Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Η Αποκάλυψη των Ψευδοπροφητών της εταιρείας «ΣΚΟΠΙΑ» Ι ΜΕΡΟΣ

Περί της χιλιετούς βασιλείας

(Π.Ο.Σ.) Μετά τον Αρμαγεδώνα η διάρκεια της βασιλείας ξέρουμε ότι θα είναι χιλετής, θα είναι στη γή, και θα γίνει μετά την πτώση του αντιχρίστου και των οπαδών του.

(Χ.Ο.) Αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα ρητά και κατηγορηματικά είπε ο Κύριος, ότι οι καλοί και οι κακοί θα συνυπάρχουν, μέχρι το τέλος του κόσμου, όπως φαίνεται και στην παραβολή των ζιζανίων. Ματθ. ΙΓ΄ 49-50. «Ούτως έσται έν τη συντελεία του αιώνος…..…Εξελευσονται οι άγγελοι και αφοριούσοι τους πονηρούς εκ μέσου των δικαίων».

Ο χωρισμός δικαίων και αδίκων:
• Θα γίνει στην συντέλεια του αιώνος, όπως λέει ο Κύριος και
• Όχι πρό του τέλους της συντέλειας, όπως λέει ο ψευδοπροφήτης σας.

Ποιος ξέρει καλύτερα; ο Χριστός η ο ψευδοπροφήτης;

(Π.Ο.Σ.) Ο Χριστός θα έλθει πρό της Μελλούσης Κρίσεως να βασιλεύσει με τους εκλεκτούς του.

(Χ.Ο.) Οι πράξεις των Αποστόλων όμως μας λένε ρητώς, ότι ο Χριστός θα ευρίσκεται στον ουρανό μέχρις ότου θα αποκατασταθούν όλα τα έν τη γή πράγματα, για τα οποία μίλησαν οι προφήτες. Πράξ. Γ΄21. «Χριστόν Ιησούν όν δεί Ουρανόν μέν δέξασθαι άχρι χρόνων αποκαταστάσεως πάντων, ών ελάλησεν ο Θεός δια στόματος πάντων αγίων αυτού προφητών απ’ αιώνος».
Άρα πρίν να αποκατασταθεί ο ουρανός και η γή («πάντων», εννοεί όλα όσα αναφέρονται στο εδάφιο: Αποκ. κ΄1-15), δεν θα έλθει ο Χριστός.

(Π.Ο.Σ.) Τα αντιχριστιανικά έθνη Γώγ και Μαγώγ θα περικυκλώσουν την πόλη των Αγίων και μετά θα έρθει το τέλος.

(Χ.Ο.) Δεν μπορείτε να ερμηνεύετε κατά γράμμα αυτές τις φράσεις. Πώς είναι δυνατόν τα φθαρτά σώματα να πολεμήσουν με τις ασώματες και αθάνατες δυνάμεις, στις οποίες θα βασιλεύει οφθαλμοφανώς ο Χριστός;

Η οργάνωσή σας έχει κύριο έργο τον πόλεμο της Εκκλησίας του Χριστού και γι’ αυτό προσπαθεί να κλονίσει την πίστη των χριστιανών. Αν και η Αγία Γραφή δεν αναφέρει πουθενά για κοσμική βασιλεία και κοσμικές απολαύσεις, εσείς ονειρεύεστε υλική επίγεια βασιλεία ενώ δεν υπάρχει επίγειος και υλικός παράδεισος.

Τα χίλια χρόνια βέβαια είναι συμβολικός αριθμός. Προβάλετε την εκάστοτε πλάνη σας για να διχάσετε την χριστιανοσύνη και να την οδηγήσετε στην αίρεση, στην απιστία,, την προδοσία και τον δεύτερο θάνατο.

Η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου θα γίνει μετά την συντριβή του αντιχρίστου.
Αποκ. ΙΣΤ΄4. «Και έζησαν και εβασίλευσαν μετά του Χριστού χίλια έτη». Εδώ λέει ότι όσοι δεν έλαβαν το χάραγμα επί των χεριών και του μετώπου αυτών, δεν προσκύνησαν το θηρίο και την εικόνα του, θα βασιλεύσουν με τον χριστό χίλια χρόνια.

Αυτοί που θα βασιλεύσουν με τον Ιησού Χριστό και ονομάζονται μάρτυρες, είναι οι Απόστολοι, οι μάρτυρες, οι Άγιοι και οι Ομολογητές.

Αυτοί οι μάρτυρες δεν πέθαναν ποτέ, διότι στο μυαλό τους είχαν πάντα την άρρητη αίγλη του ουρανού και η ακτινοβολία τους ήταν πάντα ζωντανή στη γή.
Τα θαύματα των Αγίων, οι εορτές, οι τιμές και η συνεχής επίδρασή των πάνω μας απέβαιναν, αποβαίνουν και θα αποβαίνουν στην δόξα και την τιμή τους.
Μήπως κάποιος κοσμικός βασιλιάς – ακόμη και ο μέγας Αλέξανδρος – διατήρησε τον σεβασμό ή δοξάστηκε ή και τιμήθηκε πρισσότερο από τους αγίους;
Ποιος βασιλιάς είχε η έχει τον σεβασμό, την δόξα, την ευλάβεια και το άρρητο μεγαλείο που έχει ο Άγιος Σπυρίδωνας ή ο Άγιος Γεώργιος ή ο Άγιος Νεκτάριος ή ο Άγιος Νικόλαος; Οι Άγιοι αυτοί, από την στιγμή που πίστεψαν στον Χριστό, είναι συνέχεια κοντά Του. Ο σατανάς έχει δεθεί ήδη κατά την πρώτη παρουσία του Κυρίου στη γή. Αν ήταν άλυτος τώρα, δεν θα υπήρχε κανένας χριστιανός ζωντανός πάνω στη γή.

