Είπατε τίποτε αγαπητοί πλανεμένοι «αδελφοί»; Ποιος Αβραάμ και ποιος Ισαάκ και ποιος Ιακώβ, θα είναι στη γη;

Εν τη Βασιλεία των Ουρανών θα είναι όλοι οι πατέρες μας: ο Αβραάμ, ο Ισαάκ και ο Ιακώβ.

Τώρα, εσείς οι ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά, πού θα είστε στην Βασιλεία του Θεού, δε γνωρίζω. Το μόνο που γνωρίζω, είναι ότι ο Θεός είναι Παντοδύναμος, Πολυεύσπλαχνος και θα σας δείξει το δρόμο προς την Βασιλεία των Ουρανών. Εκτός, αν δεν είστε από τον κόσμο του Ουρανού, αλλά εκ του κόσμου τούτου.

Γνωρίζετε, πλανεμένοι αδελφοί, ποιος είναι ο Κύριος Ιεοβά, που αναφέρει η πραγματική Αγία Γραφή κι όχι η παραλλαγμένη, που σας έδωσαν να κρατάτε στα χέρια σας; Είναι ο Ιησούς, ναι! είναι ο Ιησούς. Και αυτό, αποδεικνύεται μαθηματικώς από την Ελληνική γλώσσα!!! Kάθε ένα από τα γράμματα του αρχαίου Ελληνικού αλφαβήτου, αντιστοιχεί σε έναν φυσικό αριθμό, που ξεκινάει από τον αριθμό 1 και καταλήγει στον αριθμό 900.

(Α=1, Β=2, Γ=3, Δ=4, Ε=5, S(F)=6, Ζ=7, Η=8, Θ=9,
Ι=10, Κ=20, Λ=30, Μ=40, Ν=50, Ξ=60, Ο=70, Π=80, Q=90,
Ρ=100, Σ=200, Τ=300, Υ=400, Φ=500, Χ=600, Ψ=700, Ω=800 και Πί=σαμπί=900).



Εδώ λοιπόν φαίνεται, ότι ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΕΟΒΑ της Παλαιάς Διαθήκης, Είναι ο Ιησούς Χριστός της Καινής Διαθήκης.

ΚΥΡΙΟΣ ΙΕΟΒΑ=20+400+100+10+70+200+10+5+70+2+1=888
ΙΗΣΟΥΣ=10+8+200+70+400+200=888
ΚΥΡΙΟΣ ΙΕΟΒΑ=ΙΗΣΟΥΣ =888
Το Ιεοβά δεν σχετίζεται με το πρωτότυπο Εβραϊκό κείμενο που είχε μόνο τέσσερα σύμφωνα, αλλά με πολύ μεταγενέστερη Εβραϊκή χρήση. Πολλούς αιώνες αργότερα μετά τον Χριστό οι Μασσουρίτες πρόσθεσαν τα φωνήεντα. Και σήμερα η έρευνα έδειξε ότι η σωστή προφορά είναι Γιαχβέ. Το Όνομα του Θεού από τα Εβραϊκά στα Ελληνικά σημαίνει Κύριος. Η κάθε φυλή τον αποκαλεί στη γλώσσα της.
Ψαλμός ΞΗ΄4. «…Κύριος είναι το όνομα αυτού».
Άμως Δ΄13. «…Κύριος ο Θεός των δυνάμεων είναι το Όνομα αυτού».

Η λέξη «Αλληλούϊα» σημαίνει αινείτε τον Γιάχ, δηλαδή αινείτε τον Θεό. Άρα η πραγματική προφορά του θεϊκού ονόματος είναι Γιαχβέ, όχι Ιεχωβά. Στην σύντμηση γίνεται Γιάχ κι όχι Γιέχ. Οπότε το χαλελού, γίνεται αινείτε και το Γιάχ, γίνεται Θεός. Είναι σαν να του λέει: όποιος θέλει τα Εβραϊκά άς λέει Γιχβέ ή Γιάχ. Όποιος θέλει τα Ελληνικά άς λέει Θεός. Αλλού συνιστά την λέξη Κύριος, εδώ την λέξη Θεός.

Το Όνομα του Θεού ήταν πασίγνωστο στους Εβραίους: Ψαλμός 76ι΄.
Ποιό όνομα όμως φανέρωσε ο Ιησούς στους ανθρώπους; Φανέρωσε το Τριαδικό Όνομα, διότι τους είπε: «Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη βαπτίζοντες αυτούς είς το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος…».

Ο Χριστός ως φυσικός Υιός του Θεού φέρει κληρονομικώς υποχρεωτικά το Όνομα του Πατέρα του Γιαχβέ ή Ιεχωβά (Εβρ. Α΄4 και Φιλιπ. Β΄ 9-11). Εσείς τι όνομα κληρονομήσατε από τον πατέρα σας; Του γείτονα ή του… μπατζανάκη;
Οι Απόστολοι που έζησαν με τον Χριστό και συνέγραψαν στα Ελληνικά την Καινή Διαθήκη γιατί δεν αναφέρουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το όνομα Ιεχωβά; Αν ήταν αναγκαίο για την σωτηρία μας δεν θα το έγραφαν;

Ποιόν πρέπει να κηρύττουμε; Φυσικά τον Εσταυρωμένο Χριστό. (Α΄Κορινθ. Α΄23, Α΄ Κορινθ. Β΄2, Γαλατ. Α΄15-16, Ματθ. ΙΒ΄21, Φιλιπ. Α΄15-18, Πράξ.Γ΄6-7, Α΄Κορινθ Ε΄ 3-5, Πράξ. Δ΄11-12, Φιλιπ. Β΄9-11).

Μη ψάχνετε ΟΡΕ ταλαίπωροι για όνομα! Δεν σας κάνει το «υπέρ πάν όνομα»;



Ο Ιησούς, είναι Πράγματι Θρησκεία, Αρμονική Νομοτέλεια, Κήρυκας της Γαλήνης και μετά την ανάληψη, ονομάζεται ΑΜΗΝ και Είναι ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ!!!

ΙΗΣΟΥΣ=888
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ=535+353=888
Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ=8+299+581=888
ΚΗΡΥΞ ΓΑΛΗΝΗΣ=588+300=888
ΑΜΗΝ ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ=99+249+540=888
(το Όνομα ΑΜΗΝ, όπως φαίνεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη)
ΙΗΣΟΥΣ=ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ=ΑΜΗΝ ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ=ΚΗΡΥΞ ΓΑΛΗΝΗΣ=ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ=888=3χ8=24 το Α και το Ω.



Αν και δεν το γνωρίζετε, σας αναφέρω ακόμη, ότι η Ελληνική γλώσσα μας δείχνει επίσης ότι ο Θεός είναι Άγιος και Αγαθός και ότι Είναι στις ιερές μονές!!!

ΘΕΟΣ=9+5+70+200=284
ΑΓΙΟΣ=1+3+10+70+200=284
ΑΓΑΘΟΣ=1+3+1+9+70+200=284
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ=10+5+100+1+40+70+50+8=284
ΘΕΟΣ=ΑΓΙΟΣ=ΑΓΑΘΟΣ=ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ=284



O αριθμός 284, πολλαπλασιαζόμενος τρεις φορές ή προφέροντας τη λέξη ΑΓΙΟΣ τρεις φορές - όσα Είναι και τα πρόσωπα της Αγίας Τριάδος - μας δίδει τον αριθμό 892 και προκύπτει η ολοκληρωμένη έννοια του Θεού: ΑΠΕΙΡΟΝ ΠΝΕΥΜΑ.