Η χιλιετής βασιλεία (συμβολικώς νοουμένη χιλιετής) υπάρχει, από τότε που ήρθε ο Κύριος πρώτη φορά στη γή και θα υπάρχει μέχρι και την εμφάνιση του αντιχρίστου. Η βασιλεία, των μαρτύρων αυτών μαζί με τον Ιησού Χριστό, θα είναι η δόξα τους στον ουρανό, που θα έχουν όταν θα κάθονται δίπλα από τον Βασιλέα των βασιλευόντων. Στο εδάφιο Αποκ. ΙΣΤ΄4. πρίν το «εβασίλευσαν», υπάρχει το ρήμα «έζησαν». Το «έζησαν», όπως εξηγούν και οι θεολόγοι μας φαίνεται να έχει διπλή έννοια. Έχει δηλαδή την έννοια του αναζήν, αλλά και του απλού ζήν. Με την διπλή αυτή έννοια η λέξη «έζησαν» αναφέρεται και στους κεκοιμημένους και στους επιζώντες. Η ζωοποίηση των κεκοιμημένων μαρτύρωνκαι η επιβίωση των αρνούντων να προσκυνήσπυν την εικόνα του θηρίου και το θηρίο μαρτύρων, είναι σαν πρώτη ανάσταση και αυτό για να μην υπάρχει σύγχυση ως προς την ανάσταση των κεκοιμημένων, που θα προηγηθεί της τελικής Κρίσης.
















Περί Παραδείσου

(Χ.Ο.) Πώς φαντάζεστε τον Παράδεισο;

(Π.Ο.Σ.) Τον φανταζόμαστε επίγειο και υλικό για μας τους μάρτυρες του Ιεχωβά. Η γή, αυτή που μένουμε, δεν θα καταστραφεί ποτέ, διότι είναι δημιουργημένη αποκλειστικά για τον άνθρωπο. Η γή θα είναι αιώνιος και συνεπώς δεν μπορεί να μένει ακατοίκητος. Η δε νέα γή που υπόσχεται ο Θεός θα είναι η «νέα τάξη πραγμάτων». Μετά από αυτή την «νέα τάξη πραγμάτων» θα πάψουν οι πόλεμοι και οι επαναστάσεις, τα ναρκωτικά, η αδικία και η αισχροκέρδεια, η πείνα και οι ασθένειες. Δεν θα γερνάμε και δεν θα πεθαίνουμε. Φυσικά οι εργολάβοι κηδειών θα ζητήσουν να κάνουν άλλη δουλειά, ενώ οι νεκροφόρες θα μεταβληθούν σε «οχήματα ευχαρίστησης».

Η ανάσταση των νεκρών θα γίνει …βαθμιαίως, …κατά παρέες δηλαδή, ώστε να χτίζονται εν τω μεταξύ τα σπίτια, στα οποία θα είναι δυνατόν να χωράνε όλοι αυτοί που θα αναστηθούν! Κατά το πρώτο μέρος της Βασιλείας του Χριστού, θα αναστηθούν όλα τα μεγάλα και ένδοξα πρόσωπα της Παλαιάς Διαθήκης, από του Άβελ μέχρι του Ιωάννου του Βαπτιστή και ο Αβραάμ και ο Ισαάκ και ο Ιακώβ και ο Δανιήλ και θα σχηματίσουν κυβέρνηση στην Σιών, που θα αναλάβει να διευθετήσει όλες τις υποθέσεις της γής, ενώ μερικοί από τους ένδοξους άνδρας της Παλαιάς Διαθήκης θα εγκατασταθούν στα κυριώτερα μέρη της γής, ως κυβερνήτες. Η νέα αυτή κυβέρνηση θα διοικείται από τον Χριστό, ο οποίος θα είναι ο ανώτατος διοικητής. Και έτσι θα σταματήσει το κλάμα στην γή και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι. Η αμοιβή των δικαίων θα είναι αιώνιος υγεία, ζωή και ευτυχία. Στη γή θα είναι μόνο ευτυχισμένοι άνθρωποι. Δηλαδή μόνον εμείς οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά».

(Χ.Ο.) Δηλαδή με λίγα λόγια εσείς πιστεύετε ότι ότι ο παράδεισος θάναι εδώ στη γή, όπου θα τρώτε, θα πίνετε και θα παντρεύεστε. Έτσι δεν είναι;

(Π.Ο.Σ.) Βεβαίως έτσι, αφού αυτό το λέει και η Γραφή.

(Χ.Ο.) Μήπως τελικά τόσο καιρό διαβάζετε το Κοράνι, όπου οι Μωαμεθανοί πιστεύουν ότι στον παράδεισο θα ζουν, θα τρώνε βουνά με πιλάφι θα γλεντάνε και θα έχουν στην διάθεσή τους και σαράντα παρθένες;
Μήπως κι εσείς ονειρεύεστε στην χιλιετή βασιλεία του Θεού να έχετε αυτοκίνητα, σπίτια, μεζέδες, κλαρίνα, νταούλια και χαρέμια από παρθένες;

Πάντως πιστεύω πώς πρέπει να έχετε και πολύ στενές σχέσεις με τον Διεθνή Σιωνισμό, διότι και αυτοί πιστεύουν στον επίγειο παράδεισο.
Είστε οι απόγονοι των σιωνιστών εβραίων, που σταύρωσαν τον Χριστό.
Άρα σίγουρα δεν πιστεύετε στον Χριστό, διότι ο Χριστός λέει ότι θα καταργήσει όλα τα υλικά πράγματα.

Είστε τόσο ανίκανοι, τόσο τυφλοί, τόσο φοβιτσιάρηδες και δεν μπορείτε να ελέγξετε την «εταιρεία ΣΚΟΠΙΑ που εμπορεύεται με ελεεϊνό τρόπο τον λόγο του Θεού για να πλανήσει εί δυνατόν και τους εκλεκτούς»;
Δεν γνωρίζετε την Αγία Γραφή. η οποία λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ότι «πάντες αλλαγησόμεθα», όλοι θα πάρουμε άλλο σώμα, «σώμα πνευματικόν», το οποίο δεν θα έχει ανάγκη από τροφές, διότι το αναστημένο σώμα δεν θα έχει κοιλιά και στομάχι, διότι «και ταύτην» την κοιλιά δηλαδή και «ταύτα» τα φαγητά, «ο Θεός καταργήσει».

Διαβάστε να δείτε τι λέει: Α΄ Κορινθ. ΙΕ΄ 52 «Σαλπίσει γάρ και οι νεκροί εγερθήσονται άφθαρτοι και ημείς αλλαγησόμεθα εν ατόμω εν ριπή οφθαλμού».

Διαβάστε κι εδώ: Α΄ Κορινθ. ΣΤ΄ 13. «τα βρώματα τη κοιλία…, και ο Κύριος τώ σώματι».

Θα κάνει άχρηστη την κοιλιά και άχρηστα τα φαγητά λέει ο Θεός. Τι αγωνίζεστε να αποδείξετε εσείς οι «οπαδοί της εταιρείας ΣΚΟΠΙΑ, που εμπορεύεται με ελεεϊνό τρόπο τον λόγο του Θεού για να πλανήσει εί δυνατόν και τους εκλεκτούς »; Είναι δυνατόν να συνεχίζει να υπάρχει η γή, που θα βγάζει τους καρπούς της εν αφθονία για να χορταίνουν οι άνθρωποι;

Ακόμη δεν καταλάβατε ότι: (Ρωμαίους ΙΔ΄ 17) «η Βασιλεία του Θεού ουκ έστιν βρώσις και πόσις».

Ακόμη δεν καταλάβατε ότι «εν τη αναστάσει ως άγγελοι του Θεού εν ουρανώ εισίν» όπως είπε ο Κύριος. Έχουν ανάγκη οι άγγελοι από τροφές και σπίτια;

Ο Απόστολος Παύλος λέει εντελώς αντίθετα από αυτά που λέτε εσείς οι «οπαδοί της εμπορικής εταιρείας ΣΚΟΠΙΑ, που εμπορεύεται με ελεεϊνό τρόπο τον λόγο του Θεού για να πλανήσει εί δυνατόν και τους εκλεκτούς».
Λέει ότι η ανάσταση των νεκρών θα γίνει ευθύς αμέσως, μόλις κατέβη ο Χριστός και όχι κατά παρέες, όπως λέτε εσείς οι «οπαδοί της εταιρείας ΣΚΟΠΙΑ, που εμπορεύεται με ελεεϊνό τρόπο τον λόγο του Θεού για να πλανήσει εί δυνατόν και τους εκλεκτούς».

Εξ άλλου, ο Απόστολος Πέτρος, λέει ότι κατά την ημέρα εκείνην του Κυρίου την οποίαν θα έρθει σαν κλέφτης μέσα στην νύχτα:
Διαβάστε: Β Πέτρ. Γ΄ 10 «οι ουρανοί ροιζηδόν παρελεύσονται, στοιχεία δε καυσούμενα λυθήσονται και γή και τα εν αυτή έργα κατακαήσεται». Ποια γή θα είναι αιώνια; Θα γίνει αναστάτωση στο σύμπαν και αναχώνευση, από την οποίαν θα βγούν νέοι ουρανοί και νέα γή. Ψαλμός ΡΑ΄ 26-27.

Διαβάστε εδώ να δείτε τι λέει: Μαρκ. ΙΒ΄24-25. «Και αποκριθείς ο Ιησούς, είπε……ως άγγελοι οι εν τοις ουρανοίς».
Είναι δυνατόν να υπάρχουν γάμοι και παιδιά και γλέντια και φαγητά στην βασιλεία του Θεού;

(Π.Ο.Σ.) Τελικά βλέπω ότι όντως όπως μου τα λέτε, δεν πρέπει να υπάρχει επίγειος υλικός παράδεισος..

(Χ.Ο.) Θα σου δώσω πρώτα ένα παράδειγμα:
Τον Ιούνιο του 2008, είδαμε πλάνα, από ξένα τηλεοπτικά κανάλια, όπου είδαμε να ζούν μέσα στην ζούγκλα του Αμαζονίου και σε καλύβες δέκα ανθρώπους σε πρωτόγονη μορφή. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς προσπαθούσαν με …τόξα να πετύχουν το «σιδερένιο πουλί», το ελικόπτερο δηλαδή.

Φανταστείτε τώρα να πηγαίνατε εσείς εκεί και να τους μιλούσατε για υπολογιστές, αυτοκίνητα, ελικόπτερα, υποβρύχια, μηχανές, αεροπλάνα, δορυφόρους και διαστημόπλοια.

Πρίν προλαβαίνατε να τους μιλήσετε για όλα αυτά, θα ήσασταν ήδη ….βρασμένος και ….σερβιρισμένος στα ξύλινα πιάτα τους, αν όχι στην κοιλιά τους ή στο χώμα σαν κατάλοιπα της τροφής τους.

Άς πούμε όμως ότι δεν θα σας έτρωγαν και ότι θα μπορούσατε να μιλήσετε στην γλώσσα τους και να τους πείτε για την τεχνολογία, που υπάρχει πέρα από το μέρος όπου ζούν.