ΑΓΙΟΣ+ΑΓΙΟΣ+ΑΓΙΟΣ=284+284+284=892
ΑΠΕΙΡΟΝ ΠΝΕΥΜΑ=1+80+5+10+100+100+50+80+50+5+400+40+1=892
ΑΓΙΟΣ+ΑΓΙΟΣ+ΑΓΙΟΣ=ΑΠΕΙΡΟΝ ΠΝΕΥΜΑ=892


Εδώ φαίνεται, ότι ο Θεός Είναι Άτμητος.
Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΙΝ=919
ΑΤΜΗΤΟΣ=1+300+40+8+300+70+200=919
Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΙΝ=ΑΤΜΗΤΟΣ=919



Εδώ φαίνεται ότι ο Θεός Είναι Τριαδικός και Απόρρητος.

Ο ΓΑΡ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ=999
ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ=999
ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ=999
ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ=849+565=1414
ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΕΣΤΙΝ=849+565=1414



Εδώ φαίνεται, ότι το όνομα Εμμανουήλ, Είναι η Θεία Τριάδα: «Ιδού η παρθένος ε γαστρί έξει και τέξεται υιόν, και καλέσουσι τ’ όνομα αυτού Εμμανουήλ, ο εστί μεθερμηνευόμενο μεθ’ ημών ο Θεός» (κατά Ματθαίον α’ 23)

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ=644
Η ΘΕΙΑ ΤΡΙΑΣ=644

Δηλαδή με το «μεθ’ ημών ο Θεός», Θεός, νοείται η Θεία Τριάς!!!



Εδώ φαίνεται, ότι ο Θεός Είναι Ένας.

ΟΤΙ ΘΕΙΟΝ ΕΝ=579
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΙ=579



Ξέρετε ποιός είναι ο Ιησούς πλανεμένοι κι εκλεκτοί μάρτυρες του Ιεχωβά;

ΕΙΜΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ=2503
Ο ΧΡΟΝΟΜΕΤΑΒΑΙΝΩΝ ΘΕΟΣ=2503

Αυτός, που υπήρχε, πριν από τον Αβραάμ. Αυτός, που ήλθε και σαρκώθηκε στη γη. Αυτός, που ανελήφθη στον Ουρανό - με την ταχύτητα του φωτός - για να καθίσει στα δεξιά του Πατρός.
Η ΤΑΧΥΤΗΣ ΦΩΤΟΣ=8+1809+1870=3687
Η ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΞΑΫΛΩΣΙΣ ΕΣΤΙ=3687


Γνωρίζετε ποιός είναι ο Πανεπόπτης οφθαλμός;

Ο ΔΕ ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ=2438
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ=2438
Ο ΔΕ ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΕΣΤΙΝ= Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ=2438



Γνωρίζετε τι ήταν η δίκη του Ιησού;

ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ=1500
ΦΩΣ=1500
ΔΙΚΗ ΙΗΣΟΥ=ΦΩΣ=1500



Ξέρετε ποιος Είναι ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού, που εσείς οι πλανεμένοι τον ονομάζετε... Άγγελο, ή «ο μεγαλύτερος άνθρωπος που πάτησε τη γη»;
Ο Ιησούς Χριστός, Είναι ο Τριαδικός Θεός Κύριος.

ΕΣΤΙΝ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ=1799
ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΟΣ=1799
ΕΣΤΙΝ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ=ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΟΣ=1799
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΝ=443
Ο ΛΟΓΟΣ=443

Η ύπαρξη του Τριαδικού Θεού Είναι μέγα και ακατάληπτο Μυστήριο και μόνο πιστεύεται. Δεν ερμηνεύεται. (Α΄Τιμοθ. Γ΄16).

Και μη ζητάτε ανόητα να σας δείξουμε τη λέξη Τριάς στην Αγία Γραφή! Και η λέξη Άναρχος μπορεί να μην υπάρχει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι Άναρχος ο Θεός. Δείξτε μου στην Αγία Γραφή που λέει ότι ο Άγγελος είναι αθάνατος; Υπάρχει; Δεν υπάρχει. Και τι θα πούμε; ότι ο άγγελος δεν είναι αθάνατος;

Για να ξυπνήσετε εσείς - γιατί κοιμάστε ακόμη στο …ξενοδοχείο του αντίχριστου - διαβάστε και στην Αγία Γραφή τα παρακάτω εδάφια, για να ανακαλύψετε ότι ο Θεός Είναι Τριαδικός: Γένεσ. ΙΗ 1-5, (προσκυνήθηκαν και οι τρείς και μίλησαν ταυτόχρονα και οι τρείς), Γένεσ. Α 26-27, Γένεσ. Γ΄22, Γένεσ. ΙΑ΄7, Γενεσ. ΙΘ΄ 18-24, Ιούδα 20-21, Ψαλμ. ΡΘ(ΡΙ), Αμώς Δ΄9-11, Ματθ ΚΗ 11-19, Β΄Κορινθ. ΙΓ΄13, Α΄Πέτρου Α΄2,




Γνωρίζετε ποιόν Θεό επικαλείστε, όταν προσεύχεστε; Προσεύχεστε στον Κύριο Ιησού Χριστό, τον Μοναδικό και Αληθινό Τριαδικό Θεό, που μετά την ανάληψη μετονομάστηκε ΑΜΗΝ.
ΠΡΟΣΕΥΧΗ=1463
ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΜΗΝ=1463
ΑΜΗΝ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ=751+70+680+770+751=2370
ΕΣΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ=515+370+231+770+484=2370



Θέλετε άλλη μία απόδειξη, ότι η Μαρία, η Παναγία, η μητέρα του Θεού ήτο ΑΠΕΙΡΟ-ΓΑΜΟΣ;

ΧΑΙΡΕ ΠΑΡΘΕΝΕ ΜΑΡΙΑ =1118
Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΟ ΑΠΕΙΡΟΓΑΜΟΣ=1118
ΧΑΙΡΕ ΠΑΡΘΕΝΕ ΜΑΡΙΑ =Η ΜΑΡΙΑ ΗΤΟ ΑΠΕΙΡΟΓΑΜΟΣ=1118 !!!



Παρατηρήστε και κλάψτε ταυτόχρονα για όλα αυτά που λετε για την Παναγία.

Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΑΡΙΑ=8+80+1+100+9+5+50+70+200+40+1+100+10+1=675
Α΄ΘΕΟΤΟΚΟΣ=1+9+5+70+300+20+70+200=675
Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΑΡΙΑ=Α΄ΘΕΟΤΟΚΟΣ=675



Εδώ φαίνεται ότι ο Σταυρός Είναι γνώση (Γι’ αυτούς που έχουν λίγο μυαλό).