Θα σας πίστευαν ποτέ αν τους λέγατε για διαστημόπλοια, αυτοκίνητα, αεροπλάνα και υποβρύχια ή θα γελούσαν και θα ετοίμαζαν το …καζάνι;

Ε! λοιπόν πώς να πιστεύσετε στην «Βασιλεία των ουρανών», εσείς ειδικά που δεν έχετε και Πνεύμα Άγιον, αφού ξεβαφτιστήκατε; Το είπε και ο Χριστός άλλωστε. «Αφού τα επίγεια δεν πιστεύετε, πώς θα πιστέψετε στα ουράνια αν σας τα πώ;»

Ο Χριστός είπε και το άλλο όμως στον άπιστο Θωμά. «Με είδες και πίστεψες Θωμά. Μακάριοι αυτοί που δεν με είδαν και με πίστεψαν».

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι μακάριοι, που δεν τον είδαν και επίστεψαν σε όλα αυτά που είπε εκείνος;

Αυτοί οι μακάριοι, είναι μόνον οι μελετώντες την Αγία Γραφή είτε μόνοι τους, είτε με την βοήθεια των ιερέων και θεολόγων της Ορθοδόξου Εκκλησίας και ακολοθούντες τις εντολές Του.

Αυτοί οι μακάριοι, δεν είναι σίγουρα οι «οπαδοί της εταιρείας που εμπορεύεται με ελεεϊνό τρόπο τον λόγο του Θεού για να πλανήσει εί δυνατόν και τους εκλεκτούς»,

(Π.Ο.Σ.) Πού είναι όμως ο παράδεισος;

(Χ.Ο.) Η Αγία Γραφή, μας λέει το που είναι ο παράδεισος, αλλά πρέπει να είσαι ταπεινός για να πιστέψεις.

Άς διαβάσουμε το εδάφιο: Β΄Κορινθ. ΙΒ΄2-4. «Γνωρίζω άνθρωπο έν Χριστώ….να λαλήση»
Ανέβηκα λέει ο Απόστολος Παύλος έως τον τρίτο ουρανό. Σύμφωνα με τα λόγια του Αποστόλου Παύλο ο Παράδεισος είναι στον τρίτον ουρανό και με τα λόγια του αυτά αποδεικνύει, ότι δεν υπάρχει παράδεισος στη γή.

Άς διαβάσουμε ακόμη το εδάφιο: Λουκ. ΚΓ΄ 43. «Και είπε προς αυτόν ο Ιησούς. Αληθώς σοί λέγω, σήμερον θέλεις είσθαι μετ’ εμού έν παραδείσω».
Σας ανέπτυξα αυτό το εδάφιο, όταν σας έδειχνα τα αλλοιωμένα εδάφια της Αγίας Γραφής. Αν και η «εταιρεία ΣΚΟΠΙΑ, που εμπορεύεται με ελεεϊνό τρόπο τον λόγο του Θεού για να πλανήσει εί δυνατόν και τους εκλεκτούς», αλλοιώνει το εδάφιο, το «μετ’ εμού» που λέει ο Χριστός, εντούτοις το «μετ’ εμού», δείχνει ότι εκεί που είναι ο Χριστός, είναι και ο ληστής. Που πηγαίνει ο Ιησούς μετά την Ανάσταση; Πηγαίνει στους ουρανούς. Άρα είναι μαζί του ο ληστής.

Αν όμως δεχτούμε αυτό που λέει η «εταιρεία ΣΚΟΠΙΑ, που εμπορεύεται με ελεεϊνό τρόπο τον λόγο του Θεού για να πλανήσει εί δυνατόν και τους εκλεκτούς», ότι ο Χριστός ήρθε και είναι αόρατος στη γή, τότε που είναι ο ληστής; Μήπως κορόϊδεψε τον ληστή ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός;

(Π.Ο.Σ.) Όχι δεν κοροϊδεύει ο Χριστός κανέναν.

(Χ.Ο.) Άς διαβάσουμε ακόμη και το εδάφιο: Ματθ. ΣΤ΄19-21. «Μη θησαυρίζετε είς εαυτούς…και η καρδία σας».

Τι μας διδάσκει ο Κύριος; Να θησαυρίζουμε στη γή όπου μας τα αρπάζουν οι κλέφτες και τα τρώνε τα σκουλήκια ή να θησαυρίζουμε στον ουρανό, όπου δεν υπάρχουν ούτε κλέφτες, ούτε σκουλήκια;
Μας διδάσκει να είμαστε προσηλωμένοι στον ουρανό, εκεί να είναι οι θησαυροί μας και η καρδιά μας. Μα αν η καρδιά μας και οι θησαυροί μας είναι εκεί στον ουρανό, εκεί δεν πρέπει να είναι και το σπίτι μας.

Η μόνιμη κατοικία μας θα είναι στους ουρανούς, λέει ο Απόστολος Παύλος. Β΄Κορινθ. Ε΄ 1. «Διότι εξεύρομεν, ότι, εάν η επίγειος οικία του σκηνώματός μας χαλασθή, έχομεν εκ του Θεού οικοδομήν, οικίαν αχειροποίητον, αιώνιον έν τοις ουρανοίς».

Αν η καρδιά μας, οι θησαυροί μας και το σπίτι μας είναι στον ουρανό, εκεί δεν είναι και ο παράδεισος; Αν δεν πιστέψουμε τον Απόστολο, που λέει ότι η κατοικία του και οι θησαυροί του είναι στον παράδεισο, τότε πέφτουμε σε πλάνη ότι δηλαδή ο Απόστολος είναι έξω του παραδείσου. Μήπως είπε ποτέ ο Χριστός φάτε, πιείτε και γλεντάτε, διότι εδώ είναι η κόλαση και ο παράδεισος;

Αντίθετα είπε: Ματθ. Ζ΄13-14. «Εισέλθετε δια της στενης πύλης…..οι ευρίσκοντες αυτοί». Μάλλον θάναι λίγοι αυτοί, που θα μπούν στην βασιλεία του Θεού, αφού θάναι στενή και η πύλη της.

Διαβάστε και αυτό: Λουκ. ΙΒ΄33. «πωλήσατε τα υπάρχοντα υμών και δότε ελεημοσύνην. ποιήσατε εαυτοίς βαλάντια μη παλαιούμενα, θησαυρόν ανέκλειπτον έν τοις ουρανοίς, όπου κλέπτης ούκ εγγίζει ουδέ σής διαφθείρει».
Γιατί να λέει ο Χριστός να πουλήσουμε όλα τα υπάρχοντά μας και να τα δώσουμε ελεημοσύνη στους φτωχούς, αφού θα τα ξαναχρειαστούμε οπωσδήποτε στον «επίγειο παράδεισο» όπως διατείνεστε εσείς οι οπαδοί της εταιρείας, που εμπορεύεται και διαστρέφει τον λόγο του Θεού;
Μήπως ο Χριστός θέλει να μας ταλαιπωρήσει να αγωνιστούμε να ξαναφτιάχνουμε άλλα υπάρχοντα στον επίγειο παράδεισο;

Διαβάστε και αυτό: Πραξ. ΙΔ΄22. «επιστηρίζοντες τας ψυχάς των μαθητών…..είς την Βασιλείαν του Θεού». Δια πολλών θλίψεων θα σωθούμε λέει. Πού είναι τα πολλά ξεφαντώματα που σας διδάσκει η «εταιρεία που εμπορεύεται με ελεεϊνό τρόπο τον λόγο του Θεού για να πλανήσει εί δυνατόν και τους εκλεκτούς;».

Ο Χριστός υπόσχεται βασιλεία των ουρανών και όχι επί της γής.
Διαβάστε: Ματθ. Δ΄17. « Από τότε ήρξατο ο Ιησούς κηρύσσειν και λέγειν. μετανοείτε. ήγγικεν γάρ η βασιλεία των ουρανών»

Διαβάστε: Ματθ. Ε΄12. «Χαίρετε και αγαλιάσθε, ότι ο μισθός υμών πολύς έν τοίς ουρανοίς…».
Ο μισθός των ανθρώπων που διώκονται - ένεκεν του Κυρίου Χριστού και Θεού ημών - θάναι πολύς στον ουρανό και όχι στη γή.

Διαβάστε: Κολ. Γ΄ 1-2. «Τα άνω φρονείτε μη τα μη επί της γής»
Να ζητάμε τα άνω και όχι όσα είναι στη γή.

Διαβάστε: Εβρ. ΙΓ΄ 14. «Ου γάρ έχομεν ώδε την μένουσαν πόλιν, αλλά την μέλλουσαν επιζητούμεν».
Ποια είναι η μέλλουσα κατοικία;

Διαβάστε: Β΄Τιμοθ. Δ΄ 18. «…και σώσει την βασιλείαν την επουράνιον»
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Φιλιππ. Γ΄ 20. «ημών γάρ το πολίτευμα έν ουρανοίς υπάρχει».
Το πολίτευμά μας θαναι στον ουρανό

Διαβάστε: Φιλιππ. Γ΄14. «….κατά σκοπόν διώκω επί το βραβείον της άνω κλήσεως»
Πρέπει να επιδιωξουμε το βραβείο της άνω κλήσεως.

Και να το εδάφιο που εξαφανίζει η « ΣΚΟΠΙΑ» γιατί δεν την συμφέρει να το διαβάζουν οι προβατοειδείς οπαδοί της.
Διαβάστε: Ματθ. ΚΓ΄ 14. «Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι κλείετε την βασιλεία των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων. υμείς γάρ ούκ εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφίετε εισελθείν».


Διαβάστε: Ματθ. Ε΄3. «Μακάριοι οι πτωχοί των πνεύματι, ότι αυτών εστιν η βασιλεία των ουρανών».
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ. Ε΄ 10. «Μακάριοι οι δεδιωγμένοι ένεκεν δικαιοσύνης, ότι αυτών εστιν η βασιλεία των ουρανών».
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ. Ε΄ 20. «λέγω γάρ υμίν….των γραμματέων και Φαρισαίων…ου μη εισέλθετε έν τη βασιλεία των ουρανών».
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ. Η΄ 11. «λέγω δε υμίν ότι πολλοί από ανατολών και δυσμών ήξουσι και ανακλιθήσονται μετά Αβραάμ και Ισαάκ και Ιακώβ έν τη βασιλεία των ουρανών».
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει ότι θα είναι ο Αβραάμ οΙσαάκ και ο Ιακώβ!

Διαβάστε: Κολασ. «Α΄ 5. «δια την ελπίδαν την αποκειμένην υμίν εν τοις ουρανοίς».
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ. Ι΄ 7. «πορευόμενοι δε κηρύσσετε λέγοντες ότι ήγγικεν η βασιλεία των ουρανών».
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ. ΙΑ΄ 11. «..ο δε μικρότερος έν τη βασιλεία των ουρανών μείζων αυτού εστιν».
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ. ΙΑ΄ 12. «από δε των ημερών Ιωάννου του βαπτιστού έως άρτι η βασιλεία των ουρανών βιάζεται, και βιασταί αρπάζουσιν αυτήν».