ΣΤΑΥΡΟΣ=200+300+1+400+100+70+200=1271
Η ΓΝΩΣΙΣ=8+1263=1271
ΣΤΑΥΡΟΣ=ΓΝΩΣΙΣ=1271

Μας λέτε ότι δεν πρέπει να αποδίδουμε καμία τιμή στον σταυρό!!! Δεν διαβάζετε καλά φαίνεται τι λένε τα χωρία μέσα στην Αγία Γραφή. Είναι - λένε - καταραμένος ο κρεμάμενος επί ξύλου, όχι όμως εξ αιτίας του ξύλου, αλλά εξ’ αιτίας του αμαρτήματος που διέπραξε ο κρεμάμενος. Αν παραδεχθούμε ότι είναι καταραμένος ο κρεμάμενος εξ αιτίας του ξύλου, πέφτουμε σε φοβερή πλάνη και βλασφημία. Αμέσως βγάζουμε τον Θεό ότι έφτιαξε καταραμένα πράγματα!!! Ο Θεός όμως τα πάντα εν σοφία εποίησε!

Καταραμένος λοιπόν είναι αυτός, που διέπραξε αμάρτημα άξιο θανάτου. Ένας αθώος που καταδικάστηκε σε θάνατο λόγω πλάνης της δικαιοσύνης και της αδικίας του κόσμου είναι ενώπιον του Θεού καταραμένος; Ασφαλώς όχι, διότι τότε πέφτουμε στην πλάνη ότι ήταν πραγματικά καταραμένος και ο Χριστός!!! Διαβάστε - πρίν είναι αργά - και τα χωρία: Φιλιπ. Γ΄18, Α΄ Κορινθ. Α΄23, Γαλατ. ΣΤ΄14, Ματθ. ΙΣΤ 24, Ματθ. ΚΓ΄18-19.

Η Οργάνωσή σας μέχρι το 1931 δεχόταν και τιμούσε τον σταυρό (μέχρι και κονκάρδα στο πέτο του σακακιού είχε για τους οπαδούς της) και ξαφνικά ανακάλυψε ότι ήταν φονικό όργανο!!! (Σκοπιά 1η Οκτωβρίου 1931 αριθμός φύλλου 19 και 1η Σεπτεμβρίου 1927 αριθμ φύλλου 17).

Ξυπνάτε επιτέλους και κάντε ένα πείραμα με τον εαυτό σας: Σταθείτε μπροστά στον καθρέπτη σε στάση προσοχής κι ανοίξτε τα χέρια σας σαν να θέλετε να αγκαλιάσετε κάποιον άνθρωπο, επειδή τον αγαπάτε! Τι βλέπετε; Τον εαυτό σας σταυρό!!! Ξυπνάτε επιτέλους!!! Ο σταυρός εκτός από γνώση είναι και αγάπη. Κι ο Θεός Είναι Αγάπη.



Εσείς οι ακαδημαϊκοί και …παραμορφωμένοι «μάρτυρες» του Ιεχωβά - όπως αποκαλείστε - ξυπνάτε κι ενημερώστε κι αυτούς, που «παίρνετε» στο λαιμό σας. Θέλετε να μάθετε «τίνος» μαθητές είστε;

Χιλιασμός Χ= 600
Ξύπνα. Ξ= 60
Σκοπιά S = 6
XΞS 666

Ξέρετε τίνος μάρτυρες είστε; Πράξ. Α΄ 8, Πράξ. ΚΒ΄ 20, Αποκ. Β΄ 13.
Υπάρχει κανένα χωρίο στην Αγία Γραφή που να λέει ότι είστε μάρτυρες του Ιεχωβά;
Τι ήταν ο Διονύσιος Αεροπαγίτης; Μήπως μάρτυρας του Ιεχωβά; Αποκλείεται για τρείς λόγους:
Α. Αν ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά, η επίσημη εκκλησία της Ελλάδας θα ήταν οι μάρτυρες του Ιεχωβά.
Β. Δεν θα τον τιμούσε η ορθόδοξος εκκλησία αλλά ο Ρώσσελ και
Γ. Δεν θα διαβάζατε τα παραμύθια της «Σκοπιάς» και του «Ξύπνα», αλλά τα συγγράματα του Αγίου Διονυσίου.

Θυμηθείτε: ο Χριστός είπε, ότι ο αντίχριστος, θα πλανήσει ακόμη και τους εκλεκτούς!!! Μήπως είστε ένα μέρος απ’ αυτούς τους πλανεμένους εκλεκτούς; Ρωτήστε τον εαυτόν σας κι άμα βρείτε καμιά εικόνα του Χριστού, προσκυνήστε το Θεό και πηγαίνετε στην Εκκλησία Του, την οποίαν απέκτησε δια του Ιδίου Αυτού Αίματος.

Επιτέλους, ξυπνήστε πλανεμένοι αδερφοί, δεν έχουμε μίσος εναντίον σας - όπως εσείς για μάς - αλλά μίσος για την αίρεσή σας.

Αγαπητοί χριστιανοί, αν σας ρωτήσουν κάτι οι μάρτυρες του Ιεχωβά και δεν ξέρετε να απαντήσετε, τότε επικοινωνήστε με:
• Χριστιανούς ιεροκήρυκες ή
• Διαβασμένους χριστιανούς Ορθόδοξους αδελφούς μας ή
• Διαβασμένους ιερείς ή
• Οποιονδήποτε ταπεινό μοναχό ή
• διαβάστε μόνοι σας - από την αρχή - την Αγία Γραφή και ιδιαίτερα από την αρχή την Καινή Διαθήκη και θα πάρετε σίγουρα την απάντηση από το Άγιο Πνεύμα του Θεού.

Και δεν χρειάζεστε κανένα... λυκοσυμβουλάτορα, με φορεσιά προβάτου!!!


Επιτέλους τέλος και για σας τους «Ουνιτίζοντες» ηγετίσκους της Εκκλησίας του Θεού του Ζώντος, που συμβάλλετε στην αφαίμαξη της περιουσίας του Ελληνικού Λαού και την κατασκευή του «Νέου Δούρειου Ίππου», με το ν’ αποδέχεστε 126 δισεκατομμύρια δρχ!!! από το Τρίτο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, για δήθεν ανθρωπιστικά έργα. Το τυρί το είδατε, τη... φάκα όχι; Με αυτά τα λεφτά, αγοράζουν οι αιρετικοί την άλωση της Εκκλησίας του Χριστού μας. Είναι κανείς ηλίθιος σήμερα να... χαρίζει λεφτά; Μήπως κοιμάστε ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε; Χρησιμοποιείστε τα χρήματα που έχετε ήδη. Μην αποθηκεύετε τίποτε. Σε λίγο «μπαίνει» και το χάραγμα παντού. Εσείς πως θα χρησιμοποιείτε τα χρήματα πλέον; Εμείς πρέπει να σας μιμηθούμε; Τι θα κάνετε; Θα πάρετε το χάραγμα; Ο καιρός όμως - της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου μας - έφθασε! Μόνο οι ουράνιες καταθέσεις πρέπει να σας ενδιαφέρουν - όπως όλους μας - κι όχι οι επίγειες.