Διαβάστε: Ματθ.ΙΓ΄24. «Ομοιώθη η βασιλεία των ουρανών, ανθρώπω σπείραντι καλό σπέρμα έν τω αγρώ αυτού».
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ.ΙΓ΄31. «….ομοία εστι η βασιλεία των ουρανών κόκκω σινάπεως….»
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ.ΙΓ΄33. «….ομοία εστιν η βασιλεία των ουρανών ζύμη, ήν λαβούσα γυνή ενέκρυψεν είς αλεύρου σάτα τρία…..»
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ.ΙΓ΄45. «Πάλιν ομοία εστιν η βασιλεία των ουρανών θησαυρώ κεκρυμμένω έν τώ αγρώ….»
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ.ΙΓ΄45. «Πάλιν ομοία εστιν η βασιλεία των ουρανώνανθρώπω εμπόρω ζητούντι καλούς μαργαρίτας».
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ.ΙΓ΄47. «Πάλιν ομοία εστιν η βασιλεία των ουρανώνσαγήνη βληθείση είς την θάλασσαν και εκ παντός γένους συναγαγούση»
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ.ΙΓ΄52. «….δια τούτο πάς γραμματεύς μαθητευθείς είς την βασιλείαν των ουρανών όμοιος εστιν ανθρώπω οικοδεσπότη, όστις εκβάλλει εκ του θησαυρού αυτού καινά και παλαιά».
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ. ΙΣΤ΄ 19. «και δώσω τας κλείς της βασιλείας των ουρανών……»
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ. ΙΗ΄ 3. «αμήν λέγω υμίν, εάν μη στραφήτε και γένησθε ως τα παιδία, ου ή εισέλθητε είς την βασιλεία των ουρανών».
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ. ΙΗ΄4. «όστις ούν ταπεινώσει εαυτόν ως το παιδίον τούτο, ούτος εστίν ο μείζων έν τη βασιλεία των ουρανών»
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ. ΙΗ΄23. «Δια τούτο ωμοιώθη η βασιλεία των ουρανών ανθρώπω βασιλεί, ός ηθέλησε συνάραι λόγον μετά των δούλων αυτού».
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ. ΙΘ΄14. «ο δε Ιησούς είπεν. άφετε τα παιδία και μη κωλύετε αυτά ελθείν προς με. των γάρ τοιούτων εστίν η βασιλεία των ουρανών».
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ.Κ΄1. «Ομοία είναι η βασιλεία των ουρανών, ανθρώπω οικοδεσπότη…..»
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ.ΚΒ΄2. «Ομοιώθη η βασιλεία των ουρανών, ανθρώπω βασιλεί όστις εποίησε γάμους τω υιώ αυτού»
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

Διαβάστε: Ματθ.ΚΕ΄1. «Τότε ομοιωθήσεται η βασιλεία των ουρανών δέκα παρθένας, αίτινες λαβούσαι τας λαμπάδας…..»
Για επουράνιο βασιλεία μιλάει.

• Η Αγία γραφή διδάσκει να επιζητούμε επουράνια.
• Ο Ψευδοπροφήτης διδάσκει να επιζητούμε τα γήϊνα.



Περί κόλασης

(Χ.Ο.) Πέστε μου τι γνωρίζετε για την κόλαση και τι πιστεύετε γενικά γι’ αυτήν.

(Π.Ο.Σ.) Η οργάνωση δεν διδάσκει τίποτε σημαντικό για την κόλαση. Εμείς γενικά δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κάν. Την κόλαση την έφτιαξαν οι παπάδες για να τρομοκρατούν τον κόσμο να πηγαίνει στην εκκλησία. Ο άνθρωπος άμα πεθάνει δεν υπάρχει, εκμδενίζεται. Κατά την ανάσταση θα αναστηθούν μόνον οι δίκαιοι και όχι οι αμαρτωλοί. Αφού οι άδικοι δεν θα αναστηθούν, πως θα βασανίζωνται αιωνίως; Για την Οργάνωση, δεν υπάρχει αιώνια τιμωρία με διαβαθμίσεις. Υπάρχει μόνο ο αποκλεισμός από τον γήϊνο υλικό χιλιετή παράδεισο και ο αιώνιος εξαφανισμός.


(Χ.Ο.) Είπατε ότι δεν θα αναστηθούν οι αμαρτωλοί άνθρωποι. Για διαβάστε εδώ: Ιωάν. Ε΄ 29. «Και θέλουσιν εξέλθει οι πράξαντες τα αγαθά είς ανάστασιν ζωής. οι δε πράξαντες τα φαύλα, είς ανάστασιν κρίσεως».
Λέει εδώ ότι όσοι εργάστηκαν σύμφωνα με το θέλημα του Θεού - όταν ήταν εν ζωή - θα αναστηθούν για να αναπαυθούν από τους κόπους των και να απολαύσουν τα αιώνια αγαθά. Αυτοί δε, οι οποίοι ήταν αμετανόητα αμαρτωλοί, δηλαδή αντίθετοι με το θέλημα του Θεού θα αναστηθούν και αυτοί για να «δώσουν λόγο» των πράξεών τους. Δεν ακούτε πως φωνάζουν στον Θεό οι αδίκως σφαγιασθέντες από τους οπαδούς του διαβόλου, επειδή ωμολόγησαν με παρρησία ότι είναι χριστιανοί; Ζητούν να αποδοθή δικαιοσύνη από τον Θεό.

Για διαβάστε εδώ: Αποκ. ΣΤ΄9-11. Και ότε ήνοιξε την πέμπτην σφραγίδα, είδον…..ώς και αυτοί».
Παρακαλούν οι αδικοσκοτωμένοι τον υπέρτατον Κριτή να κάνει κρίση και να αποδώσει δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί οπωσδήποτε.

Για διαβάστε εδώ: Ιακώβ Ε 4-5 «Ιδού, ο μισθός των εργατών των θερισάντων τα χωράφια σας…..δεν σας αντιστέκεται».

Οι κραυγές των αδικημένων θεριστών έφτασαν στα αυτιά του Θεού και ζητάνε δικαιοσύνη και εσείς λέτε ότι οι άδικοι δεν θα αναστηθούν για να «δώσουν λόγο» για τις πράξεις τους; Λέτε να μην ακούει ο Θεός τις κραυγές και τις ικεσίες των αδικημένων; Λέτε δηλαδή ότι δεν πρέπει να βρούν ποτέ δίκιο οι αδικημένοι;

Για διαβάστε εδώ: Ματθ ΙΓ΄40-43. «Καθώς λοιπόν συλλέγονται τα ζιζάνια και κατακαίονται εν πυρί, …Ο έχων ώτα δια να ακούη, ας ακούη».

Όπως τα ζιζάνια καίγονται στην φωτιά, έτσι θα είναι και η συντέλεια του κόσμου. Ενώ οι δίκαιοι θα λάμπουν σαν τον ήλιο στην βασιλεία του Πατρός, οι απεσταλμένοι άγγελοι από τον Θεό θα μαζέψουν τους αμετανόητους αμαρτωλούς και θα τους ρίξουν στην γέεννα του πυρός.


Για διαβάστε κι εδώ: Ματθ. ΙΗ΄ 8-9. «Και εάν η χείρ σου ή ο πούς σε σε σκανδαλίζη, έκκοψον αυτά, και ρίψον από σου….την γέενναν του πυρός».
Καλύτερα να μπείς κουτσός ή με ένα μάτι στην βασιλεία του Θεού, παρά να πάς αρτιμελής στην αιώνια κόλαση, εκεί που καίει συνέχεια η φωτιά και το σκουλήκι δεν πεθαίνει.

Για διαβάστε εδώ: Αποκ. ΙΔ΄9-11. «Και τρίτος άγγελος ηκολούθησεν αυτούς, λέγων με τα φωνής μεγάλης, όστις προσκυνεί….του ονόματος αυτού».
Όποιος πάρει το χάραγμα και προσκυνήσει τον αντίχριστο, θα βασανιστεί με πύρ και θείον στους αιώνας των αιώνων και δεν θάχει ποτέ ανάπαυση.

Για διαβάστε εδώ: Ματθ. ΚΕ΄41-46. «Τότε θέλει ειπεί και προς τους εξ αριστερών, Υπάγετε απ’ εμού, οι κατηραμένοι, είς το πύρ το αιώνιον….δίκαιοι είς ζωήν αιώνιον».

Είναι συγκλονιστικά όλα αυτά που λέει και αυτό το εδάφιο εδώ. Θα έρθει η ώρα, που ο Χριστός θα χωρίσει τους καλούς και τους κακούς και θα αποδώσει στον καθένα δικαιοσύνη.

Για διαβάστε εδώ: Ματθ. Η΄ 11. «οι δε υιοί της βασιλείας εκβληθήσονται είς το σκότος το εξώτερον. εκεί έσται ο κλαυθμός και ο βρυγμός των οδόντων».
Βλέπετε τι λέει εδώ γι’ αυτούς τους αμαρτωλούς; Λέει ότι θα ριχτούν στο σκοτάδι, εκεί που θα είναι ο κλαυθμός και το τρίξιμο των οδόντων.

Για να καταλάβετε, ότι η εταιρεία που εμπορεύεται τον λόγο του Θεού σας πλανά για τα δικά της συμφέροντα, δείτε ξανά το αλλοιωμένο εδάφιο στην Μ.Ν.Κ., που αφορά την κόλαση. Στο εδάφιο Ματθ. ΚΕ΄ 46, η Σκοπιά αλοιώνει την σημασία των λέξεων, για να μη φανεί ότι υπάρχει αιώνια κόλαση.

Το γνήσιο εδάφιο λέει: Ματθ. ΚΕ΄ 46. «και απελεύσονται ούτοι είς κόλασιν αιώνιον, οι δε δίκαιοι είς ζωήν αιώνιον» ενώ

Το αλλοιωμένο εδάφιο λέει: Ματθ. ΚΕ΄ 46. «Και αυτοί θα απέλθουν σε αιώνια εκκοπή, αλλά οι δίκαιοι σε αιώνια ζωή».

Η λέξη «κόλαση» αντικαθίσταται από την Οργάνωση με την λέξη «εκκοπή». Άλλο όμως κόλαση και άλλο εκκοπή. Κόλαση είναι η αιώνια τιμωρία από τον Θεό που θα τιμωρήσει τους αμετανοήτους αμαρτωλούς.

«Εκκοπή» είναι λέξη, την οποία εφηύρε η Οργάνωση για να απειλεί εσάς, τους «προβατοειδείς» οπαδούς της:

• Ότι θα σας διώξει από την Οργάνωση.
• Ότι δεν θα αναστηθείτε και
• Ότι δεν θα λάβετε μέρος στον χιλιετή γήϊνο παράδεισο
(Ο εκφοβισμός είναι το όπλο και η δύναμη επιβολής της Οργάνωσης).

Περί της αιωνιότητος της γής

(Χ.Ο.) Εσείς λέτε ότι η γή θα μείνει στους αιώνας των αιώνων, έτσι δεν είναι;

(Π.Ο.Σ.) Ακριβώς έτσι λέει η Γραφή έτσι πιστεύουμε και εμείς.

(Χ.Ο.) Η Αγία Γραφή όμως, δεν λέει πουθενά ότι «η γή μένει στους αιώνας των αιώνων». Αντίθετα λέει ότι θα καταστραφεί και ο Θεός θα φτιάξει νέους ουρανούς και νέα γή. Αν το γράφει κάπου στην Αγία Γραφή ότι θα υπάρχει για πάντα η γή, να μού το δείξετε κι εμένα.

(Π.Ο.Σ.) Διαβάστε εδώ: Εκκλ. Α΄4. «Γενεά υπάγει και γενεά έρχεται. η δε γή διαμένει είς τον αιώνα». Εδώ μας λέει ότι η γή θα υπάρχει για πάντα.