Δείξτε στο λαό, τι πρέπει να αντιπροσωπεύετε κι όχι το πόσο χοντροί ή πλούσιοι μπορείτε να γίνετε. Σταματήστε τις αλλαγές ωραρίου, γλώσσας και ήχου, που εφαρμόζετε στη Θεία Λειτουργία. Και κόψτε τα ανόητα γέλια, τα ανέκδοτα, τις φλυαρίες, τις κάθε γιορτές και τα πανηγύρια και τις ανήκουστες νουθεσίες του τύπου: «ελάτε... όπως θέλετε στην Εκκλησία του Θεού», που δεν ταιριάζουν σε Ιερείς και Ιεράρχες, που έχουν αναλάβει να νουθετήσουν τον λαό και να διεκπεραιώσουν το Θεϊκό Πρόγραμμα. Τι νουθεσία νομίζετε, ότι προσφέρετε στο λαό με τα ανέκδοτα; Όταν κινδυνεύει το καράβι, ή το σπίτι σου, ή η οικογένειά σου δε γελάς, δεν λες ανέκδοτα στους γύρω σου. Τι νομίσατε Παπικοποιμένες, ότι είναι το Σπίτι του Θεού και προσκαλείτε τους πάντες να το επισκεφθούν ως έλαχε; Όταν σε καλεί ο Κύριος στο σπίτι Του, εσύ δε μπορείς να καλείς τον οποιονδήποτε με οποιαδήποτε ενδυμασία. Δυστυχώς προσεύχεστε στον Κύριο με το στόμα και τα χείλη, αλλά η καρδιά σας απέχει πολύ μακριά από Εκείνον. Μάταια το σέβεστε, αφού διδάσκετε διδασκαλίες και συμφωνείτε με «εντάλματα» ανθρώπων.

Όπως αποκαλύφθηκε κατά την υπογραφή του δημοψηφίσματος για τις ταυτότητες ο αριθμός της ταυτότητάς σας Μακαριότατε, αρχίζει με τον αριθμό 666!!!
• Τυχαία έπεσε ο αριθμός αυτός σε σας;
• Παραχώρησε ο Θεός να μη σας εμπιστευόμαστε; ή
• Μήπως είστε κρυφο-μασόνος;
Ύστερα από τόσο σάλο για τον αριθμό αυτό δε θα έπρεπε να είχατε αλλάξει την ταυτότητά σας; Παλιότερα είχατε δηλώσει, ότι δεν σας απασχολεί ο αριθμός αυτός και σήμερα αποφεύγετε να μιλήσετε σχετικά. Θυμάμαι ακόμη ότι και στις συγκεντρώσεις σας ζητήσατε να μη φέρει ο λαός τον... Τίμιο Σταυρό μαζί του!!! Μήπως φοβηθήκατε κάτι ή κάποιους;

Επιτέλους αλλάξτε... «τροπάριο». Αφήστε τις δεξιώσεις, τις άσκοπες επισκέψεις, τις συμπροσευχές με αναθεματισμένους αιρετικούς, το «γλύψιμο» που κάνετε στον Πάπα, αλλάξτε... τροπάριο και δώστε χρόνο και σημασία στο λαό. Επισκεφθείτε τον λαό στο σπίτι του, στη δουλειά του. Παντού.

Τι κάθεστε και «τσαμπουνάτε» διάφορα άσχετα πράγματα, βάζετε άχρηστη ή άσεμνη μουσική από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, που διαθέτετε και προωθείτε το... Εβραϊκό και ανύπαρκτο ΕΥΡΩ; Είναι σαν να μιλάτε στην οικογένειά σας για το πόσο όμορφα ρούχα τους αγοράσατε εκείνη την ημέρα, ενώ την ίδια στιγμή το σπίτι που μένει η οικογένειά σας πήρε φωτιά. Για τα όμορφα ρούχα θα συνεχίσετε να μιλάτε ή θα πάτε να σβήσετε τη φωτιά να σώσετε την οικογένειά σας; Μουσική θέλουμε να ακούμε ή λόγια αφύπνισης, για τα επερχόμενα γεγονότα και τον κίνδυνο, που διατρέχουμε σαν χριστιανοί ορθόδοξοι;

Επιτέλους, μιλήστε για πιο σημαντικά πράγματα κι όχι ιστοριούλες και ανεκδοτάκια, τη στιγμή - που απ’ άκρη σ’ άκρη - όλος ο κόσμος καίγεται! Και δώστε την ευκαιρία στον ορθόδοξο λαό, που θέλει να εκφραστεί, να μιλήσει ελεύθερα μέσα από τις εκπομπές σας, για ν’ ακούσετε τι θέλει. Κι αφήστε τη δήθεν ελεημοσύνη και βοήθεια που δίνετε. Στον φτωχό θα δώσεις μία, δύο... πέντε... δέκα... χίλιες φορές ελεημοσύνη και φαγητό. Επιτέλους, μάθετε τον φτωχό να ψαρεύει, για να τρωει ψάρι μια ζωή!!! Μαζί με την ελεημοσύνη που του δίνετε, καλλιεργείστε του και την ελπίδα στο Θεό. Μάθετέ τον να προσεύχεται συνέχεια στον Τριαδικό Θεό. Δε γνωρίζετε ότι η προσευχή είναι η μεγαλύτερη ελεημοσύνη στον κόσμο;

Επιτέλους τέλος σε σας θρησκευτικοί «ηγετίσκοι», διότι λόγω της συνεχούς αδιαφορίας σας εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα και παρέσυραν πολλούς ορθοδόξους στην πλάνη, πάρα πολλές αιρέσεις. Μεταξύ αυτών:
• Η Δυτική Παπική Εκκλησία, που έχει στην Ελλάδα πάνω από …εκατόν πενήντα (150) εκκλησίες, δεκαέξη (16) ανδρικά μοναστήρια και είκοσι (20) Φραγκοκαλογριών, μέσω των οποίων εξάγουν προπαγάνδα.
• Οι Ουνίτες που έχουν πέντε (5) εκκλησίες, Επίσκοπο, Ιεροσπουδαστήριο «όσιος Θεολόγος» και το Νοσοκομείο «Παμακάριστος».
• Η Εκκλησία των Διαμαρτυρομένων
• Η Γερμανική Ευαγγελική Εκκλησία.
• Η Αγγλικανική Εκκλησία.

Επιτέλους τέλος και στα άσχετα συγχαρητήρια που δίνετε «Μακαριότατε». Είναι μεγάλη επιτυχία η κατάργηση του Ελληνικού νομίσματος - μετά από 3.000 χρόνια - και συγχαίρετε τον πρωθυπουργό; Δεν είναι αυτό δείγμα πορείας προς την παγκοσμιοποίηση; Στο λαό όμως, παρουσιάζεστε δήθεν κατά της παγκοσμιοποίησης (όποτε θυμάστε και αναφέρεστε και σ’ αυτή). Νομίζετε, ότι δεν κατάλαβε ο Ελληνικός Λαός την υποτιθέμενη κόντρα σας με την κυβέρνηση των Σοσιαλοεβραιοσιωνιστοσατανοητο-μασόνων; Νομίζετε ότι ο Λαός δεν καταλαβαίνει, ότι κινείστε και παίρνετε εντολές από τα ίδια διεθνή κέντρα του διεθνούς Σιωνισμού και της σατανικής Νέας... Αταξίας Πραγμάτων;

Μήπως ο θεός του κόσμου τούτου σας τύφλωσε το νου;
Τι σχέση έχει η Ορθοδοξία με την αίρεση;
Τι σχέση έχει η δικαιοσύνη με την ανομία;
Τι σχέση έχει το φως με το σκοτάδι;
Τι σχέση έχει ο πιστός με τον άπιστο;
Τι σχέση έχει ο Χριστός με τον Μωάμεθ, τους μάγους και τον Βούδα;
Τι σχέση έχει ο ναός του Θεού με τα είδωλα;
Τι σχέση έχει η αλήθεια με το ψέμα;
Τι σχέση έχει η Εκκλησία του Θεού με την ειδωλολατρεία, τον παχυλό υλισμό και τη σαρκολατρεία;
Τι σχέση έχει η αγνότητα με την ανηθικότητα;
Τι σχέση έχει η πίστη στον Τριαδικό Θεό, με τη μαγεία και τη σατανολατρεία;

Ομοζυγείτε με τους άπιστους και δεν αποχωρίζεστε τους παπικούς!!! Φτάσατε στο σημείο - την εορτή του Αγίου Στεφάνου με το παπικό ημερολόγιο (το νέο) - να κοινωνήσετε πλανεμένους αδελφούς, άρτο ενσταλαγμένο με λίγο κρασί, με το χέρι σας, όπως ακριβώς δίνει την όστια ο Πάπας!!!

Μας μιλάτε επίσης, για διαίρεση της Ορθοδόξου Εκκλησίας!!! Για ποια διαίρεση μας μιλάτε; Είναι η Εκκλησία του Χριστού τεμαχισμένη σε ομολογίες ή σε κομμάτια; Το θέλημα του Θεού είναι να είμαστε όλοι ΕΝΑ, αλλά οι αιρετικές διαφορετικές κοινότητες δε μπορούν να γίνουν ΕΝΑ.

Χίλια ποτήρια γεμάτα νερό, που μπαίνουν σ’ ένα άδειο βαρέλι είναι: ΕΝΑ βαρέλι με νερό ενώ... Χίλια ποτήρια με λίγο χυμό πορτοκάλι, λίγο χυμό λεμόνι, λίγο γάλα, λίγο καφέ, λίγο κρασί, λίγο νερό, λίγη κολόνια, λίγο βενζίνη, λίγο ουίσκι, λίγο πετρέλαιο, κ.ά., που μπαίνουν σ’ ένα άδειο βαρέλι είναι ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ!

Είναι ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ !!!

Διότι δεν ενώνονται «Μακαριότατε».

Μήπως «κοιμάστε», όπως «κοιμόσαστε» την περίοδο της δικτατορίας και δεν καταλαβαίνετε τίποτε εσείς απ’ όλα αυτά κι από τον προβατόσχημο Λύκο-Πάπα; Μήπως ο Πάπας, έκανε έστω και μία υποχώρηση στα δογματικά και στα κανονικά ζητήματα, που καινοτόμησε μετά τις δεκαετίες ψευτοδιαλόγων; Αφού η παλαιότερη και η νεότερη ιστορία του Έθνους μας μαρτυρούν με πλείστες αποδείξεις και παραδείγματα ότι οι Πάπες εργάστηκαν πάντα κατά της Ελλάδας, κατά του Ελληνισμού και κατά της Ορθοδοξίας κι αφού κι ο τελευταίος Πάπας παραμένει ανυποχώρητος, αμετακίνητος και αμετ-ανόητος στα αιρετικά του φρονήματα για ποιο λόγο εσείς «Μακαριότατε» συνεχίζετε τους διαλόγους μαζί του και τον προσφωνείτε και αγιότατο τη στιγμή μάλιστα που τα αδιέξοδα αυξάνονται;

Πατριδοκαπηλείτε, όταν μας μιλάτε για χαμένες πατρίδες και φαίνεστε ανιστόρητοι ή ξεχασιάρηδες και δεν θυμάστε ότι η Κωνσταντινούπολη έπεσε, όταν απέσυρε τη συμμαχία και τη σκέπη του ο Θεός, διότι την 12η Δεκεμβρίου του 1452, έγινε συλλείτουργο με τον παπικό καρδινάλιο Ισίδωρο μέσα... στην Αγία Σοφία!!!

Πλανάσθε, διότι διαβάζετε «τας Γραφάς», αλλά δεν εννοείτε ούτε «τας Γραφάς», ούτε την Ελληνική Ιστορία, που μιλάει για την - με θεία νεφέλη - προστασία της Υπερμάχου Στρατηγού, της - παρ’ όλες τις σταυροφορίες - αποδυναμωμένης Κωνσταντινούπολης.
Επιτέλους, πέστε μας:
• Τι απέδωσαν οι ανίερες συναντήσεις, το κάλεσμα των πνευμάτων και οι συμπροσευχές στην Καμπέρα όπου παρευρεθήκατε;
• Ποιόν Θεό καλούσατε - εκεί πέρα – «Μακαριότατε»;

Πάλι δεν ξέρετε; Εσείς σ’ όλα τα σοβαρά θέματα είστε «απ’ έξω». Αγρόν ηγοράζατε!!! Τελικά μόνον ανέκδοτα ξέρετε να λετε! Θέλετε - φαίνεται - να είστε λαοφιλής κι όχι θεοφιλής. Είστε ταγός της Εκκλησίας του Χριστού, που λετε στα παιδιά: «Με πάτε; Κι εγώ σας πάω!!!». Εκείνα τα παιδιά, μπορεί να τα πάει ο Χριστός στην Βασιλεία Του. Εσάς όμως τα έργα σας, που θα σας πάνε; Και δεν σας απασχολεί Αν ο Κύριος «δεν σας πάει» και σας στείλει στην κόλαση; Που είναι η σοβαρότητά σας; Όταν οι άλλοι βασανίζονταν στη δικτατορία εσείς στην καθολική σχολή μαθαίνατε ανέκδοτα για να μας διασκεδάζετε τώρα που γίνατε Αρχιεπίσκοπος! Μπράβο! Αυτή κι αν ήταν αντίσταση!!! Τώρα με το νέο αν-ασφαλιστικό πρόγραμμα, όλο και κάποια αντιστασιακή σύνταξη θα πάρετε, έτσι για... ενίσχυση του μισθού σας!

Ήθελα να σας ρωτήσω σοβαρά: Τι νομίζετε, ότι πετύχατε με την «διπλωματική συγγνώμη» του... αλάθητου Πάπα, που τη «μαγειρεύατε... μαζί» τόσο καιρό, για να μας την «σερβίρει»;
• Μήπως ζήτησε ουσιαστική συγγνώμη;
• Μήπως ξαναβαπτίσθηκε και παραιτήθηκε από πάπας για να επανέλθει στους κόλπους της Εκκλησίας του Χριστού;
• Μήπως άλλαξε τα αιρετικά του φρονήματα;
• Μήπως τώρα είναι Εκκλησία;
• Μήπως θα μας σώσει από τους εχθρούς μας;
• Μήπως θα μας φέρει πίσω, τα αδικοχαμένα παιδιά της Κύπρου μας;
• Μήπως θα φέρει πίσω, τα εκατομμύρια των νεκρών χριστιανών, που δολοφονήθηκαν εξ αιτίας του;
• Μήπως δε θα μεγαλώσει το σχίσμα βαθύτερα;
• Μήπως τώρα δε θα ζητήσει ανταλλάγματα;
• Μήπως τώρα δε θα ζητήσει να καταργήσει το άβατο του Αγίου Όρους;

Να σας πω εγώ τι πετύχατε με την τιμή που επεφυλάξατε στον Πάπα εσείς και οι «παρατρεχάμενοί» σας.

Πετύχατε την... ατίμωση των Αγίων!!!