(Χ.Ο.) Εδώ δεν λέει για πάντα, αλλά είς τον αιώνα. Χρησιμοποιεί ο σοφός Εκκλησιαστής ενικό και όχι πληθυντικό και φυσικά εννοεί την χρονική περίοδο από την αρχή της δημιουργίας μέχρι την Δευτέρα Παρουσία. Η λέξη αιώνας έχει πολλές έννοιες. Διαβάστε εδώ: Ιωάν. Θ΄32. «Εκ του αιώνος δεν ηκούσθη, ότι ήνοιξε τις οφθαλμούς γεγεννημένου τυφλού».
Εδώ η χρονική περίοδος εκατό ετών λέγεται αιώνας.

Α Κορινθ. Ι 11. «Ταύτα δε πάντα εγίνοντο είς εκείνους παραδείγματα, και εγράφησαν προς νουθεσίαν ημών, είς τους οποίου τα τέλη των αιώνων έφτασαν». Κι εδώ η Αγία Γραφή εννοεί την περίοδο από της δημιουργίας μέχρι και της Δευτέρας Παρουσίας.
Αυτό το βεβαιώνουν και άλλα εδάφια μέσα στην Αγία Γραφή:

Διαβάστε: Ματθ. ΚΔ΄35. «Ο ουρανός και η γή θέλουσι παρέλθει, οι δε λόγοι μου δεν θέλουσι παρέλθει».
Ο ουρανός και η γή θα παρέλθουν λέει, αλλά τα λόγια μου θα πραγματοποιηθούν ακριβως έτσι όπως τα λέω.

Διαβάστε επίσης: Β΄Πέτρου Γ΄7. «Οι δε σημερινοί ουρανοί και η γή, δια του αυτού λόγου είναι αποτεταμιευμένοι, φυλαττόμενοι δια το πύρ είς την ημέρα της Κρίσεως και της απώλειας των ασεβών ανθρώπων».

Διαβάστε επίσης: Β΄Πέτρου Γ΄10. «Θέλει δε έλθει η ημέρα του Κυρίου, ως κλ΄πετης έν νυκτί. καθ’ ήν οι ουρανοί θέλουσι παρέλθει με συριγμόν, τα στοιχεία δε πυρακτούμενα θέλουσι διαλυθή, και η γή και τα έν αυτή έργα θέλουσι κατακαή»

Διαβάστε επίσης: Β΄Πέτρου Γ΄11-12. «Προσδοκώντας και σπεύδοντας την παρουσίαν της του Θεού ημέρας, δι’ ήν οι ουρανοί πυρούμενοι λυθήσονται, και στοιχεία καυσούμενα τήκεται»

Οι σημερινοί ουρανοί θα κατακαούν και θα διαλυθούν, και σύμφωνα με την υπόσχεση του Θεού θα έχουμε νέους ουρανούς και νέα γή. Τα λέει καλά εδώ η Αγία Γραφή ή να φωνάξουμε κανένα ψευδοπροφήτη να μας τα μεταφράσει όπως θέλει αυτός;

(Π.Ο.Σ.) Εδώ μιλάει ότι θα καούν οι ουρανοί και η γή, αλλά θέλει να πεί, ότι θα καούν τα κακά έργα των ανθρώπων και των δαιμόνων.
Για διαβάστε εδώ: Ματθ. Ε΄5. «Μακάριοι οι πραείς. διότι αυτοί θέλουσι κληρονομήσει την γήν».

(Χ.Ο.) Διαβάστε εσείς πρώτα εδώ: Αποκ. ΚΑ΄ 1. «Και είδον ουρανόν νέον και γήν νέαν. διότι ο πρώτος ουρανός και η πρώτη γή απήλθον. και η θάλασσα ούκ έστι έτι».

Ο Κύριος εννοεί την νέα γή και όχι την παλαιά. Η παλαιά και δύστηνος γή θα καταργηθεί και ξέρετε για ποιο λόγο θα καταργηθεί;

(Π.Ο.Σ.) Πείτε μου εσείς.

(Χ.Ο.) Θα καταργηθεί διότι είναι καταραμένη. Είναι καταραμένη από τον Θεό εξ αιτίας της πτώσης του ανθώπου. Διαβάστε εδώ: Γεν. Γ΄17. «Προς δε τον Αδάμ είπεν επειδή υπήκουσας είς τον λόγον της γυναικός σου, και έφαγες από του δένδρου, από του οποίου προσέταξα, είς σε λέγων, Μη φάγης απ’ αυτού κατηραμένη να είναι η γή…….της ζωής σου».

Άρα, πώς θα αφήσει ο Θεός μία γή, η οποία είναι καταραμένη, να υπάρχει είς τους αιώνας των αιώνων;

Διαβάστε επίσης: Ρωμ. Η΄ 20-22. «Επειδή η κτίσις υπετάχθη είς την ματαιότητα, ουχί εκουσίως, αλά δια τον υποτάξαντα αυτήν, επ’ ελπίδι…..έως του νύν».

Με την πτώση των πρωτοπλάστων, όλη η δημιουργία έγινε παλαιά κτίσις παρά την θέλησή της και υπετάγη στην φθορά και στενάζει μαζί με τον άνθρωπο και ζητάει να απαλλαγεί από την φθορά, ζητάει δηλαδή ανακαίνιση.

Η αιωνιότητα

Γαλ. Α΄5. «Είς τον οποίον έστω η δόξα είς τους αιώνας. Αμήν».

Αποκ. ΚΒ΄5. «Και νύξ δεν θέλει είσθαι εκεί. και δεν έχουσι χρείαν λύχνου και φωτός ηλίου, διότι Κύριος ο Θεός φωτίζει αυτούς. και θέλουσι βασιλεύει είς τους αιώνας των αιώνων».