Και πρέπει οπωσδήποτε να σας πω εγώ ένα ανέκδοτο Μακαριότατε. Αλλά όχι για να γελάσετε, αλλά για να προβληματιστείτε. Για να καταλάβετε την αξία της συγγνώμης του Πάπα.

Κάποτε, πήγε σε ένα δικαστήριο να δικαστεί ένας φονιάς, που σκότωσε τον πατέρα του και τη μητέρα του. Ξέρετε τι επικαλέστηκε για ελαφρυντικά στους δικαστές του; Ζήτησε... συγγνώμη και να τον λυπηθούν, διότι είχε μείνει... ορφανός!!!

Μήπως κοιμάστε ακόμη και ξυπνάτε μόνον, όταν έρχονται οι κάμερες της τηλεόρασης να σας πάρουν συνέντευξη ή η ώρα των δεξιώσεων;

Βγήκαν οι λύκοι και κατασπαράζουν τα πρόβατα κι εσείς «κοιμάστε» ακόμη;
Αν είναι έτσι, πέστε το σε μας να σας ξυπνήσουμε βροντοφωνάζοντας:

Ξυπνάτεεεεεε! και

• Προμηθευτείτε Θάρρος, Αγιότητα και Αγνότητα βίου από το Χριστό, για να μη ντροπιαστείτε, λόγω της πνευματικής σας γυμνότητας.
• Ζητείστε να λάβετε από το Θεό, Aγιοπνευματικό κολλύριο, που περιέχει φωτισμό αλήθειας, για να το βάλετε στα «μάτια της ψυχής σας», ώστε να «δείτε» προς τους προφήτες και να μη πλανάσθε, ότι είστε σπουδαίος.
• Διδάξτε σ’ εμάς τα ορθά κι όχι τα απατηλά, που ακυρώνουν τον Λόγο του Θεού.
• Μη μας μιλάτε κολακευτικά.
• Ελαττώστε την ασυγκράτητη επιθυμία για επίσκεψη στο Βατικανό να συναντήσετε ξανά τον αιρεσιάρχη πάπα και μη μας δικαιολογηθείτε για δήθεν ανταπόδοση της επίσκεψης, διότι τον πάπα τον κάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκτός αν θεωρείτε ότι η πρόσκληση ουσιαστικά προερχόταν από την Εκκλησία της Ελλάδος, που ακολουθεί το παπικό ημερολόγιο, το νέο.
• Αναλάβετε τις ευθύνες σας ενώπιον του Τριαδικού Θεού και του ποιμνίου, που σας εμπιστεύθηκε.
• Επουλώστε πληγές.
• Παρηγορείστε τον Λαό του Κυρίου.
• Αναπαύστε τις σκανδαλισθείσες συνειδήσεις του πληρώματος της Εκκλησίας και
• Αποκαταστήστε την κλονισμένη εμπιστοσύνη για να φύγει η λύπη που βαραίνει τις καρδιές των Ορθόδοξων χριστιανών,
διότι έτσι όπως «βαδίζετε», εκθέτετε τον εαυτόν σας, το Έθνος, τον Λαό και την Εκκλησία του Χριστού και Θεού σας και Θεού μας.

Φυσικά και διαφωνώ με τον τρόπο που «φάγατε» το «διαπαιδαγωγικό» χαστούκι από κάποιον νεαρό άνδρα «Μακαριότατε», αλλά ίσως αυτό το χαστούκι να σας κάνει να «συνέλθετε», να σώσει την ψυχή σας κι εσείς, να σώσετε χιλιάδες άλλες. Και να ευχαριστείτε το Θεό, που δεν σας έδωσε ακόμη Εκείνος ένα χαστούκι για τις πράξεις σας, διότι θα ήταν για σας πολύ οδυνηρό.

Τι συμβαίνει όμως και θέλετε να δώσετε ταυτότητες χωρίς θρήσκευμα και υπηκοότητα-ιθαγένεια στους κληρικούς και μοναχούς;

Μήπως παύσατε να πιστεύετε στο δίδυμο Ελληνισμός και Ορθοδοξία; Γιατί πειθαρχείτε στα κελεύσματα της Νέας… Αταξίας Πραγμάτων κι επιβάλετε την απόφαση «Δαφέρμου» στους μοναχούς και κληρικούς, αφού γνωρίζετε ότι η απόφαση για την απάλειψη του θρησκεύματος στερείται νομιμότητος, βάσει του νόμου 1998 και της Ευρωπαϊκής σύμβασης περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Πώς είναι δυνατόν η ίδια η εκκλησία να δώσει ταυτότητες στους μοναχούς και στους κληρικούς με απάλειψη του θρησκεύματος, εφόσον θεωρεί ότι δεν είναι νόμιμη;

Από το 1993 μέχρι το 2001 απαιτείτε την αναγραφή του θρησκεύματος. Κατά το 2000 απαιτείτε τουλάχιστον προαιρετική αναγραφή. Τι συνέβη τώρα και στραφήκατε εναντίον του θρησκεύματος κι επιβάλετε με εγκύκλιο σημείωμα 1423/10-4-2001 ταυτότητες… χωρίς θρήσκευμα; Το θρήσκευμα δεν είναι το μείζον θέμα, αλλά το χάραγμα με τον αριθμό του θηρίου 666, τον ΕΚΑΜ, τη μαγνητική λωρίδα και τον Α.Φ.Μ. Για όλ’ αυτά έπρεπε να γίνει ο αγώνας κι όχι μόνο για το θρήσκευμα («Ουαί ημίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές-οδηγοί τυφλοί οι διυλίζοντες τον κώνωπα τη δε κάμηλον καταπίνοντες»).

Γιατί λοιπόν εφαρμόζετε την απόφαση «Δαφέρμου»; Γιατί έγιναν τότε οι λαοσυνάξεις και δώσατε ελπίδα στον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό; Γιατί ευθυγραμμίζεστε με την πολιτεία και τους… εκσυγχρο-σιωνιστές; Γιατί συγκροτείτε ηλεκτρονικό αρχείο των μοναχών και των κληρικών και ζητάτε να δηλωθούν προσωπικά κι ευαίσθητα στοιχεία όπως:
• Πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία… χωρίς το καλυμμαύχι!!!
• Διπλό αύξοντα αριθμό Μητρώου!!!
• Αριθμό δελτίου ταυτότητος.
• Αριθμό φορολογικού μητρώου!!!

Που θα αποθηκεύονται αυτά τα στοιχεία «Μακαριότατε»; Γιατί κάνετε την εκκλησία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού, την Μητρόπολη και την Ιερά Σύνοδο… παράρτημα της εφορίας; Εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί θέλουμε την εκκλησία του Χριστού-Θεού, την οποίαν απέκτησε δια του Ιδίου Αυτού Αίματος με αυθεντική εκκλησιαστικότητα κι όχι σωματειακή!!! Γνωρίζετε πολύ καλά ότι με το ηλεκτρονικό φακέλωμα βιάζετε την προσωπικότητα των μοναχών και κληρικών.

Ποιό σκοπό εξυπηρετούν όλοι αυτοί οι κωδικοί-κλειδιά του ηλεκτρονικού φακελώματος; Αποφασίσατε να κάνετε την …Ιερά Σύνοδο κέντρο ολοκληρωτικού ελέγχου των κληρικών και των μοναχών; Φιλοδοξείτε να μεταβληθείτε:
• σ’ ένα κεντρικό σύστημα ολοκληρωτικού ελέγχου;
• σ’ ένα κέντρο πνευματικής ποιμαντικής εποπτείας;
• σ’ ένα κέντρο ασκήσεως εξουσίας;
• σ’ ένα κέντρο ελέγχου πιέσεων προσδιορισμού και περιορισμού και αστυνόμευσης των κληρικών, των μοναχών, ακόμη και των μητροπολιτών;

Γιατί ζητάτε αναλυτική κατάσταση για τα περιουσιακά στοιχεία απ’ όλους τους κληρικούς και μοναχούς; Θέλετε να επιβάλετε το πόθεν έσχες, δηλαδή να εφαρμόσετε την εντολή του υπουργείου εσωτερικών για να ελέγξει τις αμοιβές από τους αγιασμούς και τα ευχέλαια;

Λέτε να έχουν πρόβλημα οι γνήσιοι ιερείς του Χριστού και να θησαυρίζουν εδώ στη γη όπου τα πάντα αφανίζονται; Οι γνήσιοι ιερείς του Χριστού-Θεού δε φοβούνται τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων. Τρέμουν μόνον από αγανάκτηση και οργή, που η εκκλησία μετατρέπεται σε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ παρακολούθησης και αστυνόμευσης.

Έτσι μπορεί να εφαρμόζει πιέσεις εποπτείας σε όλα τα επίπεδα:
• με το όριο ηλικίας,
• την περιουσιακή κατάσταση,
• τα «τυχερά»,
• την ευνοϊκή ή δυσμενή μετάθεση σε πλούσια ή πτωχή ενορία,
• με την ενημέρωση της εφορίας!!!
Γιατί λοιπόν… Μακαριότατε μεταβάλετε την Ιερά Σύνοδο σε ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ; Μήπως υπηρετείτε την παγκοσμιοποίηση, τη ΝΕΑ ΑΤΑΞΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ; Μήπως φιλοδοξείτε να πάρετε υπερεξουσίες όπως ο Λουδοβίκος ο ΙΔ΄ που έλεγε: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!! Μήπως θέλετε να εκφράζετε εσείς την εκκλησία; Μήπως θέλετε να λέτε «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ»; Έτσι όμως γίνεστε ο… πάπας της Ελλάδας, διότι η μεθόδευσή σας αυτή είναι βατικάνεια και παπική παρέκκλιση.

Τον Νοέμβριο του 1998, υπό την αιγίδα σας… Μακαριότατε, δημιουργήθηκε από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδας (του Ρότσιλντ) με την Pro Europa Ελλάδας η ηλεκτρονική… έξυπνη κάρτα «ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ». Ήθελα να σας ρωτήσω, η αγάπη για τα «παιδιά του δρόμου» έπρεπε να περάσει από την Ηλεκτρονική Πιστωτική Κάρτα MasterCard, μέσα από σφαιρικά φακελώματα των αιτούντων την κάρτα, μέσα από την ηλεκτρονική διασύνδεση με τις Βρυξέλλες, μέσα από το computer-ΘΗΡΙΟ με κλειδί κωδικό 666;

Πώς είναι δυνατόν ο… και πάσης Ελλάδας Αρχιεπίσκοπος να συνιστά την ηλεκτρονική πιστωτική κάρτα η οποία λειτουργεί με το 666, όπως υποστηρίζει ο Λάρρι Γκόσχορν ένας από τους κατασκευαστές του ΘΗΡΙΟΥ; Το 1997 λέγατε ότι πρέπει ν’ αποφύγουμε την ηλεκτρονική ταυτότητα και τώρα… συνιστάτε την κάρτα MasterCard; Πώς είναι δυνατόν η ίδια η Ιερά Σύνοδος με εγκυκλίους να ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ τον ΕΚΑΜ (Ηλεκτρονικό φακέλωμα) τη χρήση ηλεκτρονικών καρτών με κωδικοποιημένο αριθμό-κωδικό 666 και ταυτόχρονα να ΑΠΑΙΤΕΙ από Μητροπολίτες, Ιερείς, Μοναχούς, Μοναχές να… δεχθούν ηλεκτρονικό φακέλωμα επεξεργασίας προσωπικών κι ευαίσθητων δεδομένων και ακόμη ηλεκτρονική υπογραφή και ηλεκτρονική ταυτότητα χάριν του εκσυγχροσιωνισμού.
(Κατοχύρωση προστασίας κληρικών και λαϊκών ή σοβαρό ποιμαντικό πρόβλημα;);

Ψευδώς αναφέρετε ότι σκοπός σας είναι να:
• καταγράψετε τους κληρικούς και μοναχούς,
• τους καταχωρήσετε με επίσημα έγγραφα δια «πάσαν περίπτωσιν»,
• προστατεύσετε το πλήρωμα από ψευδοκληρικούς και μοναχούς,
• διευκολύνετε αστυνομικές και άλλες αρχές στο διοικητικό τους έργο.

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ!!!
Οι κληρικοί και μοναχοί είναι καταγεγραμμένοι κι έχουν αστυνομική ταυτότητα.

Εάν όμως σκέπτεται η… Ιερά Σύνοδος να επιβάλλει ΝΕΑ ΑΤΑΞΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ κι επαγγελματίες μισθωτούς ποιμένες Ιερείς χωρίς ράσα και ξυρισμένους με κουστουμάκι, τότε η επαγγελματική αυτή ιεροσύνη (ή κατά τα παπικά και προτεσταντικά πρότυπα), θα χρειάζεται εξακρίβωση και αποδείξεις στοιχείων. Οι πιστοί χριστιανοί όμως δε θα ακολουθούν τέτοιους παπικοποιμένες. Μήπως Μακαριότατε ακυρώνετε όλον τον αγώνα και συμφωνείτε με τη ΝΕΑ ΑΤΑΞΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για την επιβολή του ολοκληρωτικού ελέγχου; Μήπως η ΝΕΑ ΑΤΑΞΙΑ επιβάλλεται πρώτα στην εκκλησία, ώστε να μην υπάρχει καμιά αντίσταση στο μέλλον; Μήπως εξαπατηθήκαμε όλοι μας όταν πιστέψαμε ότι η εκκλησία είναι η μόνη ασυμβίβαστη ελπίδα; Αυτοαντίφαση! Αυτοαναίρεση! Αναξιόπιστη η εκκλησία του Χριστού… Μακαριότατε;
Όταν η εκκλησία:
• καλεί σε αγώνες,
• υψώνει λάβαρα,
• σαλπίζει αντίσταση
και στη συνέχεια,
• εγκαταλείπει αγώνες,
• κατεβάζει τα λάβαρα,
• κηρύσσει υποχώρηση και συμβιβασμό,
δείχνει τη χειρότερη εικόνα αναξιοπιστίας, αυτοαναιρείται, αυτοκαταργείται, εκμηδενίζεται στα μάτια του Θεού, των Αγίων, των πιστών και των απίστων. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κακό, μεγαλύτερη συμφορά! Δυστυχώς… Μακαριότατε πλήττετε την ίδια την ενότητα της πίστης, την Ελληνοορθοδοξία. Υπάρχει… Μακαριότατε αγώνας υπέρ πίστεως και πατρίδος ή κραυγαλέος εμπαιγμός του Ελληνορθόδοξου λαού;

Για ποιο λόγο το έτος 2003 η εκκλησία αγνοεί τελείως την υπηκοότητα; Η απόφαση «Δαφέρμου» διαγράφει και το θρήσκευμα και την υπηκοότητα. Αυτά τα δύο όμως είναι αλληλένδετα. Γιατί η εκκλησία διαγράφει μόνο το θρήσκευμα; Γιατί κάνει μισό αγώνα μόνο για το θρήσκευμα, αγνοεί την υπηκοότητα και τελικά… διαγράφει και τα δύο από την ταυτότητα των κληρικών και των μοναχών;

Αξιοπιστία ή αναξιοπιστία;
Όταν οι εκκλησιαστικοί λένε «είμεθα υπεύθυνοι ποιμένες του Λαού κι είμεθα έτοιμοι χάριν της ΠΙΣΤΕΩΣ κι εις πυρ κι εις θάνατον να χωρήσωμεν» και την άλλη στιγμή πετάνε στο θάνατο και στη φωτιά το θρήσκευμα και την υπηκοότητα... Πώς είναι δυνατόν… Μακαριότατε να διανοείστε να συμβιβάζεστε και να ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ την εμπιστοσύνη του πιστού Λαού; Πώς είναι δυνατόν… Μακαριότατε να… μεταποιείτε την εκκλησία από ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ σε… σωματείο με άθρησκες ταυτότητες παγκοσμιοποίησης, ταυτότητες εσωτερικής χρήσης όπως έχουν τα σωματεία Δικηγόρων, Ιατρών, Εμπόρων κ.λπ. Μα η εκκλησία δεν είναι σωματείο και δεν είναι ομάδα. Είναι η ολοκλήρωση του Λαού. Δεν επιτρέπεται η εκκλησία να λειτουργεί ως ΚΑΣΤΑ, ως σωματείο, διότι έτσι φαίνεται να συνδυάζει Καίσαρα και Χριστό, όπως ο Πάπας και το Βατικανό, η σύγχρονη Βαβυλώνα. Ξεχάσατε ότι για μας τους Ορθόδοξους χριστιανούς ισχύει το «απόδοτε ούν τα Καίσαρος Καίσσαρι και τα του Θεού τω Θεώ»;
Τι συμβαίνει …Μακαριότατε; «Μεθοδεύεται» η Εκκλησία;

Μήπως «Μακαριότατε» παραδίδετε στον αντίχριστο:
• την Εκκλησία του Χριστού, που την απέκτησε δια του Ιδίου Αυτού Αίματος,
• τους κληρικούς,
• τους μοναχούς και
• το λαό του Κυρίου;

Λέω, μήπως;

Ξύπνα παπά!!! Ξύπνα λαέεεεεεεεε!!!

Ακολούθησε το Παλαιό ημερολόγιο κι έλα ξανά στην Εκκλησία του Σωτήρα Ιησού Χριστού και Θεού ημών.

Τι θα κάνετε Μακαριότατε τις - 3.500.000 - υπογραφές και τους ψήφους άλλων 6.500.000 Ορθοδόξων χριστιανών, που περιμένουν από σας να σωθούν;
Πότε θα πιέσετε την «κυβέρνηση της συμφοράς» να σεβαστεί τον Ελληνικό λαό και να σταματήσει τη λεηλασία του;
Τι περιμένετε; Ο λαός πεινάει και υποφέρει.
Σταματήστε να χαζογελάτε!
Κατανοήστε, ότι όλοι οι αιρετικοί αγωνίζονται εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας, με σκληρές-ανόητες κριτικές και με διεγέρσεις διχονοιών. Ο λαός περιμένει να δείξετε πόσο χριστιανός είστε. Έχετε το λαό και το Χριστό. Φοβάστε ή είστε «ταγμένος» αλλού;

Περιμένουμε να χτυπήσετε το χέρι στο τραπέζι και να πείτε κι εσείς μαζί μας:


Εμπρός λαέ, ξεσηκώσου μαζί μου και ρίξε την εκάστοτε εβραιοσιωνιστοσατανική κυβέρνηση που:
• Θέλει τον αποχριστιανισμό και τον εκλατινισμό της χώρας μας, μέχρι την τελική εξάλειψή της.
• Κατακλέβει τον Λαό.
• Εκπορνεύει τη νεολαία μας και
• Αποχαυνώνει τους «μεγάλους», με την υπερκατανάλωση και την πολυτέλεια.

Γνωρίζετε «Μακαριότατε», ότι:
• Όποιος δεν είναι με το Χριστό, είναι εναντίον Του.
• Όποιος δεν συνάγει με το Χριστό, σκορπίζει.
• Όποιος κοροϊδεύει τον λαό, είναι προδότης.
• Όποιος είναι προδότης - σαν τον Ιούδα - το μετανιώνει μετά, αλλά είναι αργά και
• Όποιος είναι αιρετικός, δε θα... τολμήσει να σταθεί μπροστά στον Κριτή Χριστό!!!

Καταργήστε το αρχείο προσωπικών δεδομένων, των κληρικών και των μοναχών που ιδρύσατε!

Κλείστε τη «βρώμικη πηγή», που βγάζει το δηλητήριο του Οικουμενισμού.

Βοηθήστε τον λαό, τη χώρα μας και την Εκκλησία του Θεού, την οποία απέκτησε, δια του Ιδίου Αυτού Αίματος και

Μαζέψτε τους θησαυρούς της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, που δωροσκορπίζετε στους αιρετικούς και τα καλά έργα της πίστης σας, διότι για να μπείτε στην βασιλεία του Θεού θα πληρώσετε «είσοδο».

Εκτός, αν έχετε σκοπό να... συγκυβερνήσετε με τον αντίχριστο, οπότε συνεχίστε το... «σκόρπισμα» και πείτε στους «ομοϊδεάτες» σας:

Καλή αντάμωση στην κόλαση,

αφού θα πάρετε σίγουρα «δωμάτιο με θέα» στο καλύτερο ξενοδοχείο της.

Αναγκαστικά θα σου κουνάμε το μαντήλι από μακριά και μετά πολλού οίκτου θα σου ευχόμεθα από βάθους καρδιάς καλή κι αιώνια… ΝΥΧΤΑ!!!

Αδελφοί ορθόδοξοι χριστιανοί.

Εγώ συντάσσομαι με τον Χριστό και όχι με τον Χριστόδουλο.

Εσείς με ποιόν συντάσσεστε;

Μήπως ήρθε η ώρα να γίνετε σκληροί απέναντι στους θεομπαίχτες και να ζητήσετε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλήθεια;

Μη πηγαίνετε σαν τα πρόβατα όλοι μαζί!

Μην ακούτε μόνο να σας λένε για την αγάπη του Χριστού. Ακούστε και για την μάχαιρα του Χριστού που θάρθει να την «βάλει» σε λίγο καιρό.

Ψάξτε κι εσείς την ΑΛΗΘΕΙΑ. Μη την περιμένετε μόνο από άλλους.

Υπάρχει η Αγία Γραφή και τα βιβλία των πατέρων της Εκκλησίας μας. Διαβάστε τα συνέχεια, ζητώντας από το Πνεύμα το Άγιο να σας καθοδηγήσει για να καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας.